Jeg har sydd fleecekjole!

Beklager først og fremst for at jeg er så dårlig til og blogge om dagen, men det har vært mye sykdom og stressende dager i det siste så da er ikke bloggen det som kommer først i rekken, og når kvelden kommer orker man ikke annet enn å legge seg og sove ;)

Men nå har jeg vinterferie og skulle liksom bruke vinterferien min på å sy noen kjoler i fleece, men jeg hadde det så travelt i går når jeg fikk pakken min med stoff så måtte bare begynne med en gang å nå er kjole nr 1 ferdig :)

Jeg ble selv kjempe fornøyd og gleder meg bare til Andrine kommer hjem fra barnehagen sånn at jeg får prøvd den på henne. Kjolen er i str 86 og jeg brukte en av de andre kjolene til Andrine som mål, så det ble veldig riktig :)

Hva syns dere da? :)

Har strikket lue!

Nå kommer endelig det etterlengtede skryteinnlegget mitt :p
Har også strikket et par votter til Andrine og holder på med et par til Sondre, vottene til Andrine er absolutt ikke noe å ta bilde av, for de skal egentlig være lyserosa men er godt brukt alt ;)

I det kreative hjørnet!

I de siste dagene har jeg strikket firkant tøfler, babybooties og enda en lue! Føler meg kjempe kreativ egentlig og synes det er så morro og drive på♥ Har jo også så mange fine små og strikke til nå da så det går unna!! 

Her er bilder av noe jeg har strikket i det siste da, mangler bilder av noe da men...

Se hva jeg har laget!!

Jeg er nemlig kjempe stolt! For jeg har strikket dette til min nydelige lille datter!♥

Alt som mangler nå er bare lua som hører til så må nesten begynne med den snart. Fikk en god del hjelp av min tante og bestemor på genseren da, men buksa har jeg strikket helt selv og genseren har jeg strikket mesteparten :)

Jeg kan hvis jeg vil! ;-)

Hva synes dere?
Info

Jeg er en ung tobarns mor på 22 år, har en sønn som ble født 13.02.2007 og en datter som ble født 08.10.10, jeg er forlovet og samboer med barnefar og vi eier da et hus sammen.

Sånn utenom familielivet er jeg student på heltid og har en fast helge stilling på et sykehjem. Vi har to hunder, Nala som er en Border Collie og Bella som er en blandings rase, dette er to utspekulerte firbente men utrolig kosete og snille!

Jeg blogger om hverdagen min, familie livet, det og være student og alt annet som faller meg inn der og da, rett og slett det som er viktig for meg, så hvis du lurer på noe må du ikke nøle med og ta kontakt!
Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

En helt enkel blogg

bloglovin


hits