Blomsten og bien!

Når og hvordan skal man fortelle unger om blomsten og bien? Huff det er vanskelig for nå er Sondre i en slik alder at han lurer på alt og har akkurat gått igjennom en lang periode der han spørr om døden og hva som skjer med oss da og hvordan og når vi dør, men nå har det da gått over til hvordan babyer kommer inn i magen og jeg er rødløs..

Vi har jo mange rundt oss som akkurat har fått baby og han lurer veldig på hvordan man lager babyer og hvordan man "putter" de inn i magen, akkurat det med å komme ut derifra vet han for det var vi nødt til og gå igjenom nå lillesøster skulle komme.. Hehe

Men jeg vet serriøst ikke hvordan jeg skal fortelle sønnen min på 5 år hvordan dette blir til og for min del syns jeg det er ALT for tidlig, men flere artikkler sier at 5 års alderen er ypperlig til og ta opp dette emnet men jeg vet sannelig ikke?

Så er det noen synspunkter der ute om akkurat det? Når skal jeg fortelle han det og hvordan skal jeg fortelle han det?

Utedag!

I går kom tante og de med bursdagsgave til Sondre, litt på forskudd men han trengte det sårt og han fikk langrenn ski :) Barna mine er virkelig heldige, de har så mange som kjøper så mye fint at det er stor fare for at de blir litt bortskjemte :P Hehe.. Men i hvertfall så måtte vi jo ut i dag og få prøvd skiene, så nå har vi tilbrakt godt over 3 timer uten og alle har kost seg masse :)

Vi avsluttet utedagen med at en venn av oss kom med traktoren og laget en skikkelig "base" plass, så i morgen blir det ut å lage snøhule vil jeg tro ;)

Andrine koste seg like mye ute som Sondre, for hun syns det var veldig gøy og springe etter han opp og ned bakken, og når mamma tok frem akebrettet så sa hun ikke nei til og sitte på med det..

Her er noen bilder :)
Nå sitter vi inne og bare slapper av, Andrine koser seg under pleddet med bamsen og smokken mens storebror ser barnetv og lader opp til å få besøk av kjæresten sin ;)

Men nå kom besøket ;)

Ønskeliste til 5 års dag!

Ja nå er det ikke lenge til Sondre gutten vår fyller 5 år, og i og med at så mange lurer på hva han ønsker seg til bursdagen sin så kommer det heller en ønskeliste her på bloggern. Syns det er veldig greit jeg, så slipper alle og spørre oss ;)

Sondre ønsker seg:

 • Biler, og bilskinner til sin Scalextric start bilbane. (Rundeteller og slike ting er også et hint)
 • Knerten i knipe DVD.
 • Knerten sengesett.
 • Bidrag til langrenn ski.
 • Bidrag til hopputstyr.
 • Tegne og malesaker.
 • Sokker og undertøy.
 • Puslespill og spill.
 • Hot wheels biler og baner.
 • Janus ull. (str 110-116)
 • Undertøy, sokker, votter og ull sokker.
 • Penger på konto.
 • LEGO oppbevaringskasser.
 • LEGO byggesett.
 • Pysjamaser.
 • Lydbøker og CD med barnemusikk.
 • Barnefilmer.

Alt er i tilfeldig rekkefølge :)

Et lite tips til dere som tenker klær, så har Sondre så utrolig mye at da må dere i såfall kjøpe i str 7 år..

Også er hopp ski et must her nå, for Sondre vil så gjerne begynne med hopp sammen med noen flere fra barnehagen sin, men det er veldig vanskelig og finne det i str hans. Skiene må være 160 cm og skoene i str 29. Vi bryr oss ikke om det er nytt eller brukt men hadde vært greit med noe til en rimelig pris siden han vokser så fort ut av det. uansett hvis dere finner noe, om det så er privatpersoner eller butikk så ring meg for det haster egentlig veldig. Jo tidligere han får hopp ski jo tidligere kan Sondre begynne :)

Flaske er ut, mens smokken er inn!

Denne helgen har gått i ett. Vi har hatt en del besøk også har vi vært borte på et par besøk og det er like trivelig hver gang. Er jo litt stress og farte rundt slik da men er ikke så ofte vi gjør det så da er det greit :)

Andrine har forresten sluttet med flaske nå, og det er ganske stort. For en uke siden så kunne hun ikke legge seg uten å få melkeflaska i senga og i kveld la hun seg uten å ha fått den i det hele tatt i dag, så det er bra. Hun er så flink til og legge seg nå å det er en skikkelig drøm for oss. Hun har jo altid vært vanskelig på det området, både med soving og alt, men nå legger hun seg bare rett ned med smokken å kosen og da er hun fornøyd♥

Og i morgen er det kontroll på helsestasjonen, så jeg er veldig spent på å få høre hvor stor hun er nå, og ikke minst på om det går bra å ta MMR-vaksinen, for det er nemmelig Stian som må følge henne dit siden jeg skal til pers på enda en 33 timers vakt på ambulansen :D Gleder meg veldig og håper det skjer minst like mye denne vakta, og kanskje noen flere akutt turer, hehe..

