Nytt design!

Da var det på tide og "rydde bort" julen her på bloggen og denne gangen ble det faktisk et design fra noen andre enn Silje Lien, helt utrolig.. Hehe, men det er for at nå har jo snart alle jeg kjenner hennes gratis design så da syns jeg det var på tide med noe annet :)

Selv er jeg veldig fornøyd, så hva syns dere?

Nytt design!

Det kommer nytt deisgn her på bloggen i løpet av dagen :D Følte for og friske opp litt bare :)

Også har jeg nå funnet ut hvordan man får signaturen automatisk! ♥

Blogg under oppussing!

Da har jeg litt jobb foran meg igjen, fant ut at jeg ville ha Silje Lien sitt nye design men det innebærer i at jeg må endre størrelsen på de bildene jeg alt har lagt ut.. Og det kommer til og ta tid så ha tolmodighet med meg! :)

Tusen takk søte dere ;) ♥

Nytt utseende på bloggen igjen!

Ja som dere ser så ble det litt forandring her igjen, og nok en gang et av Silje Lien sine gratis design! Jeg synes de er kjempe flotte og tror nok hun skal få lage et til meg en gang når hun ikke har så lang venteliste!

Jeg synes ihvertfall det ble veldig fint, og det er vell det viktigste, at jeg er fornøyd!

 

Nytt utseende på bloggen!

Ja som dere ser så har jeg frisket opp litt her på bloggen, og som sikkert mange av dere skjønner så elsker jeg bare blogg designene til Silje Lien.

Jeg synes det ble meget bra, men hva synes dere?

 

Hjelp til meny??

Nå har jeg prøvd de kodene jeg har funnet på nettet, men ingen funker -.- Noen forslag der ute? Jeg blir snart GRØNN av og tenke på html koder, for det er virkelig ikke min greie!

Her er Meny "knappene" jeg har laget så langt ..


 

 

 

Design hjelp igjen.. Noen??

Hvordan får jeg til og legge inn flere "bokser" på siden under lenker, kategorier og arkiv? Nå har jeg prøvd lenge, men hele stilsettet flytter bare på seg..

Er ganske stolt da, har fått til mye med html koder i dag da som jeg aldri har kunnet før! Jippi! Så lærer da ihvertfall, bare at nå MÅ jeg ha hjelp. Noen som vil være snill?

 

 

Design hjelp takk!

Noen som vet om man kan få til en meny på gratis designet til Silje Lien? Jeg har også lyst på flere "bokser" med diverse i margen men har jo ingen aning på hvordan man får det til..

Også hvordan får jeg bilde og info inn på siden der?? Har jo skrevet og lagt inn på profilen min, og det er da over 24 timer siden og har oppdatert bloggen, men det dukker jo ikke opp?!?

Jeg trenger en datakyndig! ;-)

Synes jo designet er så fint så vil jo helst slippe og bytte da, så hvis det er noen der ute som er flink til og kode om, vær så snill og hjelp meg! :D

 
Info

Jeg er en ung tobarns mor på 22 år, har en sønn som ble født 13.02.2007 og en datter som ble født 08.10.10, jeg er forlovet og samboer med barnefar og vi eier da et hus sammen.

Sånn utenom familielivet er jeg student på heltid og har en fast helge stilling på et sykehjem. Vi har to hunder, Nala som er en Border Collie og Bella som er en blandings rase, dette er to utspekulerte firbente men utrolig kosete og snille!

Jeg blogger om hverdagen min, familie livet, det og være student og alt annet som faller meg inn der og da, rett og slett det som er viktig for meg, så hvis du lurer på noe må du ikke nøle med og ta kontakt!
Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

En helt enkel blogg

bloglovin


hits