Konkurranse!

Da er jeg med i en konkurranse på denne bloggen, der man kan vinne et iphone deksen fra www.mirabling.no så sleng dere med dere også :) 

Alt du trenger og gjøre er å kommentere innlegget hennes med link på hvilket deksel du vil ha, og hvis du vil øke kjangsene dine så kan du legge henne til på bloglovin og lage innlegg om det :) 

Dette dekslet har jeg lyst på :)


Jeg vil bare dele noen bilder med dere!

For en tragedie!Og da tenker jeg såklart både på bombingen i Oslo sentrum og skytingen på Utøya, alle mine tanker går til de pårørende og omkommende!

♥♥♥

Og dette skjer i lille trygge Norge..Pannekaker in the making!

Og da må jo såklart sjarmtrollene prøvesmake;) -tror de ble godkjente;)

De aller fineste!

♥♥♥

Noen som vil hjelpe oss?

Noen som vill være så snill og hjelpe oss i denne Lano-konkurransen? Vi har ligget på 1.plass i fylket siden dag 1 og nå begynner vi og få en skikkelig konkurrent som haler innpå.. Så vi trenger alle stemmene vi kan få ;)

Link finner du helt nederst i innlegget(signaturen) -bare og trykke der også skrive inn det som dukker opp på skjermen da, det tar et lite sekund og vi setter utrolig stor pris på alle som kan ta seg tid til og hjelpe oss♥

-Hvis noen syns at bidraget vårt er bra og har lyst til og dele det videre på bloggen sin eller facebook så er det helt i orden, men jeg setter stor pris på at dere gir meg et lite hint i kommentarfeltet ;) ♥

Jeg har vondt!!!

I dag kom endelig Sondre hjem etter å ha vært hos besteforeldrene sine i Moelv en liten uke, var nokk litt godt både for oss og Sondre med en liten ferie, men jammen var det deilig å få han hjem igjen. 
Å så stolt som han var når han skulle vise oss at han hadde lært og sykle uten støttehjul! Han er altså så flink og lærer ting helt utrolig fort, tenk, bare 4 år og sykler selv uten støttehjul ;D

Forutenom det så ble det akutt tannlege time på meg i dag, har en visdomstann som har blidt veldig betent så nå er det pencilin kur på meg i noen dager, og på fredag må jeg tilbake for og trekke tanna.. Gruer meg litt til det, men har så jævlig vondt nå at det er ingen som aner det..

Bilderedigering!

Har lekt meg litt med noen nye bilderedigerings program på iphone'en min, hva syns du? ;D

Oppdatering!

Nå er det noen dager siden sist men her raser tiden i fra oss :) 

Telturen til Sondre gikk kjempe fint da, han sovnet med en gang og måtte til og med vekkes dagen etterpå..Hehe :P

Forutenom det så har Sondre lært seg og sykle uten støttehjul, tenk det, bare 4 år og sykler uten støttehjul helt uten hjelp.. Flinke gutten min♥Også er vi ferdig og pusse opp tv-stua vår da og jeg er kjempe fornøyd :D Den ble jo så lys og fin! Så nå mangler vi bare ny sofa så skal jeg si meg fornøyd ;) Må bare spare opp noen lapper først da, for her har virkelig tusenlapper hadt vinger i det siste, men er utrolig deilig og faktisk bruke penger på noe man har lyst på selv i stedet for bare og betale regninger og spare..Hehe

Bilder før og etter :D


Ble det ikke fint? :)

 

Telttur for aller første gang!

Vell og merke i hagen sammen med bestefar men dog. Sondre syns det er kjempe spennende og gledet seg så mye... Er ikke ofte han maser i flere timer om og få legge seg liksom;)

Store flinke gutten min

Barselbesøk er slitsomt!

Det syns ihvertfall lillemor ;p Var ihvertfall bra at søskenbarnet hadde en så god og myk babygym og låne bort ;)

Moelv's tur og barselbesøk!