Men nå skal jeg se en episode av Sons Of Anarchy før jeg legger meg, må nesten prøve å sove litt før jeg skal på ambulansen, for sist fikk jeg ikke akkurat til å sove så mye der så jeg var meget sliten når vakta var over, hehe..

Noen bilder fra helga :)
♥Nydelige Sondre gutten min♥

♥Andrine er meget klar for vafler♥Noen er busta ;)

Hjemme igjen!

Ja da er jeg hjemme igjen, etter nokså mange timer på "jobb", å det kjennes virkelig i kroppen. Er kjempe sliten nå etter mange inntrykk, mye spenning og veldig mye lærerikt og nytt for meg :) Det har vært kjempe gøy og jeg trivdes godt, så gleder meg faktisk bare til mandagen, for da er det enda en vakt som står for tur :)

Men det er bra godt å komme hjem igjen også nå, så de fridagene som kommer nå skal jeg ta i mot med åpne armer ;)

Resten av kvelden skal jeg nyte på sofaen sammen med kjæresten min og muligens kanskje noen tv-serier ;D Deilig, også blir det å legge seg å få en god natt søvn♥

Beklager, blir ingen bilder i dette innlegget heller..

Observasjons praksis på ambulansen!

Ja i dag har jeg min første av to vakter jeg skal ha her, å så langt har jeg lært mye både om akuttmedisin, utrykninger, anatomi, og veien til og bli en ambulansearbeider og jeg synes dette er kjempe spennende! Det er jo også noen helt fantastiske folk jeg jobber sammen med og de tar seg virkelig tid til og forklare meg det jeg ikke forstår.
Det er et yrke med mye venting men også veldig spennende. Jeg har så langt vært med på en tur, men har fortsatt mange timer igjen av vakta mi så mye kan skje :)
Jeg startet arbeidsdagen kl 09.00 i mårrest og går ikke av vakt før kl 18.00 i morgen kveld :) Så er en litt snodig følelse at jeg skal sove på jobb :p

Fin, fin dag!

I dag har det vært en fin dag, har hatt fri i dag også jeg og når ettermiddagen nærmet seg ringte jeg Martine og innviterte henne og Liv Emilie på pannekaker, så vi har kost oss og ungene har kost seg, så det er en vellykket dag♥

Nå skal resten av dagen brukes til avslapping og forberedning til i morgen, for da skal jeg på ambulansen og ha praksis, gleder meg veldig til det og er ganske så spent, men 33 timers vakt synes jeg høres litt skummet ut gitt ;)


♥Nydelige Liv Emile♥

♥Blåbær-trollet mitt♥

For utenom det så må jeg nesten juble litt, for Andrine har vi aldri fått til og legge uten at hun får en flaske melk i senga(noe som ikke er bra pga tanpuss og tenner) Men vi har ikke hatt energi til og ta opp den kampen før i går, og siden hun nå har begynt med smokk er ting litt enklere. Nå får hun flaska før hun legger seg også pusser vi tenna og legger henne med smokken. I går var det noe skrik men det gikk til slutt, mens i dag har det gått problemfritt, hun la seg til og med ned i senga selv og dro over seg dyna så det vil si at hun var klar for kvelden. Så får bare håpe dette fortsetter.

Aller helst vil jeg jo gjerne at hun slutter helt med morsmelkerstatning for hun er jo faktisk 15 mnd nå og det skal jo virkelig ikke være nødvendig så mye som hun spiser..


♥Andrine koser seg på fanget til Martine♥
♥Sondre sjarmør♥

Dagen i dag!

