Stjernedryss kalender!

Noen som har vært borti denne før?

Jeg tenkte kanskje denne kunne være en god hjelp til oss for og få Sondre til og bli flinkere til og spise middagen sin, legge seg når det er kvelden og rydde rommet :) Noen der ute med erfaringer?

Ny header!

Da har jeg pynta bloggen min litt med en ny header av mine nydelige barn♥, ble den ikke fin? :)

De siste dagen har det vært sykdom i huset, jeg har vært i så utrolig dårlig form de siste dagene at det er helt sykt, men nå ser det endelig ut som at jeg er på bedringens vei og det kunne ikke passet bedre ettersom jeg starter i ny jobb i helga :) Det gleder jeg meg veldig til ihvertfall. Skal bli godt å jobbe litt igjen nå, selv om at jeg egentlig føler at døgnet har alt for lite timer, jeg føler ikke at jeg strekker til overalt men det må bare gå seg til..

På en vanlig skoledag så er jo ikke ungene og jeg hjemme før nærmere 16.30 - 17.00 og da må vi jo ordne med mat og leke litt før det er leggetid, også går store deler av kvelden til lekser og rydding av hus, også er det jo bare og legge seg og begynne alt på nytt igjen :P Så jeg kan ærlig innrømme at det er hardt og være mamma og student, og nå når jeg skal jobbe litt ved siden av så blir det vell ikke noe mere med tid vill jeg tro ;) Men man klarer alt man bestemmer seg for og det er jo bare en stor fordel for hele familien at mamsen endelig utdanner seg :)

Minstemor er lagt, Sondre er snart på tur i seng og Stian er på jobb enda så ganske snart er det veldig fredelig for meg :) Og det skal bli deilig ettersom jeg har brukt mer eller mindre hele dagen på å komme frempå med leksene, så kvelden går nok til soffasløving i dag gitt ;)


Ny uke med nye muligheter!

Ja da var mandagen her og i helga har vi kost oss skikkelig :) Starta med bursdagsfeiring og kino på fredagen og på lørdag ordnet jeg en overraskelses fest for Stian, og det var gøy det. Brukte gårdagen på å være litt redusert men ellers var alt supert :)

Nå sitter jeg bare å venter på at klokka skal bli så mye så jeg kan gå til bussen, og etter skolen i dag, da får jeg tilbake mine fantastiske barn♥ Gleder meg til det. De er veldig savnet! :)

Ha en fin dag alle sammen! :)

Knerten i knipe!

I dag har vi (jeg, Stian og Sondre) kost oss på kino sammen og da var vi jo såklart på den nye knerten filmen-knerten i knipe :) Sondre er jo helfrelst i knerten og vi følte vi kunne kose oss på kino med verdens beste Sondre og bruke litt tid på bare han :) Filmen falt i smak hos både liten og stor så den er verdt og se.

Vi har jo også feiret litt bursdag i dag da ettersom min kjære mann ble 25 år i dag, så gratulerer så mye til min kjære Stian

Sondre, Knerten og Karoline er veldig klar for den nye filmen :)

Også til slutt et lite bilde av tullungene mine :)

Andrine har fått sin 1 tann!

Etter to uker med en kjempe grinete og sur baby kom endelig den første tanna til lillemor, og det syns jeg var på tide! Vi trodde jo hun fikk tenner så tidlig men det viste seg å være brusk som forsvant igjen etter en liten stund.

Ikke nok med det, men i dag begynte hun jo også og gå skikkelig, hun har jo lenge gått noen skritt om gangen men i dag var det langt, lenge og kontrollert ;D Flinke jenta mi. Så to store milepæler er haket av i dag!

Så gøy det er å pusse den fine tanna! :D

Ønskeliste til 1 års-dag!
Ja da nermer det seg 1 års dag her i huset og mange har spurt hva lillemor ønsker seg så i den anledning kommer der et blogginnlegg om det i stedet. Mye enklere enn at hver og en skal spørre meg, for når jeg får slike spørsmål så kommer jeg aldri på noe..

Vi ønsker oss:

 1. Bidrag til Tripp trapp stol
 2. Bidrag til Nelson club barnestol
 3. Janus ull klær str 80
 4. Ullklær fra Nøstebarn str 80-86
 5. Div klær i str 80. Body, strømpebukse, genser, bukse, kjole, tunika, sokker, lue, votter
 6. Brio dukkevog
 7. Dukke og dukke klær
 8. Leke kjøkken
 9. Div Brio treleker
 10. Sengesett til JUNIOR dyne og pute
 11. Rosa lekedata (storebror sin er jo en kjempe favoritt så kunne gjerne hatt en selv)
 12. Div Fisher price leker for alderen
 13. Hjemme strikket ullklær slikt som sokker, lue, votter og hals
 14. Også er jo penger på kontoen hennes også kjekt da :)
 15. Duplo i jente farger
 16. Fisher price aktivitetsbord
 17. Rosa cd spiller- det er en stor fordel at den tar USB :)

Håper dette hjalp litt :)

Dåp!

I dag har vi vært i dåp til "lille" nydelige Henriette, og det var en fin sermoni og et koselig selskap etterpå :)

Ungene var også kjempe flinke i hele dag men var bra utslitt når kvelden kom , så slikt tar på både for store og små..

Nå sitter jeg plantet i godstolen med beina høyt og pleddet over meg. Avslapping på høyt nivå kan man si :p

*Pappa og tulljenta!*

Anne-Lene har blidt skoleflink!

