Martnan og arbeidshelg vell overstått!

Og deilig er det, nå blir det ihvertfall noen dager med vinterferie forhåpentligvis og i morgen skal jeg og ungene kose oss hele dagen sammen, de skal ha fri fra barnehagen for at mammaen vill ha en helt egen kosedag♥ å det skal bli deilig! :)

I skrivende stund har vi akkurat sendt en sovende Sondre opp til senga si igjen, han kom nemmelig gående ned i søvne og vi holdt bokstavelig talt på å le oss i hjel, han sto her og bare sjanglet, prata masse tull å klødde seg i hodet. Vi kunne spørre han om mye rart men fikk ikke de svarene vi egentlig skulle få så det var en merksnodig liten gutt som sto her gitt, hihi :) Så da har jeg opplevd det også, har aldri sett noen gå i søvne før så det var litt av en opplevelse :P hehe

I morgen reiser Stian av gårde på kurs igjen, så da blir det bare meg og ungene her i to dager og vi skal bare kose oss, er så deilig å ha småtrolla for meg selv innimellom, det er jo jeg som har minst tid sammen med de om dagen så må virkelig nyte det når vi har masse tid♥

Men nå ble det bare babling på meg så vill heller vise dere bilder jeg :) Har noen bilder fra helga med karusell kjøring siste martnas dagen, så enjoy :)


Først noen bilder av Andrine i kjolen jeg sydde :)Også må jeg vise frem jakka jeg sydde dagen etterpå :) Har faktisk gjort klart til to nye kjoler men har bare ikke satt meg ned å sydd enda siden jeg har så innmari vondt i ryggen..
Sjarmtrollene storkoste seg på martnan så lenge de fikk kjøre karusell og Andrine syntes ihvertfall det var gøy før det har hun jo aldri gjort før :)

Jeg har sydd fleecekjole!

Beklager først og fremst for at jeg er så dårlig til og blogge om dagen, men det har vært mye sykdom og stressende dager i det siste så da er ikke bloggen det som kommer først i rekken, og når kvelden kommer orker man ikke annet enn å legge seg og sove ;)

Men nå har jeg vinterferie og skulle liksom bruke vinterferien min på å sy noen kjoler i fleece, men jeg hadde det så travelt i går når jeg fikk pakken min med stoff så måtte bare begynne med en gang å nå er kjole nr 1 ferdig :)

Jeg ble selv kjempe fornøyd og gleder meg bare til Andrine kommer hjem fra barnehagen sånn at jeg får prøvd den på henne. Kjolen er i str 86 og jeg brukte en av de andre kjolene til Andrine som mål, så det ble veldig riktig :)

Hva syns dere da? :)

Mimrebilder!

Måtte se litt på babybildene av Sondre i dag og minnes litt på den flotte tiden med nyfødt, barsel og alt som har skjedd oppover i disse årene, så i den anledning vill jeg vise dere den fineste gutten som finnes på denne jord♥
♥♥♥♥♥♥♥

Tenk, det er fem år siden jeg gikk inn i en ny og spennende fase av live mitt, også kaldt voksenlivet! ;) Jeg startet det veldig tidlig og det har vært tøfft og starte livet som en ung mor men vi har klart oss bra og jeg er så lykkelig og stolt over den fine familien jeg har♥ Og nå er jeg inne i en ny spennende fase med utdanning og drømmer for fremtiden, og det er helt fantastisk. Fordet om man får barn tidlig så setter det ingen begrensninger for hva du kan gjøre, ønsker man noe sterkt nokk så finner man altid en løsning! Nei jeg ser på meg selv som heldig, heldig for at jeg har to friske nydelige barn som betyr alt for meg, jeg har en mann som er der for meg uansett hva og jeg har et fantastisk liv med både opp og nedturer, akkurat slik det skal være♥

Gratulerer med dagen verdens beste Sondre!

