Mimrebilder!

Måtte se litt på babybildene av Sondre i dag og minnes litt på den flotte tiden med nyfødt, barsel og alt som har skjedd oppover i disse årene, så i den anledning vill jeg vise dere den fineste gutten som finnes på denne jord♥








♥♥♥♥♥♥♥

Tenk, det er fem år siden jeg gikk inn i en ny og spennende fase av live mitt, også kaldt voksenlivet! ;) Jeg startet det veldig tidlig og det har vært tøfft og starte livet som en ung mor men vi har klart oss bra og jeg er så lykkelig og stolt over den fine familien jeg har♥ Og nå er jeg inne i en ny spennende fase med utdanning og drømmer for fremtiden, og det er helt fantastisk. Fordet om man får barn tidlig så setter det ingen begrensninger for hva du kan gjøre, ønsker man noe sterkt nokk så finner man altid en løsning! Nei jeg ser på meg selv som heldig, heldig for at jeg har to friske nydelige barn som betyr alt for meg, jeg har en mann som er der for meg uansett hva og jeg har et fantastisk liv med både opp og nedturer, akkurat slik det skal være♥









Glade barn!

I dag sov ungene helt til kl 09.00 og det var skikkelig deilig, så vi har hatt en lat morgen med pysjamas, pledd og frokosten sammen med barnetven, skikkelig deilg♥ Jeg har virkelig kost meg med ungene i helga, er så deilig å ha en helg helt for meg selv sammen med de, for det er så skjeldent nå om dagen det. Tror nok barna har hatt det bra også ;) Akkurat nå sover Andrine duppen sin, og Sondre har rømt over til naboen så jeg nyter stillheten og vurderer faktisk å gjøre noe fornuftig, men vi får se!













Familiekos!

I dag har vi bare slappet av og kost oss sammen som en familie. Det er så herlig med helg sammen med den fantastiske familien min, og det er på slike dager man virkelig innser at man er velsignet!

Sondre har også hadt besøk noen timer i dag, av nabo jenta, og de koste seg virkelig.

Men nå sitter vi bare og slapper av og venter på at kaptein sabeltann skal begynne. Det er det store høydepunktet med søndager;)









Må bare vise dere!

Solstrålen min! Her har hun akkurat våknet og har vell egentlig sovet helt siden vi sto opp.. Hehe, også hun som kastet opp i natt, ser ihvertfall ingen tegn til at hun er syk :p

Fine flotte jenta mi!♥



Også noen bilder av verdens fineste Sondre gutten min♥ -herregud jeg har noen nydelige barn!!♥













Jeg har så nydelige barn!!

 











Herregud!!

Se hvor stor jenta mi har blidt da!!! Vet at hun vokser men på disse bildene vistes det jo veldig godt.. Herregud, snart 5 mnd allerede også jo. Nei tiden den flyr så her gjelder det og kose seg med de mens man kan!♥ Jeg lever jo fortsatt i trua om at det bare er ei lita stund siden Sondre ble født, men den gang ei, det er jo faktisk over 4 år siden!!

Noen dager gammel bare!♥



Snart 5 måneder!♥



 









Hipp Hurra!

For min førstefødte som fyller 4 år i dag! Det er helt utrolig hvor fort tiden går og jeg husker det som om det var i går at han kom til verden!

♥ Gratulerer så mye med dagen, Sondre! Mamma, pappa og lillesøster elsker deg♥

Tenk det, 4 år har faktisk gått og jeg kjenner at nå føler jeg meg gammel selv om jeg bare er 21 :p

Planen var jo og vekke med kake og pakker på senga, men når han bestemte seg for og være våken før klokka 05 i mårrest ble det nemmelig ikke slik.. Hehe Vi ble liggende og kose litt i senga til klokka ble 07 så sto vi opp og fant muffins med lys, og pakker! Han fikk en radiostyrt bil og en fisherprice leke data. Tror nok han ble veldig glad for alt, men veldig skuffa da vi oppdaget at bilen var ødelagt. Men men, den byttes i morgen så det blir til slutt ;-)





MIMRE BILDER:













Jeg er IKKE liten lengre!

Måtte le litt da jeg oppdaget at lillemor drev og løftet seg opp i fra liggende stilling i dag da.. Hun er så sterk at det skulle jo ikke være mulig. Som bare timer gammel baby så prøvde hun jo og løfte hodet så jeg er ikke sjokkert da..

 

 












Info

Jeg er en ung tobarns mor på 22 år, har en sønn som ble født 13.02.2007 og en datter som ble født 08.10.10, jeg er forlovet og samboer med barnefar og vi eier da et hus sammen.

Sånn utenom familielivet er jeg student på heltid og har en fast helge stilling på et sykehjem. Vi har to hunder, Nala som er en Border Collie og Bella som er en blandings rase, dette er to utspekulerte firbente men utrolig kosete og snille!

Jeg blogger om hverdagen min, familie livet, det og være student og alt annet som faller meg inn der og da, rett og slett det som er viktig for meg, så hvis du lurer på noe må du ikke nøle med og ta kontakt!




Arkiv





Kategorier




Siste innlegg


Annonser

En helt enkel blogg

bloglovin










hits