Ny start

Jeg har lenge hatt lyst til å begynne å blogge igjen, men har liksom ikke hatt tid til det.. Det har jeg forsåvidt ikke nå heller men ser tilbake på bloggen min å ser alle milepælene og de fine minnene av alt som har vært og da får jeg bare lyst til å fortsette slik at vi kan se tilbake på bloggen og sammen mimre tilbake til gjenglemte minner.

Så jeg starter et nytt kapittel her på bloggen samtidig så lover jeg ikke nye oppdateringer hver dag men så ofte jeg har tid og ork. Det må bare være bra nok ;-)

For å oppdatere litt så kan jeg starte med å fortelle at vi har nå en skolegutt, for Sondre har hemmelig blidt 1.klassing og har nå gått på skolen i over 1 måned. Han stortrives og lærer uhorvelig mye hver dag.

Andrine derimot har blidt ei stor jente som har begynt på stor avdelinga i barnehagen, samtidig så har hun sluttet helt med Bleia og nå driver vi sakte men sikkert å kutter ut smokken.

Hun vokser og er ei jente med mange meninger og kan til tide irritere på seg en gråstein, samtidig som hun kan sjarmere hver å en i senk.

Men driver også på med å pusse opp det gamle huset vårt, det tar så klart tid men blir nok veldig fint til slutt. Samtidig så jobber vi jo fult begge to og må jo så klart sette av tid til familien og hverandre, ikke minst.

Jeg har startet som lærling og Stian starter i ny jobb på onsdag så dagene går egentlig i fra oss.

I tillegg har jeg blidt hekta på å strikke Osloanorakken så hittil har jeg strikket tre og holder nå på med en i voksen str. Når jeg er ferdig med den har jeg fire til som står for tur så har forsåvidt nok å drive med på hobbybasis også ;-)

Det var en kort oppdatering fra meg.. Forhåpentligvis skal jeg klare å holde det vedlike fremover nå;-)

Vi blogges<3

Har fått meg NY telefon!

Som overskriften sier så har jeg nå altså fått meg NY telefon, og denne gangen gikk valget på en HTC ONE X, og såklart den hvite versjonen;D Jeg er i testfasen enda og har mye å lære meg siden dette er en helt annen telefon enn iphone'n. Men til det jeg lurer på da, hvordan sletter jeg apps som alt ligger på telefonen? Jeg syns det ligger så innmari mange der at de bare blir rot.. Og hva slags apps er et must på Android telefoner?

Slenger med et bilde av Nala siden jeg driver og tester ut blogging fra ny telefonen ;D

05.05.2012

Da var det helg igjen og deilig er det, men jeg har hadt en kjempe fin uke ute i praksis. Er utplassert i TFF (tiltak for funksjonshemmede) og der trives jeg kjempe godt :) Så hva jeg egentlig vill jobbe med når jeg er ferdig, det vet jeg jammen ikke.. Jeg trives jo godt på sykehjem, men trives enda bedre med funksjonshemmede og drømmen er jo barn og barsel, så det blir spennende og se hva jeg ender med ;)

Nå går snart turen over til Sverige for og feire kjæresten til pappa som ble 30 for noen dager siden :) Ungene har vi sendt i vei alt men siden Stian måtte jobbe i dag blir vi litt forsinket, men det går vell fint ;)

Også er det ikke lenge til vi skal kjøre nordover nå, å herregud som jeg gleder meg!! Skal bli så godt å reise oppover å møte familie og venner der, og ikke minst se den flotte søstera mi konfirmere seg♥

Men nå må jeg ta å komme meg i dusjen og få pakket litt så jeg er klar til Stian kommer hjem fra jobb :) Slenger med bilder av ungene som koste seg ute i finværet på 1.mai med dessert ;)God helg!

Titter bare innom en snartur for å ønske dere en fantastisk fin kveld og en fortsatt god helg♥

Også måtte jeg bare teste de nye signaturene mine ;) -Hva syns dere forresten?

Det ble vist en laaang bloggpause..

Heisann. Nå er det jammen lenge siden jeg har logget inn på blogg.no å her har det skjedd forandringer gitt, vet ikke helt om jeg skjønner det nye kontrollpanelet enda men det kommer vell. Som overskriften sier så ble det en lang bloggpause på meg, Jeg vet ikke hvorfor men blogglysten forsvant bare mer og mer og tilslutt giddet jeg ikke tenke på det i det hele tatt. Vet ikke om det blir så mye blogging framover nå heller men får bare ta det som et pluss at jeg stikker innom og sier hei en gang i blandt ;)

Siden sist så har det jo vært påske og ferie og det har jammen vært deilig, vi har kost oss både med og uten barn så har fådt gjort litt av hvert, nå er hverdagen tilbake igjen men heldigvis er det bare en måned igjen til vi skal ta oss en ekstra ferie og reise nordover i konfirmasjon til min kjære søster Tonje♥  Å det gleder jeg meg VELDIG til, skal bli så godt å få treffe igjen familien i nord og ikke minst reise bort litt, så nå om dagen er det høydepunktet og det vi alle sammen ser fram til :)

Men må barna få litt oppmerksomhet før leggetid så dere får heller kose dere med noen bilder fra siste tiden ;)


Et bilde sier mer enn tusen ord!


♥♥♥♥♥

Da var det mandag igjen..

Og dagene flyr av gårde, døgnet har alt for lite timer og minutter mens ukene har alt for få dager, og jeg føler jeg blir gammel alt for fort :P Hihi

I dag var det da mandag igjen å etter en helg med masse sykdom, feber og sure unger som aller helst trives ute, så virkelig Sondre frem til hopptrening i kveld, men under middagen fikk jeg dessverre melding om at hopprennet var avslyst på grunn av dårlige forhold så da måtte pappa til pers, så de to tok fatt skiene og trampet seg hopp og løype oppå jordet her og da ble det bra..

Jeg måtte bare ta på Andrine dressen å gå ut å få litt luft og da fikk vi jo tatt noen biler også :D Så de kommer her..Først tester pappa ut hoppet å slemme meg måtte jo ta bilde av han også♥Men så kom den unge lovende hoppløperen vår, flinken♥ Denne gutten kommer til å bli stor en dag, merk mine ord!

Også til slutt et par bilder av lillemor♥

Beklager for dårlig blogging!

Jeg har rett og slett tatt meg helt fri fra bloggen jeg, har liksom ikke ro i kroppen til å pakke opp dataen og sette meg ned med den om kvelden, da er det liksom viktigere å slappe av sammen med Stian, forberede neste dag og kanskje sy og strikke litt ;) Jeg har vell en del bilder jeg skulle ha vist frem men akkurat nå sitter jeg på skolen å har ikke minnekortet her så da blir det bare et lite kort innlegg for å vise livstegn ;)

Nå sitter jeg som sakt på skolen, jobber med et kapittel om barn, og barns utvikling og slikt.. Det er egentlig ganske spennende også er jo jeg så heldig at jeg har to flotte barn så da kan jeg jo ganske mye om utvilkling og slike ting, men nå var jeg faktisk nødt til å ta meg en pause for det er fryktelig mange oppgaver så hodet begynner å bli veldig slitent.. Har jo så vondt i ryggen også så vet ikke om jeg bare skal legge meg på ryggen på gulvet her eller ikke. Heldigvis skal jeg til kiropraktoren senere i dag :)

Slenger med noen gamle bilder jeg fant liggende på pcen :)


Det blir nok ikke noe mye blogging fremover en stund, men jeg kommer forhåpentligvis sterkere tilbake :)

Martnan og arbeidshelg vell overstått!

Og deilig er det, nå blir det ihvertfall noen dager med vinterferie forhåpentligvis og i morgen skal jeg og ungene kose oss hele dagen sammen, de skal ha fri fra barnehagen for at mammaen vill ha en helt egen kosedag♥ å det skal bli deilig! :)

I skrivende stund har vi akkurat sendt en sovende Sondre opp til senga si igjen, han kom nemmelig gående ned i søvne og vi holdt bokstavelig talt på å le oss i hjel, han sto her og bare sjanglet, prata masse tull å klødde seg i hodet. Vi kunne spørre han om mye rart men fikk ikke de svarene vi egentlig skulle få så det var en merksnodig liten gutt som sto her gitt, hihi :) Så da har jeg opplevd det også, har aldri sett noen gå i søvne før så det var litt av en opplevelse :P hehe

I morgen reiser Stian av gårde på kurs igjen, så da blir det bare meg og ungene her i to dager og vi skal bare kose oss, er så deilig å ha småtrolla for meg selv innimellom, det er jo jeg som har minst tid sammen med de om dagen så må virkelig nyte det når vi har masse tid♥

Men nå ble det bare babling på meg så vill heller vise dere bilder jeg :) Har noen bilder fra helga med karusell kjøring siste martnas dagen, så enjoy :)


Først noen bilder av Andrine i kjolen jeg sydde :)Også må jeg vise frem jakka jeg sydde dagen etterpå :) Har faktisk gjort klart til to nye kjoler men har bare ikke satt meg ned å sydd enda siden jeg har så innmari vondt i ryggen..
Sjarmtrollene storkoste seg på martnan så lenge de fikk kjøre karusell og Andrine syntes ihvertfall det var gøy før det har hun jo aldri gjort før :)

Gratulerer med dagen verdens beste Sondre!

