Scooterdag og elgpåkjørsel!

I dag startet vi dagen med å dra til Martine og Mathias for å være ute å kjøre scooter, var mest for Sondre sin del for han syns jo det er veldig morrsomt, men jeg kan jo si med en gang at det var flere som likte det ;)Jeg ble bare sittende på verandaen med pledd og kakao da siden jeg er syk, så fant ut at det var lurest så jeg ikke skulle bli i enda dårligere form..

Men vi koste oss veldig og fant ut at etterpå så skulle Martine og dem bli med hjem til oss for og spise hjemmelaget pizza, men jeg, Stian og ungene måtte bare en tur til Tynset for å handle litt først og på vei hjem igjen kræsja vi med en gigantisk elg.. Jeg må bare si at vi har nok hatt englevakt i dag, for elgen sparka inn sidevinduet til Stian(som siter i førersetet) og at han ikke fikk foten til elgen i hodet er ganske utrolig, så vi er evig takknemlige at vi alle er i god behold♥ for det kunne virkelig gådt galt. Så vi fikk oss en god støkk alle sammen. Og stakkars lille Sondre ble veldig redd da, han satt jo bak Stian så han kjente det nok ganske bra men det gikk heldigvis fort over og nå er han sovnet godt for kvelden :)

Nei man må bare være takknemlig for at man har hverandre, vet jo aldri når man plutselig ikke er så heldig lengre..

Men jeg må vell vise noen bilder fra scooterdagen vår da, de fleste er tatt av Stian da siden jeg bare satt og hutret og frøys ;) Også er det ikke mange bilder av Lille Andrine i dag da siden hun sov når vi var ute, men men, er mange av henne ellers :P heheOppdatering og bilder av jula sålangt!

Hei og god jul alle sammen♥

Har vært noen dager med lite tid, og dermed lite blogging.. Men på den tiden har vi ordnet det siste til jul, Jeg og min god venninne Martine har vært på juleball, jeg har jobbet også har vi såfklart feiret jul :) Mye stress, men kjempe trivelig♥

I går var en flott dag for både store og små, jeg gikk og gledet meg til og komme hjem til kalkun etter jobb i går, og Sondre var meget gira på pakker ;) Maten var deilig og pakkene er vi alle storfornøyd med, Sondre fikk så mye fint at han vet jammen ikke hva han skal leke med en gang.. Hehe

Og lille Andrinemor skjønner ikke så fryktelig mye av det men hun er fornøyd med lekene hun fikk i går :) Også er såklart jeg og Stian strålende fornøyd med alt det fine vi fikk, så vellykket kveld kan man sin, men herregud det er deilig når den er over også og ikke noe blir bedre siden jeg tok juleferie i dag, så nå skal resten bare nytes!

Men orker ikke skrive så mye nå, så dere får heller se bildene som et tatt så langt :) Så skal jeg prøve å blogge oftere resten av jula :)


Liv-Emilie, jenta til Martine ♥Martine♥Onkelbess og lillemor♥Spennende med nissebesøk..Andrine koser seg med dessert helt selv♥

"Tar dere bilde av meg nå når jeg er så opptatt med julegaven min?"


Andrine har langt nok hår til hestehale og har fått sin 3 tann!

I helgen har det vært fult opp så å si hele tiden, startet fredagen med syk Sondre så da tok jeg julevasken av stua og fikk pyntet til jul, å på kvelden lagde jeg og Stian 5 kg sukkertøy. Lørdagen hadde vi besøk av Tonje og hennes 3 barn, noe som var kjempe koselig. Også var det så utrolig morro å se hvor mye Andrine og Marit Elida (Hun er 2 år) hadde glede av hverandre, de lekte masse og Marit Elida var veldig opptatt av Andrine å ville så gjerne gi hun mat og kose med henne♥ Søtinger.

