Bilder fra helgen!

Her er de siste bildene jeg har tatt, og jeg måtte såklart leke meg litt med bilderedigering :) De to siste bildene er av ungene til mine gode venninne Tonje som vi var så heldig å ha besøk av i går :) Fikk dessverre ikke til bilde av elste dattera (kjæresten til Sondre, ihvertfall så sier de det selv) da de bare ble blury og hun ikke var kjempe samarbeidsvillig så fort hun så et kamera, men men..

Og som dere ser så har jeg merket bildene min og tror nok jeg kommer til og fortsette med det, men jeg merker ikke rett oppå for det ødelegger bildene og hvis noen absolutt vil stjele de av meg så klarer man faktisk det uansett om jeg legger inn kopisperre og merker de mitt i ansiktet så det ser jeg virkelig ikke noe poeng i, da får man heller bare ikke legge ut bilder man er redd for ;) Og jeg har tillatelse fra Tonje til og legge ut bilder av barna hennes :)

Bilder fra de siste dagene!Info

Jeg er en ung tobarns mor på 22 år, har en sønn som ble født 13.02.2007 og en datter som ble født 08.10.10, jeg er forlovet og samboer med barnefar og vi eier da et hus sammen.

Sånn utenom familielivet er jeg student på heltid og har en fast helge stilling på et sykehjem. Vi har to hunder, Nala som er en Border Collie og Bella som er en blandings rase, dette er to utspekulerte firbente men utrolig kosete og snille!

Jeg blogger om hverdagen min, familie livet, det og være student og alt annet som faller meg inn der og da, rett og slett det som er viktig for meg, så hvis du lurer på noe må du ikke nøle med og ta kontakt!
Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

En helt enkel blogg

bloglovin


hits