Ja for tenk, i dag er det fem år siden den store gutten min kom til verden, og den tiden har virkelig gådt fort, det er det ingen tvil om! Sondre har ventet noen dager nå på å endelig bli fem år og dag var endelig dagen, og han var nokså fornøyd da han startet dagen med pakker og inni pakkene skjulte det seg en hopphjelm og elektrisk tannbørste med Cars på og det falt i smak :)

Nå har storgutten min akkurat kommet hjem fra hopptrening og han forteller meg at han har hoppet 100.000 meter :P Så jeg lurer på hvor stor den hoppbakken egentlig er jeg, her på lille Tolga ;)

Sist så hadde han jo hoppet 4,5 meter og det er skikkelig langt for en 5 åring som aldrig har prøvd det før så han er nokk et naturtalent!

Og i morgen bærs det i vei på lysløyperenn så her går dagen i ett :) Men det er bare koselig at han har fått egne interesser og nå har en skikkelig hobby, det tyder bare på at gutten min har blidt STOR ♥

 

Tenk, jeg har vært mamma til denne herlige gutten min i 5 år♥

Bursdagsfeiring!

Hei, nå er det noen dager siden sist men her har vi vært travelt opp med bursdagsfeiring av Sondre i hele helga. En del planlegging først og da fant vi ut at nå er Sondre så gammel at han kunne få ha sin første barnebursdag :)

Bursdagshelga startet på lørdagen med familieselskap og i dag ble det endelig barneselskap, noe som virkelig falt i smak både for bursdagsbarnet og gjestene. Alle storkoste seg så det ble virkelig vellykket.

Sondre blir ikke 5 år før i morgen da men vi måtte nesten ta feiringa på forskudd siden jeg har arbeidshelg neste helg.

Her kommer noen bilder av feiringa i helga, bildene er i fra familieselskapet da siden jeg ikke vil legge ut bilder av andre sine unger :)

Også noen bilder av nydelige Andrinemor♥ i sin nye prinsessekjole! :)Forresten så gratulere så mye med morsdagen alle mammaer der ute ;) Jeg selv ble vekket av de nydeligste ungene i helse verden som kom kravlende oppi senga med pakker, kos og tegning til meg og når vi sto opp så var frokosten klar på bordet♥ Det kan virkelig ikke bli bedre! :)

Skolen er lekende lett!

hei :)

Nå sitter jeg på skolen og har mer eller mindre absolutt INGENTING og gjøre, her skal vi jobbe med praksis mappa vår fra når vi var utplassert i to uker men jeg er helt ferdig og har nå levert den på fronter så derfor er det ekstremt kjedelig og sitte her på skolen, spessielt siden vi ikke har noen lærer og at jeg er helt ferdig med helsefremmende boka mi.

Jeg skulle egentlig tatt skolen på mye kortere tid enn andre for dette er veldig lite utfordrende, jeg får 5 i alt jeg gjør i helsefagene og det er uten at jeg føler at jeg jobber så innmari mye for det heller, kunnskapen er der og det er en god del av praksisen også så jeg synes dette er lekende lett :P Er jo som sakt ferdig med en av tre bøker allerede og ikke veldig langt unna med de to andre heller..

Så utfordringen min er egentlig de allmenne fagene men jeg føler det også går over all forventning, norsk har jo plutselig blidt et enkelt fag, engelsk henger jeg ganske godt med i og matte har forbedret seg veldig så føler skolen virkelig går rett vei!

Men nå skal jeg sette meg ned og tenke litt på hvilken vei jeg vil velge i aktivitetsprosjektet vi skal begynne med :)

 

Hopptrening!

Da har roen senket seg i huset :) Andrine har lagt seg, jeg har fått ryddet og ordnet litt og Sondre er på sin første hopptrening sammen med pappaen sin, så her sitter jeg og nyter ro og stillhet og koser meg med unge mødre♥

Sånn egentlig syns jeg at det snart er på tide at de kommer hjem da for det begynner jo å bli sent, og det begynte jo faktisk klokken 18.00 også dro de en halvtime før, men jeg regner med de koser seg veldig og vil tro Sondre er en smule gira når han kommer hjem, han var ihvertfall ikke mindre gira når han dro ;)

Håper Stian har tatt noen bilder av godgutten da så jeg også får se hvordan han har hatt det, jeg kan jo ikke være med siden det er midt i leggetiden til Andrine, eller jeg kan jo dra jeg da og det tror jeg nokk at jeg må neste gang, men en av oss må altid være hjemme..

Andrine er så herlig om dagen, hun er skikkelig mammadalt og hun forlanger og ligge på sofaen oppå meg med smokken og bare kose og det gjerne i en time eller mer. Også er hun så opptatt av smokkene sine, hun skal ha full kontroll på de hele tiden og vet akkurat hvor de er, og aller helst skal hun prøvesmake alle før hun finner akkurat den hun vil ha når hun skal legge seg, hehe.. ♥

Det er ihvertfall en herlig alder og jeg har verdens flotteste unger, nei herregud så heldig jeg er♥

Edit: Nå har de kommet hjem for en god stund siden, så jeg måtte såklart ta en pause fra og skrive blogginnlegg for å høre hvordan godgutten har hadt det, og han har hadt det kjempe fint, ingen tvil om det!

Han hadde vært veldig flink og hoppet mange ganger. Han hadde vist til og med stilen innlagt så spørs om det blir en skihopper av gutten min vell?! ;)

Og i morgen kveld er det til pers på lysløyperenn så nå får ski gutten min virkelig kjørt seg! :O)

Slenger med et bilde av skihopperen vår, litt dårlig kvalitet siden Stian har tatt bilde med telefonen og Sondre har refleks på seg men det får gå :)

God kveld, og god helg!

Ble dessverre ikke noe innlegg i går kveld for rett etter at jeg postet bilde av meg og lillemor som lå syk på sofaen så ble vi spysyke :S Andrine kaste opp over alt og mange ganger i hele går, og ikke lenge etter startet jeg så det har vært veldig koselig her de to siste dagene. Men nå begynner formen og rette seg litt og jeg har faktisk klart og holde på mat nå så da er det håp.

Det passet jo utrolig dårlig og bli syk nå for min del da for jeg har arbeidshelg men på et sykehjem er det veldig viktig og ikke dra på jobb med slik smitte så måtte pent holde meg hjemme både i dag og i morgen, men på søndag blir det jobb :) Ser fram til det.

Men denne kvelden har vært fin uansett sykdom da, vi har kost oss med The voice og hun Monika Blomeid smelta meg helt. For en fantastisk stemme, jeg fikk gåsehud mommentant og har nå en ny favoritt!♥  Og for og toppe det hele sitter jeg nå og ser på senkveld, der Vinni og Halvdan er, og sist helg var det Vinni som smelta meg! Så utrolig flott tolkning av Sommerfuggel i vinterland♥

 

♥Fantastisk tolkning av Vinni♥
Vi er syke!

Tenkte bare jeg skulle gi fra meg noen livstegn.. Ståa her i gården er at jeg og lille Andrine er syk, og nå mens jeg blogger fra Iphone'en så ligger hun bare oppå meg her å er kjempe sliten. Stakkars, det er jammen ikke lett når ungene blir syk.

Tenkte jeg skulle prøve å få blogget skikkelig i kveld, men det er ingen garanti ;)

Blomsten og bien!

Når og hvordan skal man fortelle unger om blomsten og bien? Huff det er vanskelig for nå er Sondre i en slik alder at han lurer på alt og har akkurat gått igjennom en lang periode der han spørr om døden og hva som skjer med oss da og hvordan og når vi dør, men nå har det da gått over til hvordan babyer kommer inn i magen og jeg er rødløs..

Vi har jo mange rundt oss som akkurat har fått baby og han lurer veldig på hvordan man lager babyer og hvordan man "putter" de inn i magen, akkurat det med å komme ut derifra vet han for det var vi nødt til og gå igjenom nå lillesøster skulle komme.. Hehe

Men jeg vet serriøst ikke hvordan jeg skal fortelle sønnen min på 5 år hvordan dette blir til og for min del syns jeg det er ALT for tidlig, men flere artikkler sier at 5 års alderen er ypperlig til og ta opp dette emnet men jeg vet sannelig ikke?

Så er det noen synspunkter der ute om akkurat det? Når skal jeg fortelle han det og hvordan skal jeg fortelle han det?

Utedag!

I går kom tante og de med bursdagsgave til Sondre, litt på forskudd men han trengte det sårt og han fikk langrenn ski :) Barna mine er virkelig heldige, de har så mange som kjøper så mye fint at det er stor fare for at de blir litt bortskjemte :P Hehe.. Men i hvertfall så måtte vi jo ut i dag og få prøvd skiene, så nå har vi tilbrakt godt over 3 timer uten og alle har kost seg masse :)

Vi avsluttet utedagen med at en venn av oss kom med traktoren og laget en skikkelig "base" plass, så i morgen blir det ut å lage snøhule vil jeg tro ;)

Andrine koste seg like mye ute som Sondre, for hun syns det var veldig gøy og springe etter han opp og ned bakken, og når mamma tok frem akebrettet så sa hun ikke nei til og sitte på med det..