Også Sondre og Ann-Marie da de er jo bare helt utrolig skjønn for de er nemmelig kjærester og bestevenner de, å de både koser og nusser, og vil så gjerne ligge over hos hverandre å ikke minst så leker de kjempe godt sammen, så det er virkelig søtt å se på♥

Etter at de dro så måtte vi leke julenisse og levere julegaver og i dag har vi hadt svigers på ribbemiddag og julegavebytting :) Så det var koselig, nå har de akkurat dratt så nå skal vi snart kose oss med litt gløgg, pepperkaker og tenne det 4. lyset i adventstaken, tenkt det.. 4 søndag i advent og bare 6 dager igjen til julaften :O


Må bare vise dere bilde av den fine lille hestehalen til lillemor♥ Hun har jo endelig fått langt nok hår å det er så søtt å se på når hun tusler rundt med den fine lille saken i bakhodet ;)


Også må vi nesten få rope et lite hurra for nå er den 3 tannen igjennom etter mange dager med skrik og sur unge. Jeg skjønner det virkelig ikke for Andrine er så sen til og få tenner i forhold til Sondre så det er helt rart, og jo lenger det går jo hardere er det for tennene og bryte igjennom og det vil også si vondere.. Huff, får håpe alle bare popper ut nå uten smerte i det hele tatt..

Bilder fra helgen!

Her er de siste bildene jeg har tatt, og jeg måtte såklart leke meg litt med bilderedigering :) De to siste bildene er av ungene til mine gode venninne Tonje som vi var så heldig å ha besøk av i går :) Fikk dessverre ikke til bilde av elste dattera (kjæresten til Sondre, ihvertfall så sier de det selv) da de bare ble blury og hun ikke var kjempe samarbeidsvillig så fort hun så et kamera, men men..

Og som dere ser så har jeg merket bildene min og tror nok jeg kommer til og fortsette med det, men jeg merker ikke rett oppå for det ødelegger bildene og hvis noen absolutt vil stjele de av meg så klarer man faktisk det uansett om jeg legger inn kopisperre og merker de mitt i ansiktet så det ser jeg virkelig ikke noe poeng i, da får man heller bare ikke legge ut bilder man er redd for ;) Og jeg har tillatelse fra Tonje til og legge ut bilder av barna hennes :)

Dagen i dag!

I dag har jeg vært så sinnsykt trøtt at jeg vet hvor jeg skulle gjort av meg å det starta faktisk med at jeg sovna på bussen rett før jeg skulle av så da våknet jeg faktisk et godt stykke forbi Tolga, og på god vei mot Tynset :P Hadde jo skikkeligt flaks siden Stian hadde tidligvakt og jobber på Tynset for da var han akkurat ferdig på jobb når jeg kom frem :)

Etter det så ble det en tur på butikken for å handle litt for så å hjem å lage middag også sove videre på sofaen, og i mellomtiden mens jeg sov så fikk vi besøk av Morten :)

Så nå er det bare sløving, å om ikke lenge skal jeg nok legge meg igjen så jeg er klar for skole i morgen, hehe.. Man kan aldri få nok søvn har jeg funnet ut de siste dagene, mørkedtid er noe dritt!!!

Her kommer bildene fra dagen, enjoy ;)Også til sist et bilde av Morten, bare for at jeg er litt vrang :P

Bakedag!

I dag ble det bestemt på impuls at jeg og Martine skulle bake etter skolen i dag å jammen meg gjorde vi ikke det, vi lagde 4 dobbel oppskrift med serinakaker som jeg er så sinnsykt glad i å det ble faktsik 7 smekkfulle brett :D Tror ikke vi skal gå tom denne jula ihvertfall, hehe..

Ungene våre koste seg ihvertfall og hadde det så fint så det var faktsik ikke noe problem at vi var opptatt med vårt :) Men tenkte jeg skulle vise dere noen bilder, tok noen fine av Liv Emilie som jeg bare må vise dere :) 

Og som dere ser så er jo Sondre veldig glad i Liv Emilie, kanskje de blir kjærester en gang?! ;)

 


Litt enkel redigeringSanta Lucia!

video:dsc0217
Verdens flinkeste Sondregull synger santa lucia sangen :)♥
Harrytur!