Da er vi i Moelv, vi måtte jo nedover og hilse på lille Henriette og samtidig blir Sondre igjen her hos besteforeldrene sine på en mini sommerferie :) Vi andre reiser hjem igjen i morgen for vi har en jobb og gjøre for og få ferdig stua ;)

Men nå er det grilling på gang og i kveld blir det barselbesøk ;D

Hårfin!

Lillemor har fådt langt hår jo ;o Så nå må mamsen til innkjøp av diverse hårpynt ;)

♥♥♥

 

Oppussing og barnedåp :)

I de siste dagene har vi holdt på og pusset opp tv-stua, og nå er det bare småplukk igjen, og herlighet for en forskjell det blir.. Det blir liksom så lyst og fint der nå. Så det skal bli skikkelig deilig og bli helt ferdig og ikke minst få alle tv-dingsene og det nye tv-bordet♥


I går var vi i barnedåp til nydelige lille Liv Emilie, og det var en kjempe fin dåp. Fin sermoni i kirka, masse hyggelige folk, god mat og gode kaker. Lille Liv Emilie var nydelig i den fine dåpskjolen sin, og det var forsåvidt Mamma Martine og pappa Mathias også ;) ♥

Vi storkoste oss ihvertfall, men skal love deg at beina kjenner det i dag, etter og ha gådt i høye finsko fra kl 10.00 til 18.00 :P

I dag har vi vært og spist kakerester hos Martine og de, og etter kakene ble det kabab på Kebab House ;P Hehe, og nå i kveld har min elskede Stian vært flink til og liste innpå tv-stua mens jeg og Marita bare har vært tv-slaver,hehe.. og nå har vi akkurat kost oss med jordbær og fløte♥ Herlig med sommer!

Lørdagskos!

Da var begge barna lagt, kveldens film er strax ført over på xboxen og godteriet satt frem ;) Nå skal jeg kose meg med min fantastiske mann og verdens beste søster
Kanskje det til og med blir et glass rødvin? ;)

Lano-ungen 2011!

Andrine trenger flere stemmer på lano konkurransen, så hvis dere kunne vært så snill og hjulpet oss, hadde vi blidt evig takknemlig! ♥

Alt dere trenger og gjøre er og trykke på linken nederst i innlegget, og skrive inn ordet som dukker opp, kjempe enkelt og tar bare noen sekunder! 

På forhånd, tuden takk♥

Sommer oppdatering hittil!

I år fant vi ut at vi tok turen til Leksand sommarland sammen med min kjære søster og Martine m/fam noe jeg tror ingen av oss angret på.

Det var helt utrolig fint der og vi bodde på en kjempe flott camping som hadde så og si alt, det var en nydelig strand, basseng med sklie, resturang, hoppeslott, lekeplass og mye mer. Og leiligheten vi leide oss var kjempe fin med en flott planløsning, to stuer, to bad og badstu noe som ingen av oss ble lei oss for ;)

Nei vi har rett og slett hadt det kjempe fint. Vi brukte en dag på Leksand sommarland, en i Borlänge på shopping og en i Falun på shopping, var også meningen at vi skulle innom Orsa bjørnepark når vi dro hjem igjen men det droppa vi pga været og at det ble så lang reise hjem, så må nok dit senere da :)

Litt bilder: ( de er hentet fra bloggen til Marita) -kommer fler bare jeg gidder og finne iphone kabelen min ;)Så må jeg jo fortelle at jeg har blidt tante til ei nydelig lita jente med navnet Henriette, hun ble født den 4 juli kl 1814.

Hun var 4670g og 53cm lang!