Her er noen bilder :)
Nå sitter vi inne og bare slapper av, Andrine koser seg under pleddet med bamsen og smokken mens storebror ser barnetv og lader opp til å få besøk av kjæresten sin ;)

Men nå kom besøket ;)

Flaske er ut, mens smokken er inn!

Denne helgen har gått i ett. Vi har hatt en del besøk også har vi vært borte på et par besøk og det er like trivelig hver gang. Er jo litt stress og farte rundt slik da men er ikke så ofte vi gjør det så da er det greit :)

Andrine har forresten sluttet med flaske nå, og det er ganske stort. For en uke siden så kunne hun ikke legge seg uten å få melkeflaska i senga og i kveld la hun seg uten å ha fått den i det hele tatt i dag, så det er bra. Hun er så flink til og legge seg nå å det er en skikkelig drøm for oss. Hun har jo altid vært vanskelig på det området, både med soving og alt, men nå legger hun seg bare rett ned med smokken å kosen og da er hun fornøyd♥

Og i morgen er det kontroll på helsestasjonen, så jeg er veldig spent på å få høre hvor stor hun er nå, og ikke minst på om det går bra å ta MMR-vaksinen, for det er nemmelig Stian som må følge henne dit siden jeg skal til pers på enda en 33 timers vakt på ambulansen :D Gleder meg veldig og håper det skjer minst like mye denne vakta, og kanskje noen flere akutt turer, hehe..

Men nå skal jeg se en episode av Sons Of Anarchy før jeg legger meg, må nesten prøve å sove litt før jeg skal på ambulansen, for sist fikk jeg ikke akkurat til å sove så mye der så jeg var meget sliten når vakta var over, hehe..

Noen bilder fra helga :)
♥Nydelige Sondre gutten min♥

♥Andrine er meget klar for vafler♥Noen er busta ;)

Hjemme igjen!

Ja da er jeg hjemme igjen, etter nokså mange timer på "jobb", å det kjennes virkelig i kroppen. Er kjempe sliten nå etter mange inntrykk, mye spenning og veldig mye lærerikt og nytt for meg :) Det har vært kjempe gøy og jeg trivdes godt, så gleder meg faktisk bare til mandagen, for da er det enda en vakt som står for tur :)

Men det er bra godt å komme hjem igjen også nå, så de fridagene som kommer nå skal jeg ta i mot med åpne armer ;)

Resten av kvelden skal jeg nyte på sofaen sammen med kjæresten min og muligens kanskje noen tv-serier ;D Deilig, også blir det å legge seg å få en god natt søvn♥

Beklager, blir ingen bilder i dette innlegget heller..

Observasjons praksis på ambulansen!

Ja i dag har jeg min første av to vakter jeg skal ha her, å så langt har jeg lært mye både om akuttmedisin, utrykninger, anatomi, og veien til og bli en ambulansearbeider og jeg synes dette er kjempe spennende! Det er jo også noen helt fantastiske folk jeg jobber sammen med og de tar seg virkelig tid til og forklare meg det jeg ikke forstår.
Det er et yrke med mye venting men også veldig spennende. Jeg har så langt vært med på en tur, men har fortsatt mange timer igjen av vakta mi så mye kan skje :)
Jeg startet arbeidsdagen kl 09.00 i mårrest og går ikke av vakt før kl 18.00 i morgen kveld :) Så er en litt snodig følelse at jeg skal sove på jobb :p

Fin, fin dag!

I dag har det vært en fin dag, har hatt fri i dag også jeg og når ettermiddagen nærmet seg ringte jeg Martine og innviterte henne og Liv Emilie på pannekaker, så vi har kost oss og ungene har kost seg, så det er en vellykket dag♥

Nå skal resten av dagen brukes til avslapping og forberedning til i morgen, for da skal jeg på ambulansen og ha praksis, gleder meg veldig til det og er ganske så spent, men 33 timers vakt synes jeg høres litt skummet ut gitt ;)


♥Nydelige Liv Emile♥

♥Blåbær-trollet mitt♥

For utenom det så må jeg nesten juble litt, for Andrine har vi aldri fått til og legge uten at hun får en flaske melk i senga(noe som ikke er bra pga tanpuss og tenner) Men vi har ikke hatt energi til og ta opp den kampen før i går, og siden hun nå har begynt med smokk er ting litt enklere. Nå får hun flaska før hun legger seg også pusser vi tenna og legger henne med smokken. I går var det noe skrik men det gikk til slutt, mens i dag har det gått problemfritt, hun la seg til og med ned i senga selv og dro over seg dyna så det vil si at hun var klar for kvelden. Så får bare håpe dette fortsetter.

Aller helst vil jeg jo gjerne at hun slutter helt med morsmelkerstatning for hun er jo faktisk 15 mnd nå og det skal jo virkelig ikke være nødvendig så mye som hun spiser..


♥Andrine koser seg på fanget til Martine♥
♥Sondre sjarmør♥

Dagen i dag!

Siden jeg har praksis denne uken så har jeg veldig mye fri, for jeg skal jobbe på ambulansen å der har vi 33 timers vakter så derfor har jeg hatt fri i dag og da fant vi ut at vi dro til Sverige på harry handel. Veldig greit, brukte lang tid og orka ikke stresse i det hele tatt så vi har nesten akkurat kommet hjem. Veldig deilig å fylle opp fryseren med kjøtt og diverse også sparer vi jo ganske mye penger på å handle der:)

Men fikk også en oppgave av kjæresten til Martine i dag, og det var og handle 24 roser til Martine, for de har vært sammen i 2 år i dag og siden han jobber borte nå om dagen ble det vanskelig for han og gjøre det, så jeg dro på blomsterforretningen å fikk ordnet en nydelig rosebukett til henne, så tror nok hun ble veldig glad for de :)

Ellers så er planene og bare slappe av i kveld, og nyte at kjæresten min er hjemme med oss igjen♥Bilde av min nydelige Sondre, som egentlig er meget opptatt med å kjøre radiostyrt bil men som hadde litt tid til at mammaen tok bilder av han♥

Må bare teste den nye signaturen min!

Har endelig fått til og lage en ferdig signatur som gjør det enkelt for meg å sette de inn i bilder bare med noen trykk, så måtte bare teste den ut ;) Og da ble det et lite bilde av lille Andrinemor som lager grimaser for mamma, hehe..

Jeg og ungene har alene helg!

Hei :)

Nå sitter jeg og Sondre og koser oss med lørdagsgodt og pelle politibil på tv'n, Andrine har lagt seg og jeg og Sondregull skal bare kose oss i kveld♥ 

Stian er på Maxbo messe i Lillestrøm så denne helga er det kun meg og ungene, noe som er kjempe deilig. Forutenom det at de valgte og starte dagen 05.15 i dag, men vi har kost oss, lagd hjemmelaget pizza og danset som noen galninger med voice på tv'n, for det er nemmelig Andrine sin nye favoritt hobby, det også det og gå rundt med tre smokker samtidig i munnen ;) Hehe

Når Sondre er i seng skal jeg slenge meg på sofaen med frustrerte fruer på tv'n og litt rødvin i glasset, også går jeg sterkt ut i fra at det blir litt sofasoving i dag også før jkeg flytter meg til senga, hehe :)

Har dessverre ingen bilder og vise dere i dag da kameraet har ligget på lading i hele dag, men det får gå, skal prøve å få tatt noen bilder av ungene i morgen :)

Btw, fortsatt ingen valping her i gården, begynner nesten og lure på om vi har regnet feil siden vi ikke er helt sikkre på datoen det skjedde.

Mine nyttårsforsett!

Har aldri brydd meg så mye om nyttårsforsetter men tenkte jeg skulle gi det et forsøk, men jeg begynner smått også setter jeg meg heller noen få mål som kanskje er mulig og oppnå i stedet for å ha mange jeg ikke klarer å gjennomføre:)

♥Kjøpe inn mat for hele uka og tenke mer økonomisk♥

♥Planlegge middag for hele uka, spise mer variert og bli mye flinkere til og spise fisk♥
Alt er så mye enklere da, for da slipper vi og lure på hva vi skal finne på til mat, for det blir så innmari mye raskt, lettvint og usunt da..

♥Spise godteri og drikke brus kunn i helgene♥

♥Lære meg kamera'et mitt og bli flinkere til og ta fine bilder♥
Det blir vell min hobby vil jeg tro :)

♥Sette opp en plan over de daglige gjøremålene her i huset og prøve å følge den♥
Da blir det så mye enklere for både meg og Stian og se hva som skal gjøres den dagen, i stedet for å ta skikkelig skippertak en gang i uka i stedet..

♥Prøve og jobbe enda litt mer♥
Så økonomien blir enda bedre.

Jeg må jo også bare slenge med noen bilder av kosetrolla mine som ble tatt i dag, verdens beste unger uten tvil♥Fotballjente!

Tok et bilde av Andrine i går rett før leggetid, nydelige lille fotballjenta vårEr klar over at det er fryktelig dårlig bildekvalitet men er tatt med Iphone ;)

Fridag!