På lørdags morgen kl 04.00 tok vi turen til Charlottenberg på skikkelig harrytur sammem men Martine og Mathias, å det var selvfølgelig uten barn da det ble 11-12 timer kjøring den dagen :) Men det var veldig trivelig å dra på vennetur uten ungene for en gang skyld og ikke minst så fikk jeg jo handlet alle julegaven så jeg er kjempe fornøyd. Vi gjorde noen skikkelige kupp å fikk kjøpt mye billig mat også å det er det absolutt ikke noe feil på, er jo så deilig å spare penger :D

Å med veldig lite søvn på alle sammen så syns jeg at vi klarte oss utmerket, var noe overtrøtt og hyper på tur hjem men det hører til ;)

I dag har jeg altså hadt Norsk tentamen å jeg føler selv at det gikk ganske greit så da gjenstår det bare å vente på svar, og i morgen er det Engelsk som står for turen, så kryss fingra for meg ;)

Men nå må jeg finne senga, tenkte bare jeg måtte skrive noen ord da det bare ble bilder i det forrige innlegget så god natt alle sammen, og ha en fortsatt trivelig kveld♥

 

Bilder fra de siste dagene!
Jeg har verdens beste kjæreste!

Jeg har verdens beste og snilleste kjæreste uten tvil, kan ikke tenke meg at noen har en bedre kjæreste enn det jeg har ;) Elsker deg Stian<3

Dette blir en fin dag, kort dag på skolen med helsefremmende og etter det må vi levere barna til tante og onkelen min for i natt går turen til Charlottenberg på shopping sammen med Martine og Mathias, da blir det skikkelig harrytur også skal jeg endelig få begynt på julegavene :) Så jeg gleder meg!
Ha en fin fin dag og en flott førjulstid :)

Juledesign!

Da er det nytt design på bloggen, selvfølgelig juledesign :) Jeg syns det ble ganske fint og anderledes så nå får jeg bare håpe at jeg får tid til å blogge igjen. Er altid så motiverende å blogge når det er forandringer på bloggen :)

Ellers så har jeg ikke så veldig mye nytt å skrive om, har vært en del sykdom i familien den siste uken, først ungene å nå ligger jeg her med feber og en kjempe vond hoste, men i morgen må jeg bare ha meg på skolen, skal tross alt ha med Sondre og Andrine og vise de frem for klassen og Sondre gleder seg jo kjempe masse og er fast bestemt på å være der heeeele dagen, så vi får se hvordan det går ;)

I helga ble det tatt julekort bilder av barna og i kveld har jeg sendt inn bestillinga så jeg gleder meg til å få de♥ Det ble noen brukbare bilder, men det var veldig vanskelig å ta de, for en unge på 1 år er ikke mye medhjelpelig for å si det slik men jeg er fornøyd med det mitt kjære søskenbarn fikk til, for det var nemmelig han som tok bildene. Han er veldig flink til å ta bilder og har utstyr så da var det så greit å få han til å gjøre det i år.

Aller helst så håper jeg jo at jeg selv har kamera til jul så jeg kan selv stå for bildene neste år, men det vil tiden vise..Hehe

Men nok om det, tenkte jeg skulle vise frem noen av bildene, så her er de :) ♥

Kjæresten min!

Er han ikke flott?
Info

Jeg er en ung tobarns mor på 22 år, har en sønn som ble født 13.02.2007 og en datter som ble født 08.10.10, jeg er forlovet og samboer med barnefar og vi eier da et hus sammen.

Sånn utenom familielivet er jeg student på heltid og har en fast helge stilling på et sykehjem. Vi har to hunder, Nala som er en Border Collie og Bella som er en blandings rase, dette er to utspekulerte firbente men utrolig kosete og snille!

Jeg blogger om hverdagen min, familie livet, det og være student og alt annet som faller meg inn der og da, rett og slett det som er viktig for meg, så hvis du lurer på noe må du ikke nøle med og ta kontakt!
Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

En helt enkel blogg

bloglovin


hits