Siden jeg har praksis denne uken så har jeg veldig mye fri, for jeg skal jobbe på ambulansen å der har vi 33 timers vakter så derfor har jeg hatt fri i dag og da fant vi ut at vi dro til Sverige på harry handel. Veldig greit, brukte lang tid og orka ikke stresse i det hele tatt så vi har nesten akkurat kommet hjem. Veldig deilig å fylle opp fryseren med kjøtt og diverse også sparer vi jo ganske mye penger på å handle der:)

Men fikk også en oppgave av kjæresten til Martine i dag, og det var og handle 24 roser til Martine, for de har vært sammen i 2 år i dag og siden han jobber borte nå om dagen ble det vanskelig for han og gjøre det, så jeg dro på blomsterforretningen å fikk ordnet en nydelig rosebukett til henne, så tror nok hun ble veldig glad for de :)

Ellers så er planene og bare slappe av i kveld, og nyte at kjæresten min er hjemme med oss igjen♥Bilde av min nydelige Sondre, som egentlig er meget opptatt med å kjøre radiostyrt bil men som hadde litt tid til at mammaen tok bilder av han♥

Glade barn!

I dag sov ungene helt til kl 09.00 og det var skikkelig deilig, så vi har hatt en lat morgen med pysjamas, pledd og frokosten sammen med barnetven, skikkelig deilg♥ Jeg har virkelig kost meg med ungene i helga, er så deilig å ha en helg helt for meg selv sammen med de, for det er så skjeldent nå om dagen det. Tror nok barna har hatt det bra også ;) Akkurat nå sover Andrine duppen sin, og Sondre har rømt over til naboen så jeg nyter stillheten og vurderer faktisk å gjøre noe fornuftig, men vi får se!

Må bare teste den nye signaturen min!

Har endelig fått til og lage en ferdig signatur som gjør det enkelt for meg å sette de inn i bilder bare med noen trykk, så måtte bare teste den ut ;) Og da ble det et lite bilde av lille Andrinemor som lager grimaser for mamma, hehe..

Jeg og ungene har alene helg!

Hei :)

Nå sitter jeg og Sondre og koser oss med lørdagsgodt og pelle politibil på tv'n, Andrine har lagt seg og jeg og Sondregull skal bare kose oss i kveld♥ 

Stian er på Maxbo messe i Lillestrøm så denne helga er det kun meg og ungene, noe som er kjempe deilig. Forutenom det at de valgte og starte dagen 05.15 i dag, men vi har kost oss, lagd hjemmelaget pizza og danset som noen galninger med voice på tv'n, for det er nemmelig Andrine sin nye favoritt hobby, det også det og gå rundt med tre smokker samtidig i munnen ;) Hehe

Når Sondre er i seng skal jeg slenge meg på sofaen med frustrerte fruer på tv'n og litt rødvin i glasset, også går jeg sterkt ut i fra at det blir litt sofasoving i dag også før jkeg flytter meg til senga, hehe :)

Har dessverre ingen bilder og vise dere i dag da kameraet har ligget på lading i hele dag, men det får gå, skal prøve å få tatt noen bilder av ungene i morgen :)

Btw, fortsatt ingen valping her i gården, begynner nesten og lure på om vi har regnet feil siden vi ikke er helt sikkre på datoen det skjedde.

Mine nyttårsforsett!

Har aldri brydd meg så mye om nyttårsforsetter men tenkte jeg skulle gi det et forsøk, men jeg begynner smått også setter jeg meg heller noen få mål som kanskje er mulig og oppnå i stedet for å ha mange jeg ikke klarer å gjennomføre:)

♥Kjøpe inn mat for hele uka og tenke mer økonomisk♥

♥Planlegge middag for hele uka, spise mer variert og bli mye flinkere til og spise fisk♥
Alt er så mye enklere da, for da slipper vi og lure på hva vi skal finne på til mat, for det blir så innmari mye raskt, lettvint og usunt da..

♥Spise godteri og drikke brus kunn i helgene♥

♥Lære meg kamera'et mitt og bli flinkere til og ta fine bilder♥
Det blir vell min hobby vil jeg tro :)

♥Sette opp en plan over de daglige gjøremålene her i huset og prøve å følge den♥
Da blir det så mye enklere for både meg og Stian og se hva som skal gjøres den dagen, i stedet for å ta skikkelig skippertak en gang i uka i stedet..

♥Prøve og jobbe enda litt mer♥
Så økonomien blir enda bedre.

Jeg må jo også bare slenge med noen bilder av kosetrolla mine som ble tatt i dag, verdens beste unger uten tvil♥Fotballjente!

Tok et bilde av Andrine i går rett før leggetid, nydelige lille fotballjenta vårEr klar over at det er fryktelig dårlig bildekvalitet men er tatt med Iphone ;)

Fridag!

I dag har jeg hatt fri fra skolen, mens ungene har vært i bhg og Stian på jobb, så det vill si at jeg har ligget rett ut på sofaen og slappet av og kost meg i hele dag♥  En dag hjemme for seg selv en noe jeg sjeldent har så det er så utrolig deilig når en slik dag kommer :D 

Men nå er tiden hjemme for seg selv snart over, for om ikke lenge kommer Stian og ungene hjem, og da blir det kos med de og til middag i dag blir det pølser med brød, rett og slett for at det har Sondre ønsket og siden han har vært så flink til og spise middag i det siste så fikk han bestemme det :)

Nytt design!