I dag har jeg hatt fri fra skolen, mens ungene har vært i bhg og Stian på jobb, så det vill si at jeg har ligget rett ut på sofaen og slappet av og kost meg i hele dag♥  En dag hjemme for seg selv en noe jeg sjeldent har så det er så utrolig deilig når en slik dag kommer :D 

Men nå er tiden hjemme for seg selv snart over, for om ikke lenge kommer Stian og ungene hjem, og da blir det kos med de og til middag i dag blir det pølser med brød, rett og slett for at det har Sondre ønsket og siden han har vært så flink til og spise middag i det siste så fikk han bestemme det :)

Mitt første veggord!

Hei alle. Nå er det noen dager siden sist (igjen..) Men det er forsåvidt ikke så mye nytt som har skjedd heller, hverdagen har startet igjen så nå er det skole, jobb og barnehage på ungene igjen, er forsåvidt ganske deilig å få tilbake hverdagen men jeg er jo så innmari trøtt om dagen så det er ikke til og holde ut, kan lett sove 3 timer på sofaen.. Hehe

Men noe nytt er det jo å det er at jeg har fått mitt aller første veggord opp på veggen, og jeg syns det ble veldig fint, det var liksom prikken over i'en i stua vår :) Jeg valgte og montere det over tven siden det på en måte manglet noe der, og jammen meg passet det ikke bra :D Blir definitivt ikke det siste veggordet mitt nei, litt dyrt men innmari fint og det er selvfølgelig kjøpt på Mer enn bare veggord, jeg kjøpte også den fine middagsplanen i tavlefolie og den er virkelig genial, så løp og kjøp :)Men nå om dagen går vi også å venter på at den fine Bella'n vår skal ha valper, så det er spennende. Hun stakk jo og parret seg for en stund siden å hvis vi har regnet riktig så er terminen i midten av neste uke. Valpekassen er ferdig og Bella'n vår blir bare tykkere og tykkere for hver dag som går så det blir gøy å se når de melder sin ankomst, kan jo komme når som helst men hun kan jo også gå over tiden så vi får se :) Er litt spent på hvordan Andrine kommer til og reagere med små valper i hus da..Hehe


Bella prøver ut valpekassen sin :)

Bilder fra nyttårsaften!

I dag er det 1 år siden jeg byttet bloggplattform til blogg.no, har hatt noen blogger før på forskjellige plattformer men ingen har vært bedre enn blogg.no så her blir jeg værende :) Trives godt og det er veldig enkelt og bruke. Dette året har jeg faktisk fått en del lesere i følge statistikken så det er jo veldig morro, men jeg hadde satt stor pris på flere kommentarer her på bloggen da ;)

Men nok om det, tenkte egentlig bare at jeg skulle komme med bildene jeg ikke fikk lagt ut i går så her er de :)


Her er små kjærestene♥

Også tilslutt et bilde av den nydelige lille Bella'n vår som mest sannsynlig snart skal ha valper♥

Godt nytt år alle sammen!

Ja da var vi i 2012 og det føles godt, endelig et nytt år også får man bare håpe at det blir bedre enn 2011.. Har vært mange nedturer og mye trist som har skjedd men nå satser jeg alt jeg har på et bedre år:) 2011 har jo ikke bare vært trist og fylt med nedturer da men det er det man husker best, men sånn er det bare..

Nyttårsaften feiret vi med gode venner, gode venners barn og gode venners hunder, vi var 6 voksne, 6 barn og 6 hunder, ironisk? :P Vi hadde en kjempe flott kveld med god mat og flotte samtaler så må si meg veldig fornøyd med feiringen.

Blir dessverre ingen bilder i dag da bildeopplasteren ikke vil fungere slik som jeg vil, å nå har jeg prøvd i over en time så gir meg nå, så kanskje dere får se de i morgen i stedet :) Men ha et fortryllende godt nytt år alle sammen♥

 

Scooterdag og elgpåkjørsel!

I dag startet vi dagen med å dra til Martine og Mathias for å være ute å kjøre scooter, var mest for Sondre sin del for han syns jo det er veldig morrsomt, men jeg kan jo si med en gang at det var flere som likte det ;)Jeg ble bare sittende på verandaen med pledd og kakao da siden jeg er syk, så fant ut at det var lurest så jeg ikke skulle bli i enda dårligere form..

Men vi koste oss veldig og fant ut at etterpå så skulle Martine og dem bli med hjem til oss for og spise hjemmelaget pizza, men jeg, Stian og ungene måtte bare en tur til Tynset for å handle litt først og på vei hjem igjen kræsja vi med en gigantisk elg.. Jeg må bare si at vi har nok hatt englevakt i dag, for elgen sparka inn sidevinduet til Stian(som siter i førersetet) og at han ikke fikk foten til elgen i hodet er ganske utrolig, så vi er evig takknemlige at vi alle er i god behold♥ for det kunne virkelig gådt galt. Så vi fikk oss en god støkk alle sammen. Og stakkars lille Sondre ble veldig redd da, han satt jo bak Stian så han kjente det nok ganske bra men det gikk heldigvis fort over og nå er han sovnet godt for kvelden :)

Nei man må bare være takknemlig for at man har hverandre, vet jo aldri når man plutselig ikke er så heldig lengre..

Men jeg må vell vise noen bilder fra scooterdagen vår da, de fleste er tatt av Stian da siden jeg bare satt og hutret og frøys ;) Også er det ikke mange bilder av Lille Andrine i dag da siden hun sov når vi var ute, men men, er mange av henne ellers :P heheOppdatering og bilder av jula sålangt!

Hei og god jul alle sammen♥

Har vært noen dager med lite tid, og dermed lite blogging.. Men på den tiden har vi ordnet det siste til jul, Jeg og min god venninne Martine har vært på juleball, jeg har jobbet også har vi såfklart feiret jul :) Mye stress, men kjempe trivelig♥

I går var en flott dag for både store og små, jeg gikk og gledet meg til og komme hjem til kalkun etter jobb i går, og Sondre var meget gira på pakker ;) Maten var deilig og pakkene er vi alle storfornøyd med, Sondre fikk så mye fint at han vet jammen ikke hva han skal leke med en gang.. Hehe

Og lille Andrinemor skjønner ikke så fryktelig mye av det men hun er fornøyd med lekene hun fikk i går :) Også er såklart jeg og Stian strålende fornøyd med alt det fine vi fikk, så vellykket kveld kan man sin, men herregud det er deilig når den er over også og ikke noe blir bedre siden jeg tok juleferie i dag, så nå skal resten bare nytes!

Men orker ikke skrive så mye nå, så dere får heller se bildene som et tatt så langt :) Så skal jeg prøve å blogge oftere resten av jula :)


Liv-Emilie, jenta til Martine ♥Martine♥Onkelbess og lillemor♥Spennende med nissebesøk..Andrine koser seg med dessert helt selv♥

"Tar dere bilde av meg nå når jeg er så opptatt med julegaven min?"


Andrine har langt nok hår til hestehale og har fått sin 3 tann!

I helgen har det vært fult opp så å si hele tiden, startet fredagen med syk Sondre så da tok jeg julevasken av stua og fikk pyntet til jul, å på kvelden lagde jeg og Stian 5 kg sukkertøy. Lørdagen hadde vi besøk av Tonje og hennes 3 barn, noe som var kjempe koselig. Også var det så utrolig morro å se hvor mye Andrine og Marit Elida (Hun er 2 år) hadde glede av hverandre, de lekte masse og Marit Elida var veldig opptatt av Andrine å ville så gjerne gi hun mat og kose med henne♥ Søtinger.

Også Sondre og Ann-Marie da de er jo bare helt utrolig skjønn for de er nemmelig kjærester og bestevenner de, å de både koser og nusser, og vil så gjerne ligge over hos hverandre å ikke minst så leker de kjempe godt sammen, så det er virkelig søtt å se på♥

Etter at de dro så måtte vi leke julenisse og levere julegaver og i dag har vi hadt svigers på ribbemiddag og julegavebytting :) Så det var koselig, nå har de akkurat dratt så nå skal vi snart kose oss med litt gløgg, pepperkaker og tenne det 4. lyset i adventstaken, tenkt det.. 4 søndag i advent og bare 6 dager igjen til julaften :O


Må bare vise dere bilde av den fine lille hestehalen til lillemor♥ Hun har jo endelig fått langt nok hår å det er så søtt å se på når hun tusler rundt med den fine lille saken i bakhodet ;)


Også må vi nesten få rope et lite hurra for nå er den 3 tannen igjennom etter mange dager med skrik og sur unge. Jeg skjønner det virkelig ikke for Andrine er så sen til og få tenner i forhold til Sondre så det er helt rart, og jo lenger det går jo hardere er det for tennene og bryte igjennom og det vil også si vondere.. Huff, får håpe alle bare popper ut nå uten smerte i det hele tatt..

Dagen i dag!