Jeg er jo ikke ordentlig tante da, ettersom det er søstra til Stian som har fådt baby men jeg mener det at etter 5 år og 2 unger så har jeg retten til og være tante :D ♥


Også må jeg jo bare rope ut at vi nå har bestilt oss tv, tv-bord, forsterker, anlegg og streaming box + at vi kjøpte oss x-box med kinect når vi var i sverige :) Så nå blir alt nytt i tv bordet i stua♥ Herlig! Er litt deilig og faktisk bruke penger på noe man har lyst på istedet for og bare kjøpe det man må ha! :P 

Men nå skal jeg sløve foran tven jeg :) 

Andrine 9 måneder!

Hurra for verdens nydeligste snuppe som har blidt 9 måneder i dag!! Det er helt utrolig hvor fort tiden går altså og om bare 3 måneder til så har jeg en 1 åring i hus! :) Jeg skulle jo helst sett at baby tiden varte litt lenger men det er det dessverre ikke noe og gjøre noe med.

Andrine er en skikkelig tøffing som går rundt møblene, prøver seg gjerne på trapper hvis hun får muligheten og har nå de siste dagene begynt og stå uten og holde seg på gulvet, så denne jenta går nok tidlig :)

Hun kan nå og spise brødmat og har begynt med flaske fast om dagen(får pupp også) ettersom hun skal i barnehagen rett etter sommeren.. 

OM BARNET

I denne perioden kan hun være midt oppi den verste fasen med skepsis for fremmede. Den kan også gjøre seg gjeldende overfor far. Spesielt hvis far har vært en del «fraværende» i denne perioden. Mor er absolutt favorittpersonen, og som oftest den mest «naturlige» veiviseren i den lilles verden.

Barnet vet nå mye om hvordan hun kan oppnå kontakt med foreldrene, og gjør det gjennom smil, gråt, bevegelser, lyder og «ord». Hun kan tydelig formidle til andre hva som står på ønskelisten og hvordan hun har det. Dette er faktisk en viktig forutsetning for evnen til gjensidig forståelse og samarbeid. Mens du tidligere måtte tolke ytre tegn på behov og ønsker, forteller hun det nå selv! Et langt sprang i egen innsikt!

MILEPÆLER

Kommunikasjon og sosial utvikling

 • Bruker sosiale handlinger for å løse problemer (ber om hjelp).
 • Ni måneder gammel vil barnet både gjenkjenne og reagere på navnet sitt og på de mest brukte ordene. Forskjellen mellom lyder døve og hørende barn lager er nå tydelige.
 • Bruker bestemte lyder for bestemte ting og vil gjerne konversere - kan bli frustrert om det ikke blir forstått.
 • Evnen til å huske og til å danne seg indre bilder av personer og gjenstander som ikke er til stede, opparbeides i denne alderen. Nå er det ekstra morsomt å leke titt-titt-leker. Det passive ordforrådet øker, og barnet forstår etter hvert enkle ord og beskjeder, f.eks at 'Nei!' betyr stopp. De aller første ord kommer snart nå: 'ma-ma', 'pa-pa' og 'da-da'.
 • Vinker "ha det", leker "klappe kake søte" og reagerer på spørsmål som "Hvor er pappa?"
 • Barnet er mer var for truende situasjoner. Noen barn får seg nå en 'trøst'. Dette kan være en sutteklut, et kosedyr eller noe annet som gir trygghet i spesielle situasjoner, gjerne i forbindelse med atskillelse, f.eks hvis barnet skal begynne i barnehage, hos dagmamma el. Psykologene kaller disse gjenstandene for 'overgangsobjekter'. Mange barn beholder denne trøsten helt til de nærmer seg skolealder.

Sanser og motorikk

 • Lærer å skille mellom lyder som ikke er kjente, f.eks. dyrelyder.
 • Nå begynner barnets kroppskontroll å bli bedre utviklet. De fleste barn kan nå sitte noenlunde stødig på gulvet. De kan støtte seg med hendene til siden, og tildels bakover, hvis de mister balansen.
 • Tar en skje og fører den opp i en kopp.
 • Fra ni måneder av kan barnet bære sin egen vekt når det støttes. Noen barn begynner å krabbe, men ofte er dette en lang prosess der barnet prøver ut forskjellige måter å bevege seg på, alt fra å åle seg fremover på magen, til å sitte oppreist. Noen få skyver seg også fremover på bakenden.