Ja for tenk, i dag er det fem år siden den store gutten min kom til verden, og den tiden har virkelig gådt fort, det er det ingen tvil om! Sondre har ventet noen dager nå på å endelig bli fem år og dag var endelig dagen, og han var nokså fornøyd da han startet dagen med pakker og inni pakkene skjulte det seg en hopphjelm og elektrisk tannbørste med Cars på og det falt i smak :)

Nå har storgutten min akkurat kommet hjem fra hopptrening og han forteller meg at han har hoppet 100.000 meter :P Så jeg lurer på hvor stor den hoppbakken egentlig er jeg, her på lille Tolga ;)

Sist så hadde han jo hoppet 4,5 meter og det er skikkelig langt for en 5 åring som aldrig har prøvd det før så han er nokk et naturtalent!

Og i morgen bærs det i vei på lysløyperenn så her går dagen i ett :) Men det er bare koselig at han har fått egne interesser og nå har en skikkelig hobby, det tyder bare på at gutten min har blidt STOR ♥

 

Tenk, jeg har vært mamma til denne herlige gutten min i 5 år♥

Bursdagsfeiring!

Hei, nå er det noen dager siden sist men her har vi vært travelt opp med bursdagsfeiring av Sondre i hele helga. En del planlegging først og da fant vi ut at nå er Sondre så gammel at han kunne få ha sin første barnebursdag :)

Bursdagshelga startet på lørdagen med familieselskap og i dag ble det endelig barneselskap, noe som virkelig falt i smak både for bursdagsbarnet og gjestene. Alle storkoste seg så det ble virkelig vellykket.

Sondre blir ikke 5 år før i morgen da men vi måtte nesten ta feiringa på forskudd siden jeg har arbeidshelg neste helg.

Her kommer noen bilder av feiringa i helga, bildene er i fra familieselskapet da siden jeg ikke vil legge ut bilder av andre sine unger :)

Også noen bilder av nydelige Andrinemor♥ i sin nye prinsessekjole! :)Forresten så gratulere så mye med morsdagen alle mammaer der ute ;) Jeg selv ble vekket av de nydeligste ungene i helse verden som kom kravlende oppi senga med pakker, kos og tegning til meg og når vi sto opp så var frokosten klar på bordet♥ Det kan virkelig ikke bli bedre! :)

Skolen er lekende lett!

hei :)

Nå sitter jeg på skolen og har mer eller mindre absolutt INGENTING og gjøre, her skal vi jobbe med praksis mappa vår fra når vi var utplassert i to uker men jeg er helt ferdig og har nå levert den på fronter så derfor er det ekstremt kjedelig og sitte her på skolen, spessielt siden vi ikke har noen lærer og at jeg er helt ferdig med helsefremmende boka mi.

Jeg skulle egentlig tatt skolen på mye kortere tid enn andre for dette er veldig lite utfordrende, jeg får 5 i alt jeg gjør i helsefagene og det er uten at jeg føler at jeg jobber så innmari mye for det heller, kunnskapen er der og det er en god del av praksisen også så jeg synes dette er lekende lett :P Er jo som sakt ferdig med en av tre bøker allerede og ikke veldig langt unna med de to andre heller..

Så utfordringen min er egentlig de allmenne fagene men jeg føler det også går over all forventning, norsk har jo plutselig blidt et enkelt fag, engelsk henger jeg ganske godt med i og matte har forbedret seg veldig så føler skolen virkelig går rett vei!

Men nå skal jeg sette meg ned og tenke litt på hvilken vei jeg vil velge i aktivitetsprosjektet vi skal begynne med :)

 

Hopptrening!

Da har roen senket seg i huset :) Andrine har lagt seg, jeg har fått ryddet og ordnet litt og Sondre er på sin første hopptrening sammen med pappaen sin, så her sitter jeg og nyter ro og stillhet og koser meg med unge mødre♥

Sånn egentlig syns jeg at det snart er på tide at de kommer hjem da for det begynner jo å bli sent, og det begynte jo faktisk klokken 18.00 også dro de en halvtime før, men jeg regner med de koser seg veldig og vil tro Sondre er en smule gira når han kommer hjem, han var ihvertfall ikke mindre gira når han dro ;)

Håper Stian har tatt noen bilder av godgutten da så jeg også får se hvordan han har hatt det, jeg kan jo ikke være med siden det er midt i leggetiden til Andrine, eller jeg kan jo dra jeg da og det tror jeg nokk at jeg må neste gang, men en av oss må altid være hjemme..