I dag har jeg vært så sinnsykt trøtt at jeg vet hvor jeg skulle gjort av meg å det starta faktisk med at jeg sovna på bussen rett før jeg skulle av så da våknet jeg faktisk et godt stykke forbi Tolga, og på god vei mot Tynset :P Hadde jo skikkeligt flaks siden Stian hadde tidligvakt og jobber på Tynset for da var han akkurat ferdig på jobb når jeg kom frem :)

Etter det så ble det en tur på butikken for å handle litt for så å hjem å lage middag også sove videre på sofaen, og i mellomtiden mens jeg sov så fikk vi besøk av Morten :)

Så nå er det bare sløving, å om ikke lenge skal jeg nok legge meg igjen så jeg er klar for skole i morgen, hehe.. Man kan aldri få nok søvn har jeg funnet ut de siste dagene, mørkedtid er noe dritt!!!

Her kommer bildene fra dagen, enjoy ;)Også til sist et bilde av Morten, bare for at jeg er litt vrang :P

Bakedag!

I dag ble det bestemt på impuls at jeg og Martine skulle bake etter skolen i dag å jammen meg gjorde vi ikke det, vi lagde 4 dobbel oppskrift med serinakaker som jeg er så sinnsykt glad i å det ble faktsik 7 smekkfulle brett :D Tror ikke vi skal gå tom denne jula ihvertfall, hehe..

Ungene våre koste seg ihvertfall og hadde det så fint så det var faktsik ikke noe problem at vi var opptatt med vårt :) Men tenkte jeg skulle vise dere noen bilder, tok noen fine av Liv Emilie som jeg bare må vise dere :) 

Og som dere ser så er jo Sondre veldig glad i Liv Emilie, kanskje de blir kjærester en gang?! ;)

 


Harrytur!

På lørdags morgen kl 04.00 tok vi turen til Charlottenberg på skikkelig harrytur sammem men Martine og Mathias, å det var selvfølgelig uten barn da det ble 11-12 timer kjøring den dagen :) Men det var veldig trivelig å dra på vennetur uten ungene for en gang skyld og ikke minst så fikk jeg jo handlet alle julegaven så jeg er kjempe fornøyd. Vi gjorde noen skikkelige kupp å fikk kjøpt mye billig mat også å det er det absolutt ikke noe feil på, er jo så deilig å spare penger :D

Å med veldig lite søvn på alle sammen så syns jeg at vi klarte oss utmerket, var noe overtrøtt og hyper på tur hjem men det hører til ;)

I dag har jeg altså hadt Norsk tentamen å jeg føler selv at det gikk ganske greit så da gjenstår det bare å vente på svar, og i morgen er det Engelsk som står for turen, så kryss fingra for meg ;)

Men nå må jeg finne senga, tenkte bare jeg måtte skrive noen ord da det bare ble bilder i det forrige innlegget så god natt alle sammen, og ha en fortsatt trivelig kveld♥

 

Jeg har verdens beste kjæreste!

Jeg har verdens beste og snilleste kjæreste uten tvil, kan ikke tenke meg at noen har en bedre kjæreste enn det jeg har ;) Elsker deg Stian<3

Dette blir en fin dag, kort dag på skolen med helsefremmende og etter det må vi levere barna til tante og onkelen min for i natt går turen til Charlottenberg på shopping sammen med Martine og Mathias, da blir det skikkelig harrytur også skal jeg endelig få begynt på julegavene :) Så jeg gleder meg!
Ha en fin fin dag og en flott førjulstid :)

Juledesign!

Da er det nytt design på bloggen, selvfølgelig juledesign :) Jeg syns det ble ganske fint og anderledes så nå får jeg bare håpe at jeg får tid til å blogge igjen. Er altid så motiverende å blogge når det er forandringer på bloggen :)

Ellers så har jeg ikke så veldig mye nytt å skrive om, har vært en del sykdom i familien den siste uken, først ungene å nå ligger jeg her med feber og en kjempe vond hoste, men i morgen må jeg bare ha meg på skolen, skal tross alt ha med Sondre og Andrine og vise de frem for klassen og Sondre gleder seg jo kjempe masse og er fast bestemt på å være der heeeele dagen, så vi får se hvordan det går ;)

I helga ble det tatt julekort bilder av barna og i kveld har jeg sendt inn bestillinga så jeg gleder meg til å få de♥ Det ble noen brukbare bilder, men det var veldig vanskelig å ta de, for en unge på 1 år er ikke mye medhjelpelig for å si det slik men jeg er fornøyd med det mitt kjære søskenbarn fikk til, for det var nemmelig han som tok bildene. Han er veldig flink til å ta bilder og har utstyr så da var det så greit å få han til å gjøre det i år.

Aller helst så håper jeg jo at jeg selv har kamera til jul så jeg kan selv stå for bildene neste år, men det vil tiden vise..Hehe

Men nok om det, tenkte jeg skulle vise frem noen av bildene, så her er de :) ♥

Kjæresten min!

Er han ikke flott?

Pippi feirer jul!

Jeg og Sondre var på Pippi teater her om dagen å vi storkoste oss sammen :) Bare mamma og Sondre tid.

Lite blogging om dagen.

Men i en travel hverdag når det skjer mye så er ikke dataen og bloggen det første man tenker på ;) Men det kommer et innlegg med juleønskelister til ungene bare jeg finner roen til og skrive det :) So stay tuned;)

Bilder fra hytteturen vår!

Bilder!

Her er bilder av snuppa i lua si :D Er litt uklart bilde av Sondre og Andrine, men var så koselig bilde likevell, morgenkos på sitt beste :)

Bevisstgjøring av foreldrerollen!

Tenkte jeg skulle skrive litt om foreldremøtet/kurset vi var på i går, kan begynne med og si at det var et utrolig flott kurs og de som holdt det var innmari flink, de gjorde meg oppmerksom på veldig mye, både ting jeg viste og gjør med mine barn og ting jeg ikke har tenkt på i det hele tatt så nå har jeg mye og ta med meg videre inn i oppdragelsen på ungene.

Det er jo noe med disse søte små barna som kan gjøre deg litt oppgitt og rådvill til tider men nå har jeg nye knep på lur ;)

Dette foreldremøtet var i samarbeid med både skole og barnehager og det var PPT som holdt det.

Jeg tror nok jeg skal bestille en sånn stjernedryss kalender som jeg så vidt har nevnt her på bloggen før, ikke for at de sa noe om det, men det er jo et belønningssystem og belønning er veldig viktig når du har unger spesielt i Sondre sin alder, så jeg tenker at det er en utrolig fin måte for å få han til og høre litt mere etter og få han til og gjøre det som kreves av en 4 åring.

Men nok om det.. Nå er det ikke mange timer igjen på skolen før det er helg♥ Og da går turen sørover for en kjærestehelg uten barn på hytta :D Og jeg gleder meg veldig, men ser ikke så kjempe fram til kjøreturen nedover men det og komme fram og få laget god mat, kose seg med rødvin, armkroken til kjæresten, litt godteri og forhåpentligvis noe kjekt og se på tv'n ;)

-Skal legge ut et bilde av Andrine i lua si etterpå slik at dere får se hvor fint den passer ;D

 

02.11.2011!

Hei♥

Sitter på skolen jeg nå, og lengter hjem :P Er egentlig dødsliten etter denne dagen for vi har gjort det samme i hele dag så merker at nå er det nok! Hehe, har ihvertfall fått til en ganske brukbar praksis mappe fordet om at jeg ikke hadde mer en 2 dager praksis, så det er ikke værst. Har tatt utgangspunkt fra mye av det jeg har jobbet i arbeidshelgene mine da så det er jo en fordel, har gjort mitt beste men tror ikke det blir en sånn kjempe karakter av dette da siden jeg mangler en god del, men skitt au, kommer flere praksisperioder ;)

I ettermiddag skal vi ta med ungene å dra i banken for og tømme sparegrisen, er sparebank-uke nå og da er det jo gjerne noen gaver til barna og servering, ballonger og masse unger så det må vi i vei på :D

Ellers så ser jeg veldig fram til helga, da blir det en kjæreste helg på hytta til svigers mens ungene skal være i Moelv så det skal bli deilig, føler det er en veldig etterlengtet og fortjent frihelg og jeg tror Stian gleder seg like mye som meg♥

Her er bildene!

Skulle egentlig oppdatere det forrige innlegget men det var så fryktelig langt å gå opp for å hente datakabelen min så da ble det heller et lite innlegg fra Iphone appen ;)

Også tilslutt et bilde i dårlig kvalitet av meg å godgutten min:)

Planleggings dag i bhg!

Og det betyr fridag med mine herligste♥ Har kost oss masse i dag, og Sondre fikk jo også besøk av en kamerat fra barnehagen så her har det vært liv i dag, er vell forsåvidt det enda også da ;)

Men jeg fikk faktisk en pitteliten dupp på sofaen når Andrine hadde lagt seg og gutta lekte oppe på rommet til Sondre så det synes jeg ikke var så værst med 3 unger i hus, hehe..

Planen for i dag var egentlig og sette seg litt med noe skolearbeid når minstemor sov, men får ta det igjen i kveld heller, er egentlig ikke noe hast da siden det ikke skal leveres før neste uke men er godt å ligge litt i forveien når man kan :)

Har fått etterlysning av innlegg og bilder av det som er strikkeprosjektene mine om dagen, beklager med det kommer, jeg er født treg, vet det! ;)

Skal oppdatere dette innlegget med bilder av ungene senere :)

Huff beklager!