Ja tenk det, jeg som altid ga fulstendig faen i skole, gjorde aldri noe og hadde så dårlige karakterer at det ikke er verdt og nevne en gang, har nå blidt skikkelig flink på skolen. Jeg jobber godt og ligger stortsett foran i de fleste fag, spessielt helsefagene så i dag fikk jeg virkelig skryt av læreren :)

Det er en deilig følelse og nå er jeg helt sikker på at dette skal jeg klare!!! :)

Ellers så skjer det ikke så mye nytt her i huset, lillemor startet dagen i 4-5 tiden i mårrest med oppkast så da ble det såklart en hjemme dag på henne og papsen ♥ Men hun kviknet fort til og har ikke vært noe dårlig siden. Stian sa at oppi spyet så lå det en tropp til en tusj så det kunne rett og slett se ut som at hun hadde svelgt den, og at det da er den som har irritert og til slutt bare måtte opp. Veldig skummelt da, for det var en ganske stor tropp, men det gikk jo bra, så får bare være glad for det :)

Men nå ser jeg at klokka har gått fort i fra meg så må nok finne senga, er utrolig trøtt etter dagen i dag så tror jeg trenger litt søvn for å fungere i morgen :)

Natta♥

 

Overnattings-besøk!

I dag har Sondre overnattings-besøk for aller første gang og det er da også av "kjæresten" sin(de sier ihvertfall det selv) og så langt går det supert!

Ungene har lekt og kost seg i hele dag, og i kveld har de kost seg med lørdagsgodt og barnetv :)

Nå er de lagt for kvelden og de skulle absolutt sove sammen i samme seng så er spent på hvordan det går og om de finner roen;)

Er litt dårlig bilde siden det var mørkt på rommet.

Også fikk jeg tatt et bilde av turtelduene som kysset hverandre på munnen♥  *smelt*

Søtingene♥

Bilder!

Jeg har glemt og legge ut disse fantastiske bildene av snuppa vår som fikk lov til og kose seg med sjokoladekake, hehe.

Jeg tror hun likte det ;)

Mmmm, må vist tømme tallerken helt :p

Snart helg!

Og det skal bli herlig, jeg gleder meg til og ha helg med den fantastiske familien min, og kose meg med barna♥ Men skal heller ikke klage, jeg trives på skolen og syns fagene er spennende så dette blir ikke noe problem merker jeg :)

Ungene trives jo i barnehagen og vi har fått kjempe fine rutiner på alt som gjør at hverdagen fungerer så fint hjemme hos oss. Jeg selv ligger jo langt forann i fagene så har heller ikke så veldig stress med lekser og slikt. Deilig!

Jeg har også ordnet praksiss plass i dag, og da gikk valget til sykehjemmet jeg snart begynner og jobbe på. Veldig greit og ha første praksiss del der så man blir litt mere kjent med folkene og plassen, så jeg ser frem til det! :)
Jeg vil gjerne rekruttere deg!

Jeg er nemmelig noe som heter buzzador, og det innebærer at man får muligheten til og være med på en rekke ulike kampanjer der man får teste ut nye produkter og si sin mening om dem før de kommer i butikken.

De ønsker seg veldig gjerne småbarnsforeldre siden det er mangel på det, men så klart er de glade for alle andre som også vil verve seg! :)

Dette er helt gratis og en flott mulighet, jeg har selv vært medlem i mange år og har fått testet mange produkter på den tid, alt fra xtra-tyggedrops til selvbrunings krem, til barneprodukter, så her er det mange muligheter, de velger ut kampanjer som passer deg etter det du har krysset ut så du som ikke har barn skal få slippe og få prøvepakker på bleier liksom ;)

Hvis du vil melde deg inn(noe jeg annbefaler) så kan du trykke her!

-Og hvis du vil lese litt mer om det før du melder deg inn så trykker du her!
Er ikke barna mine heldige?

Og ikke minst vi som foreldre for dette er virkelig penger spart i en trang økonomi, så tusen takk til verdens snilleste tante og onkel!♥

Anne-Lene har hjemme-studiedag!

Og det innebærer et lite stykke av en deilig konfekt kake, bøker, skrivesaker og ikke minst lydbok på ørene :)

Og selvfølgelig er barna i barnehagen og mannen på jobb så ingen distrasjoner her nei!

Familiekos!

I dag har vi bare slappet av og kost oss sammen som en familie. Det er så herlig med helg sammen med den fantastiske familien min, og det er på slike dager man virkelig innser at man er velsignet!

Sondre har også hadt besøk noen timer i dag, av nabo jenta, og de koste seg virkelig.

Men nå sitter vi bare og slapper av og venter på at kaptein sabeltann skal begynne. Det er det store høydepunktet med søndager;)

Lørdagskos!

 

Norge neste!

Da har vi vært på harry tur og virkelig fylt opp både fryser, kjøleskap og matskap en del godis ;D
Så nå går turen hjemover og vi skal bare kose oss i dag, og på menyen i kveld er det biff :D -Så GOD helg til dere alle!

Barnehagejenta vår!
Info

Jeg er en ung tobarns mor på 22 år, har en sønn som ble født 13.02.2007 og en datter som ble født 08.10.10, jeg er forlovet og samboer med barnefar og vi eier da et hus sammen.

Sånn utenom familielivet er jeg student på heltid og har en fast helge stilling på et sykehjem. Vi har to hunder, Nala som er en Border Collie og Bella som er en blandings rase, dette er to utspekulerte firbente men utrolig kosete og snille!

Jeg blogger om hverdagen min, familie livet, det og være student og alt annet som faller meg inn der og da, rett og slett det som er viktig for meg, så hvis du lurer på noe må du ikke nøle med og ta kontakt!
Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

En helt enkel blogg

bloglovin


hits