Mer instagram!

Instagram LOVE!

Må bare dele et Instagram bilde med dere, av min nydelige sønn og min lillesøster(hans tante)

Og samtidig beklager jeg for dårlig blogging men er hjemme hos familien i nord nå på en liten miniferie i anledning Tonje's konfirmasjon :) Håper dere skjønner;)

Har fått meg NY telefon!

Som overskriften sier så har jeg nå altså fått meg NY telefon, og denne gangen gikk valget på en HTC ONE X, og såklart den hvite versjonen;D Jeg er i testfasen enda og har mye å lære meg siden dette er en helt annen telefon enn iphone'n. Men til det jeg lurer på da, hvordan sletter jeg apps som alt ligger på telefonen? Jeg syns det ligger så innmari mange der at de bare blir rot.. Og hva slags apps er et must på Android telefoner?

Slenger med et bilde av Nala siden jeg driver og tester ut blogging fra ny telefonen ;D

05.05.2012

Da var det helg igjen og deilig er det, men jeg har hadt en kjempe fin uke ute i praksis. Er utplassert i TFF (tiltak for funksjonshemmede) og der trives jeg kjempe godt :) Så hva jeg egentlig vill jobbe med når jeg er ferdig, det vet jeg jammen ikke.. Jeg trives jo godt på sykehjem, men trives enda bedre med funksjonshemmede og drømmen er jo barn og barsel, så det blir spennende og se hva jeg ender med ;)

Nå går snart turen over til Sverige for og feire kjæresten til pappa som ble 30 for noen dager siden :) Ungene har vi sendt i vei alt men siden Stian måtte jobbe i dag blir vi litt forsinket, men det går vell fint ;)

Også er det ikke lenge til vi skal kjøre nordover nå, å herregud som jeg gleder meg!! Skal bli så godt å reise oppover å møte familie og venner der, og ikke minst se den flotte søstera mi konfirmere seg♥

Men nå må jeg ta å komme meg i dusjen og få pakket litt så jeg er klar til Stian kommer hjem fra jobb :) Slenger med bilder av ungene som koste seg ute i finværet på 1.mai med dessert ;)


Info

Jeg er en ung tobarns mor på 22 år, har en sønn som ble født 13.02.2007 og en datter som ble født 08.10.10, jeg er forlovet og samboer med barnefar og vi eier da et hus sammen.

Sånn utenom familielivet er jeg student på heltid og har en fast helge stilling på et sykehjem. Vi har to hunder, Nala som er en Border Collie og Bella som er en blandings rase, dette er to utspekulerte firbente men utrolig kosete og snille!

Jeg blogger om hverdagen min, familie livet, det og være student og alt annet som faller meg inn der og da, rett og slett det som er viktig for meg, så hvis du lurer på noe må du ikke nøle med og ta kontakt!
Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

En helt enkel blogg

bloglovin


hits