Har vært lite blogging på meg den siste tiden men det får bare gå..
Er som sakt travle dager så er ikke altid jeg får tid til bloggen.
Kan oppdatere litt, har fått oss "ny" brukt sofa, litt mere moderne enn den vi hadde fra før å 10 ganger bedre å både sitte og ligge i :D Så tusen takk Tonje;)
Forutenom det så ble det litt hektisk og "dramatisk" hjemme hos oss på lørdagen rett før jeg skulle på jobb da Spndre datt og slo hull i hodet sitt :( Ente med legevakt og stripsing på han gitt.. Men går veldig bra med han nå, klager ikke på vondt eller noe i ettertid så :) Også er det jo litt tøft å vise frem såret da :p

Men nå skal jeg utnytte tiden på bussen til og få meg en dupp ;)

I morgen starter hverdagen igjen!

ja da er det tilbake på jobb, har arbeidshelg og på mandag starter skoledagen for fult igjen, jeg har rett og slett tatt meg nesten 2 uker med fri fordi ting er veldig vanskelig men det har vært godt å jeg har nok trengt det, det har jo også vært veldig mye for meg i det siste med alt som foregår og skjer hver dag så når ting ble veldig vanskelig ja da hadde jeg ikke så mye valg.. men heldigvis så har man god støtte fra læreren og ikke minst familien så alt går, og ting føles litt bedre nå enn for 2 uker siden, så jeg ser veldig frem til og jobbe i morgen og få andre ting og tenke på :)

Jeg håper og tror at alt kanskje kan ordne seg helt igjen og det er ikke noe jeg vill mer enn det, så eneste man kan gjøre nå er og ta tiden til hjelp, prøve å fungere på et vis i hverdagen og kose seg med ungene♥

De siste dagene har jeg brukt på og strikke lue til lillemor av restgarnet til tante, for hun har strikket en kjempe fin genser til henne og nå også en hals så fant ut at jeg fint kunne strikke lue, og den ble jeg meget fornøyd med egentlig.. Strikket den på 1 dag men etter tips fra tante så fant jeg ut at jeg ville strikke "klaffer" som går over ørene og nedover kinnene så luen blir god og varm i vinter, så nå i dag er den helt ferdig♥ jeg skal såklart legge inn bilde av den når jeg har fådt vasket den og lagt den i press, for da blir den mye finere :) Gleder meg også til og prøve den på Andrine for det har jeg fortsatt ikke gjort så er spent på om den passer som den skal :)

Har begynt på votter i kveld da, men ting tar jo litt tid da siden jeg har ALT for lite timer i døgnet :P

Men nå skal jeg krype til sengs og prøve å få sove litt, må ha litt søvn når man skal jobbe i helgen, så god natt alle mine kjære blogglesere, dere gjør hverdagen lysere♥

♦Ps, setter veldig stor pris på flere kommentarer her på bloggen, og ta gjerne en titt innom facebook siden min

Bingo!

I dag har jeg vært på bingo med min kjære Mari, litt gammeldags kan man vell si, men herregud så morro :D Vi satt i flere timer og bare spilte bingo, koste oss med muffins og varm sjokolade og beste av alt var at jeg vant 500kr♥

Så nå er jeg vell hekta, dere skal se det at så fort jeg har fri og er på Røros så kommer jeg vell til og sitte der sammen med de litt eldre ;)


(Vinner-bongen min)

Bilder!

Tenkte bare jeg skulle dele de siste bildene jeg har tatt i det siste, og før noen kommenterer det så har jeg ikke bilder av Sondre fordi han har kommet i en periode da det er grusomt å bli tatt bilde av dessverre så han blir illsint hvis jeg prøver :p

Årsforbruk med Lano produkter!

Ja i dag etter mye om og men fikk jeg altså hentet premien til lillemor som fylkesvinner i Lano konkurransen, og det var jo ikke så lite som jeg trodde det skulle være men ble ganske skuffet da vi ikke fikk litt av alle produktene de har i stedet for bare noe, og ikke minst så var jo esken så skadet at 2 av håndsåpene hadde knust og det var såpe overalt, men siden dette er noe vi bare har fått så orker jeg ikke å gjøre noe med det :p Uansett så har vi fått det nå da :D

Skryte, skryte og atter skryte!

Hurra! Siden skoeåret begynte har vi hadt en del innleveringer, og så langt er det 2 av de som har blidt rettet, og jammen meg har ikke ikke fått 5+ på begge, så nå gleder jeg meg bare til jeg får svar på resten :D Dette er jo en kjempe motivasjon og det er bare et godt bevis på at jeg har jobbet hardt og tatt skolen på alvor :)

Og jeg må ærlig innrømme at hverdagen blir litt lettere når man vet at man faktisk kan, bare man jobber litt med det:)


(Bilde er hentet fra google)

Facebook side!

Jeg har fått et par spørsmål om hvorfor jeg ikke lager en facebook side for bloggen så dere lesere lettere kan følge bloggen min, og svaret er det at jeg rett og slett ikke har følt at det er noe som passer seg for en "amatørblogg".

Men nå skal jeg legge tvilen min til side, og faktisk prøve ut dette, så til dere som vil følge meg, ja da er det bare og trykke på bildet så kommer dere til siden min, og jeg blir veldig glad for hver og en som liker den.

Når sant skal sies så er dette bare på prøve stadiet enda så hvis jeg ser at folk ikke bruker den, da forsvinner den nok like fort og plutselig som den kom.. Hehe

♥Trykk på bildet for og komme til siden♥

Ny header!

Da har jeg ny header her på bloggen og jeg er veldig fornøyd selv, fikk hjelp av Stian til og få "klippet" ut bildene så er veldig takknemlig for det. Det ser jo såklart ikke kjempe profft ut men så er ikke jeg akkurat en "proff" blogger heller :P Hehe

Jeg syntes det var litt viktig og få litt nyere bilder av ungene der og siden de fineste bildene av dem sammen ikke egnet seg som et helt bilde i header så var jeg nødt til og gjøre det slik, og det er jo det jeg har ønsket hele tiden, jeg har bare ikke vist hvordan jeg gjør det, hehe..

Hva synes dere da?

Alt er så vanskelig!

Dagene er virkelig snudd på hodet for meg, og det er virkelig tøft, jeg vill ikke skrive hva som skjer og det er heller ikke mange som vet det, men jeg håper egentlig nå at alt blir som før, bare bedre♥

Jeg sitter her nå, glaner på dataen og det er ingen ting som skjer, såklart er det ingen ting som skjer for alle som ikke er på fest er jo fornuftig og ligger i sengen og sover. Noe jeg også absolutt burde gjort men jeg får altså ikke til, har sovet veldig lite de dagene som har vært og natt blir det vell enda mindre søvn tenker jeg.

Det er vell bare sånn det blir når ting er vanskelig og man har mye og tenke på, og det har vell kanskje blidt litt mye for meg å gå fra å bare være hjemme til og gå skole fulltid, jobbe litt ved siden av, bruke kveldene til lekser også rekke og være mamma, kjæreste og husmor i mellom alt, jeg skal ikke skrkyte på meg og si at det er lett for det er det absolutt ikke men jeg angrer ikke et sekund på det, at jeg nå endelig har begynt på utdannelsen min synes jeg er veldig viktig.

Jeg vil bare også fortelle dere det at jeg synes absolutt ikke jeg er egoistisk i forhold til ungene når jeg  går skole og jobber, jeg synes heller det er veldig positivt for oss alle og jeg prøver og gi ungene litt ekstra oppmerksomhet når jeg er hjemme med de, og de har det også utrolig fint i barnehagen selv om det blir lange dager, bare hvis dere lurer så har jeg fått en kommentar her på bloggen om akkurat dette, der det rett og slett sto at jeg var en elendig mor som hadde så lite tid til dem, og den kommentaren slettet jeg veldig fort! Jeg har vell også mine mistanker om hvem som har skrevet den og jeg vil tro at det går på sjalusi, og det at jeg faktisk har guts til og gjennomføre dette.

Hvis man ser på det på lang sikt så gagner det alle i min familie positivt!

Og det er garantert noen jeg "kjenner" for så mye har jeg ikke skrevet om dette her på bloggen så kan ikke skjønne at en tilfeldig leser har fått for seg det bare etter noen få innlegg. Og jeg håper at du som har skrevet denne komentaren virkelig tar til deg det jeg skriver og tenker deg nøye om, hvis det er deg jeg tror så burde du vell kanskje tenke deg godt om før du åpner munnen og "sier noe!"