Interesser og aktiviteter

 • Barnet elsker å vise de kunstene det har lært seg, og klapper mer enn gjerne 'søte', viser hvor stort det er, at det kan danse til musikk osv.
 • Det er spennende å leke med store plastdåser, gryter, esker el. Barnet elsker å putte ting oppi og ta dem ut igjen.
 • Det er også moro å sitte på fanget og 'lese' bøker, eller å få bla og rive i et ukeblad.
 • Oppførselen blir stadig mer bevisst og mindre tilfeldig. Hver nye oppdagelse bygger på tidligere læring.
 • Kan konsentrere seg om en ting eller oppgave i flere minutter i strekk.
 • Barnet kan peke på ting som interesserer det. Det er ikke så interessert i å sitte på fanget som tidligere, men vil heller være på gulvet.
 • Barnet liker å 'hjelpe til'.
 • KOPIERT FRA BABYVERDEN!
Nytt design!

Det kommer nytt deisgn her på bloggen i løpet av dagen :D Følte for og friske opp litt bare :)

Også har jeg nå funnet ut hvordan man får signaturen automatisk! ♥

Herlig dag!

I dag har det vært et fantastisk vær her, strålende sol og kjempe varmt så da benyttet vi kjangsen til og invitere Morten på grilling :) Det ble forresten ingen Trondheim's tur på oss, fant ut at vi heller bestiller alt på nettet ettersom det var en del billigere der og det var inklusiv frakt :) Så en eller annen gang i neste uke regner jeg med at den nye tv-benken og alt som skal være i er her ;D

Akkurat nå driver faktisk Morten og farger håret til Marita, tro det eller ei ;p Å jeg er sjele glad for at jeg slapp og gjøre det :)

Mor og datter!

Andrine sovna på meg så må jo bare vise frem bildet :) Nydelige jenta mi

En daff gjeng?

Kinect!!

Jeg elsker kinect, det er asså så morro! I går kveld hadde vi Morten på besøk så da måtte vi jo vise han den ;) Nå har vi funnet ut at vi må bytte ut tv'n for og kunne ha mer glede av det, så i morgen raser jeg og Stian mest sannsynlig til Trondheim for og kjøpe oss tv, hjemmekino anlegg og tv-benk ;D Hurra!! (håper bare skattepengene kommer snart) ;p

Fisketur!

Da har Stian og Sondre akkurat kommet hjem fra fisketur og Sondre har for første gang fått fisk helt selv :) (forutenom isfiske) Og så stolt han var når kan kom inn døra her med fiskeposen! Store flinke gutten min

Hurra!!!

Endelig kom appen til blogg.no så nå lover jeg og blogge mer ;) Den er veldig enkel da men den funker, så får bare håpe de bedrer den litt etterhvert ;) Slenger med et bilde av Marita :) Appen må jo testes;)
Info

Jeg er en ung tobarns mor på 22 år, har en sønn som ble født 13.02.2007 og en datter som ble født 08.10.10, jeg er forlovet og samboer med barnefar og vi eier da et hus sammen.

Sånn utenom familielivet er jeg student på heltid og har en fast helge stilling på et sykehjem. Vi har to hunder, Nala som er en Border Collie og Bella som er en blandings rase, dette er to utspekulerte firbente men utrolig kosete og snille!

Jeg blogger om hverdagen min, familie livet, det og være student og alt annet som faller meg inn der og da, rett og slett det som er viktig for meg, så hvis du lurer på noe må du ikke nøle med og ta kontakt!
Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

En helt enkel blogg

bloglovin


hits