Anne-Lene leker fotograf -Del 2

Fant ut at jeg måtte vise dere noen flere bilder så her kommer de :) -Er mye av det samme, men ble så mange fine også rakk jeg heller ikke og se igjennom alt tidligere så! :) 
Disse nederste bildene er tatt av min venninne Marie♥
Anne-Lene leker fotograf -Del 1

Var så heldig og få låne speilrefleksen til Marie og det resulterte i masse fine bilder av snuppa mi, Sondre hadde jo såklart barnehagedag i dag da men får se om jeg kanskje får lurt Marie til og knipse litt av han senere i dag ;) 

Tok egentlig bildene bare for å få tatt noen bilder av lillemor i settet jeg hadde strikket, men ble så vi knipset vell og lenge♥

Jeg har egentlig funnet ut at min nye ting er og ta bilder, føler det passer meg så den dagen jeg har litt penger til overs må det bare bli et speilrefleks kamera på meg! 

Her kommer noen av bildene, har ikke fått sett ordentlig igjenom de enda så dette får holde foreløbig!

Hva synes dere?Bildene jeg lovet dere!

Beklager, fikk ikke tid til og legge ut i går.. Fikk nemmelig besøk av Morten og da ble det brownies baking og paradise hotel så bloggen ble liksom glemt ;) Men her kommer de ihvertfall!!


Fine ikke sant?? Disse ungene mine er jo så nydelige!!♥

Helt utrolig at man har laget noe så fint!

Ny runde med bilder!

Tenkte det var på tide med en ny runde bilder! Mange er jo såklart av lillemor da ettersom det er hun som oftest er i nærheten av kamera ;)

Men jeg har en nydelig familie da♥ Ingen tvil om det ihvertfall!

-Beklager for dårlig bildekvalitet, tatt med mobilkamera!

Litt sliten av treninga under gymmen.. Så da sovna vi så fint med armen hengende fast inni en "dings"
 

Bilder! - 10.02.11

Kvelden er beste tida på døgnet! Nå har vi kost oss med grøt, legging av storebror og bading av lillemor så nå slapper vi av og koser oss♥ Sondre har akkurat lagt seg og om ikke mange timene er lillemor på tur i seng tenker jeg :)

Måtte bare vise dere de herlige bildene av henne som ble tatt nå! Den nydelige jenta mi, klarer ikke og se meg mett på henne♥

En liten photoshoot med de aller nydeligste!

Må bare vise dere mine nydelige barn!♥ -jeg beklager dårlig bildekvalitet!

Bilder!

Måtte ta bilder av de nydelige englene mine som sov så fint i går kveld♥ -litt lyse bilder men var opprinnelig mørkt på rommene så måtte flashe litt med blitsen ;-)

Andrine har forresten begynt å sove i sin egen seng og det hele natta!! Hun legger seg ca rundt 22.00 og det er så herlig♥  Klart litt mating blir det men hun sovner like fort igjen så det gjør ikke noe!Flinkeste storebroren i hele verden!♥

Blir sliten av og trimme :p

Så artig bilde!


 

Bilder fra photoshoot!

Her kommer det en hel del bilder, for vi hadde en photoshoot med mine barn før jul, der Mari var fotograf og her er noen av bildene! Må si jeg har noen nydelige barn altså!♥

-Takk til Mari som var fotograf..

Så hva synes dere om bildene?? :)

 

 
Info

Jeg er en ung tobarns mor på 22 år, har en sønn som ble født 13.02.2007 og en datter som ble født 08.10.10, jeg er forlovet og samboer med barnefar og vi eier da et hus sammen.

Sånn utenom familielivet er jeg student på heltid og har en fast helge stilling på et sykehjem. Vi har to hunder, Nala som er en Border Collie og Bella som er en blandings rase, dette er to utspekulerte firbente men utrolig kosete og snille!

Jeg blogger om hverdagen min, familie livet, det og være student og alt annet som faller meg inn der og da, rett og slett det som er viktig for meg, så hvis du lurer på noe må du ikke nøle med og ta kontakt!
Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

En helt enkel blogg

bloglovin


hits