Men har hadt noen dager med "fri" fra alt nå og bare kost meg med ungene, i kveld etter at Andrine hadde lagt seg så satt jeg og Sondre her og bare koste oss og faktisk snakket ordentlig sammen, han satt i armkroken min og hvisket i øret mitt at han bryr seg om meg og hva varmer ikke et mamma hjerte mer enn det♥ Og når han våkner om morningen så kommer han kravlene oppi senga mi og legger seg på armen min og bare stryker meg over hodet og gir meg skikkelige bamsekoser og det er virkelig en helt fantastisk følelse, og jeg må jo bare si at han er jo også en helt fantastisk gutt♥

Mens lille Andrine aldri har tid til og sitte rolig og kose så er det helt utrolig og se på hvordan hun utvilker seg og nå er et lite barn i stedet for en baby, og ikke minst se den søsken kjærlighet hun og Sondre har for hverandre, det er helt utrolig, så det må bare bety at jeg og Stian har gjort noe rett her♥

(Bilde er hentet fra google)

♥♥♥

God natt alle sammen, og du anonym som la igjen denne kommentaren du klarte ikke å ødelegge dagen noe mer nei, jeg er stolt over alt jeg klarer og jeg er også veldig glad for alle de fine kommentarene jeg får og ikke minst det at statistikken min går mer og mer opp for hver dag som går og at jeg har flere og flere lesere, så til dere vill jeg bare si god natt, gi alle dere er glad i en ekstra god klem når dere ser dem og sett pris på det gode dere har, man vet aldri når det kan være for sent og man plutselig ikke har det mer.

Sara og Selma!

Nå om dagen er ikke alt supert akkurat og i kveld er en veldig tung kveld, så hva er ikke bedre enn å kose seg med mage episoder av Sara og Selma og rett og slett le seg ihjel :D

Det er jo en genial serie og første episoden er den dessidert beste, jeg lo så jeg fikk vondt i magen første gang jeg så den, og nå har jeg sett den igjen å jeg lo jammen meg like mye da også ;)

Var ikke denne fin?Jeg var på butikken i dag og fikk se denne herligheten til lillemor og den var jo rett og slett nydelig, kjentes så innmari god ut at jeg kunne tenkt meg en selv :P Men selvfølgelig så har jeg egntlig ikke økonomi til og kjøpe den nå, så har lagt den av og sitter bare og tenker på om jeg skal kjøpe den i morgen eller la den være, de hadde jo bare 1 igjen i størrelsen så tok ikke kjangsen på å la den være uten å legge den av med navnet mitt på :P

Jakken heter Me too / Regitze mini jacket.

Noen som har denne jakken til lillejenta si?

5+

Jeg må bare skryte litt her også, jeg har jo aldri vært noe skolejente å den beste karakteren jeg noen gang har fått har vært en 4 i faget Engelsk, ellers har alt bare vært 3'ere og nedover, så gleden ble stor i dag da jeg fikk vite at jeg har fått 5+ på innleveringen min i faget yrkesutøvelse :D

Men sånn utenom den lille glad-nyheten så er ikke ting så veldig bra om dagen, jeg sliter veldig men noe og dagene er snudd rett opp og ned. Men skal skrive mer om det senere, orker ikke å begynne med det i dag.

Guttene i mitt liv!

Gratulerer med 1 årsdagen jenta mi!

Har ikke hadt tid til og blogge før nå, men masse masse gratulerer til lillemor som ble 1 år i går(08.10.11)♥ Tiden har virkelig flydd fra oss og jeg kan egentlig ikke tro at det har gått 1 år allerede. Det føles jo som i går da jeg gikk rundt og trippet og håpet på at riene skulle komme men den gang ei, det er faktisk 1 år siden ;)

I går var det familieselskap her og prinsesse midtpunkt koste seg som bare det, hun fikk spise masse kake, fikk kjempe mye fint og ikke minst så storkoste hun seg med alle som var her for å feire henne♥

Dagen i dag går også bort til kakespising, besøk og gaver for i dag er det selskap for venner med barn :D Når sant skal sies så er jeg ganske sliten etter i går så jeg skal være glad når kvelden kommer og vi er ferdig med feiringa ;) Hehe, men det er jo bare en gang man fyller 1 år ;D

♥Tenk, dette er 1 år siden♥

Fødselshistorien kan du lese her!

Barnehagebildene!

Her kommer de, bedre sent enn aldri ;) Men var de ikke fine?♥

Jeg må bare skryte litt!

Se hva jeg har laget :D Første gang jeg i det hele tatt har prøvd meg på fondant og roser så jeg er kjempe stolt, hadde aldri trodd det skulle bli så bra så hadde faktisk ferdig-kjøpte roser liggende i skapet i tilfelle :P Hehe

Så nå er vi nesten klar for 1 årsdag, mangler bare og lage cupcakes i morgen tidlig også rydde litt, så må si meg meget fornøyd, Har laget snickerskake, ostekake og denne sjokolade kaken som jeg har dekt med fondant, også blir det cupcakes i morgen også har jeg bestilt bløtkake fra tante så tror det blir nok kaker :P Hehe

Snart høstferie!

Å det skal bli godt, og kunne jo ikke passet bedre siden jeg må bake og ordne til 1 årsdag i helga :) Tenk det, lillemor blir 1 år, og føler at det var i går jeg fødte henne♥

Men nok om det, ble ingen barnehage bilder på dere i går, jeg var så alt for trøtt så orket ikke å begynne med det, får satse på at det blir gjort i dag i stedet ;)

Men nå skal jeg jobbe med praksiss mappa og få den ferdig før høstferien begynner :)

Slenger med et bilde av verdens fineste Sondre!♥

HURRA!

I dag kom endelig barnehage bildene som jeg har ventet i spenning på så lenge, og jeg er kjempe fornøyd for det var så fine søsken bilder av sjarmtrollene mine så nå gleder jeg meg bare til og vise de frem ;D Skal scanne de inn og legge de ut på bloggen senere så dere også får se, jeg må bare bli ferdig med skoledagen og komme meg hjem først :p

Nå har jeg akkurat hatt engelsk prøve å jeg sitter faktisk igjen med en god følelse og et håp om en god karakter så kryss fingrene for meg ;)

Måtte bare vise dere de fine bildene av Sondre og Andrine, de er i fra lørdagen da vi gikk oss en tur, og Sondre måtte såklart ha egen vogn med dukke i med seg på tur ;) Blir fort slik når de kommer jente i familien som får dukker og dukkevogner :p

Fikk streng beskjed fra Sondre om og ta bilde av dukka hans også så da måtte jeg det :p

Snart klar for jobb!

Ja nå er det ikke lenge til jeg skal starte min første arbeidshelg :) Det blir godt å få jobbe litt nå ja, og jeg er jo ganske spent. Har inntrykk av at det er en fin plass og jobbe på med mange hyggelige mennesker så dette går nok bra!

Må bare vente til Stian kommer hjem fra jobb så han kan ta over ungene mens jeg jobber :P Hehe

Så dere får ha en fortsatt god helg♥

Stjernedryss kalender!

Noen som har vært borti denne før?

Jeg tenkte kanskje denne kunne være en god hjelp til oss for og få Sondre til og bli flinkere til og spise middagen sin, legge seg når det er kvelden og rydde rommet :) Noen der ute med erfaringer?

Ny header!

Da har jeg pynta bloggen min litt med en ny header av mine nydelige barn♥, ble den ikke fin? :)

De siste dagen har det vært sykdom i huset, jeg har vært i så utrolig dårlig form de siste dagene at det er helt sykt, men nå ser det endelig ut som at jeg er på bedringens vei og det kunne ikke passet bedre ettersom jeg starter i ny jobb i helga :) Det gleder jeg meg veldig til ihvertfall. Skal bli godt å jobbe litt igjen nå, selv om at jeg egentlig føler at døgnet har alt for lite timer, jeg føler ikke at jeg strekker til overalt men det må bare gå seg til..

På en vanlig skoledag så er jo ikke ungene og jeg hjemme før nærmere 16.30 - 17.00 og da må vi jo ordne med mat og leke litt før det er leggetid, også går store deler av kvelden til lekser og rydding av hus, også er det jo bare og legge seg og begynne alt på nytt igjen :P Så jeg kan ærlig innrømme at det er hardt og være mamma og student, og nå når jeg skal jobbe litt ved siden av så blir det vell ikke noe mere med tid vill jeg tro ;) Men man klarer alt man bestemmer seg for og det er jo bare en stor fordel for hele familien at mamsen endelig utdanner seg :)

Minstemor er lagt, Sondre er snart på tur i seng og Stian er på jobb enda så ganske snart er det veldig fredelig for meg :) Og det skal bli deilig ettersom jeg har brukt mer eller mindre hele dagen på å komme frempå med leksene, så kvelden går nok til soffasløving i dag gitt ;)


Ny uke med nye muligheter!

Ja da var mandagen her og i helga har vi kost oss skikkelig :) Starta med bursdagsfeiring og kino på fredagen og på lørdag ordnet jeg en overraskelses fest for Stian, og det var gøy det. Brukte gårdagen på å være litt redusert men ellers var alt supert :)

Nå sitter jeg bare å venter på at klokka skal bli så mye så jeg kan gå til bussen, og etter skolen i dag, da får jeg tilbake mine fantastiske barn♥ Gleder meg til det. De er veldig savnet! :)

Ha en fin dag alle sammen! :)

Knerten i knipe!

I dag har vi (jeg, Stian og Sondre) kost oss på kino sammen og da var vi jo såklart på den nye knerten filmen-knerten i knipe :) Sondre er jo helfrelst i knerten og vi følte vi kunne kose oss på kino med verdens beste Sondre og bruke litt tid på bare han :) Filmen falt i smak hos både liten og stor så den er verdt og se.