Da var det på tide og "rydde bort" julen her på bloggen og denne gangen ble det faktisk et design fra noen andre enn Silje Lien, helt utrolig.. Hehe, men det er for at nå har jo snart alle jeg kjenner hennes gratis design så da syns jeg det var på tide med noe annet :)

Selv er jeg veldig fornøyd, så hva syns dere?

Mitt første veggord!

Hei alle. Nå er det noen dager siden sist (igjen..) Men det er forsåvidt ikke så mye nytt som har skjedd heller, hverdagen har startet igjen så nå er det skole, jobb og barnehage på ungene igjen, er forsåvidt ganske deilig å få tilbake hverdagen men jeg er jo så innmari trøtt om dagen så det er ikke til og holde ut, kan lett sove 3 timer på sofaen.. Hehe

Men noe nytt er det jo å det er at jeg har fått mitt aller første veggord opp på veggen, og jeg syns det ble veldig fint, det var liksom prikken over i'en i stua vår :) Jeg valgte og montere det over tven siden det på en måte manglet noe der, og jammen meg passet det ikke bra :D Blir definitivt ikke det siste veggordet mitt nei, litt dyrt men innmari fint og det er selvfølgelig kjøpt på Mer enn bare veggord, jeg kjøpte også den fine middagsplanen i tavlefolie og den er virkelig genial, så løp og kjøp :)Men nå om dagen går vi også å venter på at den fine Bella'n vår skal ha valper, så det er spennende. Hun stakk jo og parret seg for en stund siden å hvis vi har regnet riktig så er terminen i midten av neste uke. Valpekassen er ferdig og Bella'n vår blir bare tykkere og tykkere for hver dag som går så det blir gøy å se når de melder sin ankomst, kan jo komme når som helst men hun kan jo også gå over tiden så vi får se :) Er litt spent på hvordan Andrine kommer til og reagere med små valper i hus da..Hehe


Bella prøver ut valpekassen sin :)

Bilder fra nyttårsaften!

I dag er det 1 år siden jeg byttet bloggplattform til blogg.no, har hatt noen blogger før på forskjellige plattformer men ingen har vært bedre enn blogg.no så her blir jeg værende :) Trives godt og det er veldig enkelt og bruke. Dette året har jeg faktisk fått en del lesere i følge statistikken så det er jo veldig morro, men jeg hadde satt stor pris på flere kommentarer her på bloggen da ;)

Men nok om det, tenkte egentlig bare at jeg skulle komme med bildene jeg ikke fikk lagt ut i går så her er de :)


Her er små kjærestene♥

Også tilslutt et bilde av den nydelige lille Bella'n vår som mest sannsynlig snart skal ha valper♥

Godt nytt år alle sammen!

Ja da var vi i 2012 og det føles godt, endelig et nytt år også får man bare håpe at det blir bedre enn 2011.. Har vært mange nedturer og mye trist som har skjedd men nå satser jeg alt jeg har på et bedre år:) 2011 har jo ikke bare vært trist og fylt med nedturer da men det er det man husker best, men sånn er det bare..

Nyttårsaften feiret vi med gode venner, gode venners barn og gode venners hunder, vi var 6 voksne, 6 barn og 6 hunder, ironisk? :P Vi hadde en kjempe flott kveld med god mat og flotte samtaler så må si meg veldig fornøyd med feiringen.

Blir dessverre ingen bilder i dag da bildeopplasteren ikke vil fungere slik som jeg vil, å nå har jeg prøvd i over en time så gir meg nå, så kanskje dere får se de i morgen i stedet :) Men ha et fortryllende godt nytt år alle sammen♥

 
Info

Jeg er en ung tobarns mor på 22 år, har en sønn som ble født 13.02.2007 og en datter som ble født 08.10.10, jeg er forlovet og samboer med barnefar og vi eier da et hus sammen.

Sånn utenom familielivet er jeg student på heltid og har en fast helge stilling på et sykehjem. Vi har to hunder, Nala som er en Border Collie og Bella som er en blandings rase, dette er to utspekulerte firbente men utrolig kosete og snille!

Jeg blogger om hverdagen min, familie livet, det og være student og alt annet som faller meg inn der og da, rett og slett det som er viktig for meg, så hvis du lurer på noe må du ikke nøle med og ta kontakt!
Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

En helt enkel blogg

bloglovin


hits