Andrine er så herlig om dagen, hun er skikkelig mammadalt og hun forlanger og ligge på sofaen oppå meg med smokken og bare kose og det gjerne i en time eller mer. Også er hun så opptatt av smokkene sine, hun skal ha full kontroll på de hele tiden og vet akkurat hvor de er, og aller helst skal hun prøvesmake alle før hun finner akkurat den hun vil ha når hun skal legge seg, hehe.. ♥

Det er ihvertfall en herlig alder og jeg har verdens flotteste unger, nei herregud så heldig jeg er♥

Edit: Nå har de kommet hjem for en god stund siden, så jeg måtte såklart ta en pause fra og skrive blogginnlegg for å høre hvordan godgutten har hadt det, og han har hadt det kjempe fint, ingen tvil om det!

Han hadde vært veldig flink og hoppet mange ganger. Han hadde vist til og med stilen innlagt så spørs om det blir en skihopper av gutten min vell?! ;)

Og i morgen kveld er det til pers på lysløyperenn så nå får ski gutten min virkelig kjørt seg! :O)

Slenger med et bilde av skihopperen vår, litt dårlig kvalitet siden Stian har tatt bilde med telefonen og Sondre har refleks på seg men det får gå :)

God kveld, og god helg!

Ble dessverre ikke noe innlegg i går kveld for rett etter at jeg postet bilde av meg og lillemor som lå syk på sofaen så ble vi spysyke :S Andrine kaste opp over alt og mange ganger i hele går, og ikke lenge etter startet jeg så det har vært veldig koselig her de to siste dagene. Men nå begynner formen og rette seg litt og jeg har faktisk klart og holde på mat nå så da er det håp.

Det passet jo utrolig dårlig og bli syk nå for min del da for jeg har arbeidshelg men på et sykehjem er det veldig viktig og ikke dra på jobb med slik smitte så måtte pent holde meg hjemme både i dag og i morgen, men på søndag blir det jobb :) Ser fram til det.

Men denne kvelden har vært fin uansett sykdom da, vi har kost oss med The voice og hun Monika Blomeid smelta meg helt. For en fantastisk stemme, jeg fikk gåsehud mommentant og har nå en ny favoritt!♥  Og for og toppe det hele sitter jeg nå og ser på senkveld, der Vinni og Halvdan er, og sist helg var det Vinni som smelta meg! Så utrolig flott tolkning av Sommerfuggel i vinterland♥

 

♥Fantastisk tolkning av Vinni♥
Vi er syke!

Tenkte bare jeg skulle gi fra meg noen livstegn.. Ståa her i gården er at jeg og lille Andrine er syk, og nå mens jeg blogger fra Iphone'en så ligger hun bare oppå meg her å er kjempe sliten. Stakkars, det er jammen ikke lett når ungene blir syk.

Tenkte jeg skulle prøve å få blogget skikkelig i kveld, men det er ingen garanti ;)
Info

Jeg er en ung tobarns mor på 22 år, har en sønn som ble født 13.02.2007 og en datter som ble født 08.10.10, jeg er forlovet og samboer med barnefar og vi eier da et hus sammen.

Sånn utenom familielivet er jeg student på heltid og har en fast helge stilling på et sykehjem. Vi har to hunder, Nala som er en Border Collie og Bella som er en blandings rase, dette er to utspekulerte firbente men utrolig kosete og snille!

Jeg blogger om hverdagen min, familie livet, det og være student og alt annet som faller meg inn der og da, rett og slett det som er viktig for meg, så hvis du lurer på noe må du ikke nøle med og ta kontakt!
Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

En helt enkel blogg

bloglovin


hits