Vi har jo også feiret litt bursdag i dag da ettersom min kjære mann ble 25 år i dag, så gratulerer så mye til min kjære Stian

Sondre, Knerten og Karoline er veldig klar for den nye filmen :)

Også til slutt et lite bilde av tullungene mine :)

Dåp!

I dag har vi vært i dåp til "lille" nydelige Henriette, og det var en fin sermoni og et koselig selskap etterpå :)

Ungene var også kjempe flinke i hele dag men var bra utslitt når kvelden kom , så slikt tar på både for store og små..

Nå sitter jeg plantet i godstolen med beina høyt og pleddet over meg. Avslapping på høyt nivå kan man si :p

*Pappa og tulljenta!*

Anne-Lene har blidt skoleflink!

Ja tenk det, jeg som altid ga fulstendig faen i skole, gjorde aldri noe og hadde så dårlige karakterer at det ikke er verdt og nevne en gang, har nå blidt skikkelig flink på skolen. Jeg jobber godt og ligger stortsett foran i de fleste fag, spessielt helsefagene så i dag fikk jeg virkelig skryt av læreren :)

Det er en deilig følelse og nå er jeg helt sikker på at dette skal jeg klare!!! :)

Ellers så skjer det ikke så mye nytt her i huset, lillemor startet dagen i 4-5 tiden i mårrest med oppkast så da ble det såklart en hjemme dag på henne og papsen ♥ Men hun kviknet fort til og har ikke vært noe dårlig siden. Stian sa at oppi spyet så lå det en tropp til en tusj så det kunne rett og slett se ut som at hun hadde svelgt den, og at det da er den som har irritert og til slutt bare måtte opp. Veldig skummelt da, for det var en ganske stor tropp, men det gikk jo bra, så får bare være glad for det :)

Men nå ser jeg at klokka har gått fort i fra meg så må nok finne senga, er utrolig trøtt etter dagen i dag så tror jeg trenger litt søvn for å fungere i morgen :)

Natta♥

 

Overnattings-besøk!

I dag har Sondre overnattings-besøk for aller første gang og det er da også av "kjæresten" sin(de sier ihvertfall det selv) og så langt går det supert!

Ungene har lekt og kost seg i hele dag, og i kveld har de kost seg med lørdagsgodt og barnetv :)

Nå er de lagt for kvelden og de skulle absolutt sove sammen i samme seng så er spent på hvordan det går og om de finner roen;)

Er litt dårlig bilde siden det var mørkt på rommet.

Også fikk jeg tatt et bilde av turtelduene som kysset hverandre på munnen♥  *smelt*

Søtingene♥

Bilder!

Jeg har glemt og legge ut disse fantastiske bildene av snuppa vår som fikk lov til og kose seg med sjokoladekake, hehe.

Jeg tror hun likte det ;)

Mmmm, må vist tømme tallerken helt :p

Snart helg!

Og det skal bli herlig, jeg gleder meg til og ha helg med den fantastiske familien min, og kose meg med barna♥ Men skal heller ikke klage, jeg trives på skolen og syns fagene er spennende så dette blir ikke noe problem merker jeg :)

Ungene trives jo i barnehagen og vi har fått kjempe fine rutiner på alt som gjør at hverdagen fungerer så fint hjemme hos oss. Jeg selv ligger jo langt forann i fagene så har heller ikke så veldig stress med lekser og slikt. Deilig!

Jeg har også ordnet praksiss plass i dag, og da gikk valget til sykehjemmet jeg snart begynner og jobbe på. Veldig greit og ha første praksiss del der så man blir litt mere kjent med folkene og plassen, så jeg ser frem til det! :)
Jeg vil gjerne rekruttere deg!

Jeg er nemmelig noe som heter buzzador, og det innebærer at man får muligheten til og være med på en rekke ulike kampanjer der man får teste ut nye produkter og si sin mening om dem før de kommer i butikken.

De ønsker seg veldig gjerne småbarnsforeldre siden det er mangel på det, men så klart er de glade for alle andre som også vil verve seg! :)

Dette er helt gratis og en flott mulighet, jeg har selv vært medlem i mange år og har fått testet mange produkter på den tid, alt fra xtra-tyggedrops til selvbrunings krem, til barneprodukter, så her er det mange muligheter, de velger ut kampanjer som passer deg etter det du har krysset ut så du som ikke har barn skal få slippe og få prøvepakker på bleier liksom ;)

Hvis du vil melde deg inn(noe jeg annbefaler) så kan du trykke her!

-Og hvis du vil lese litt mer om det før du melder deg inn så trykker du her!
Er ikke barna mine heldige?

Og ikke minst vi som foreldre for dette er virkelig penger spart i en trang økonomi, så tusen takk til verdens snilleste tante og onkel!♥

Anne-Lene har hjemme-studiedag!

Og det innebærer et lite stykke av en deilig konfekt kake, bøker, skrivesaker og ikke minst lydbok på ørene :)

Og selvfølgelig er barna i barnehagen og mannen på jobb så ingen distrasjoner her nei!

Lørdagskos!

 

Norge neste!

Da har vi vært på harry tur og virkelig fylt opp både fryser, kjøleskap og matskap en del godis ;D
Så nå går turen hjemover og vi skal bare kose oss i dag, og på menyen i kveld er det biff :D -Så GOD helg til dere alle!

Barnehagejenta vår!

Luksus dilemma!!

Nå har jeg altså klaget kjempe lenge over at det ikke går noe på tv om kveldene, men så startet Hotell Cæsar igjen, Idol, Big Brother, Fødeavdelingen og ny sessong på Unge mødre, og jeg vill jo så gjerne se alt men selvfølgelig så går noe av det samtidig :( Blææææ, og vi har jo ikke slik pvr mottaker så da går det liksom ikke å ta det opp. Æsj ass! :P

Spørs om det muligens blir tv2 nett-tv på meg fra nå av også får man helle prioritere tv-norge :P -men egentlig så er det jo litt dyrt, så det lureste hadde vell vært å fådt tak i en slik pvr boks da men..Hehe

TV AVHENGIG JEG, NEI? ;D

God morgen til dere alle!

God morgen til dere alle♥

Nok en ny dag og i dag var jeg så heldig at jeg kunne sove lit lengre og ta en senere buss til skolen så jeg føler meg meget uthvilt, kan jo hende at det har noe med at jeg har drukket 4 kaffekopper allerede men det må til, rett og slett.

Var godt med en litt sen morgen, fikk mye tid med barna og trengte ikke stresse i det hele tatt, normalt sett starter jeg dagen i 5 tiden, tar opp ungene kl 6 og går til barnehagen og bussen ca 6.30, og da skal man jo fungere hele skoledagen, leke og kose seg med barna til de legger seg for kvelden, så litt lekser og rydding før man kan sette seg og ha litt tid for seg selv da man gjør akkurat det man har lyst til, noe som da vil si at klokka gjerne blir 24-01 før man kommer seg i seng :P Så som dere forstår har jeg da blidt en skikkelig kaffedrikker, hehe..

En glad og fornøyd Sondregutt som er meget klar for barnehagen♥ -Dårlig kvalitet på bildet, jeg vet.

Ungene er i barnehagen og de storkoser seg nok. Er ingen problemer med og levere de for de vil jo så gjerne inn å leke så har nesten ikke tid til og si hade en gang, hehe.

Men nå skal jeg legge fra meg dataen, og hente meg enda en kaffekopp og muligens en matbit.

Her er bildene jeg lovte!

Lite blogging.. Jeg beklager!

Hei og hopp :) Her er dagene travle så bloggen har liksom blidt litt glemt må jeg innrømme.

Jeg har nå begynt på skolen og barna er i full sving i bhg med gode rutiner på alt :) Og det er så deilig! Veldig godt å faktisk gjøre noe annet enn og bare sitte hjemme, og ikke minst så blir man jo litt mer sosial. 

Sosial fagene syns jeg er kjempe spennende så ingen tvil om at jeg har valgt rett denne gangen. Har også fått meg jobb da, fast helgestilling på sykehjem så gleder meg til og begynne der. Blir godt å få noen ekstra lapper i mnd og ikke minst så er det veldig lurt for min del og ha praksis i yrket jeg nå utdanner meg i. Får jo også muligens skrevet av litt på lærling tiden også, så det er jo supert! 

Lillemor er høyt og lavt om dagen, hun klatrer i stoler og har lært seg og komme seg opp trappa :P Så vi har litt og henge fingrene i rett og slett. 

Og ellers er ungene trøtt og slitene, begge sovner mellom 18-19 på kvelden så mamma har god tid til lekser og husarbeid etter at de har sovnet. Føler jeg har litt lite tid med ungene da men, siden jeg ikke får hentet de før 15.45 og de sovner så tidlig men slik får det bare bli dette året, får heller være flink til og bruke mye tid og gi de masse oppmerksomhet på ettermiddagene og i helgene. Også har de jo hjemmedag med Stian på mandager for da har han pappaperm, noe som sikkert er veldig deilig, godt å ha pappa litt for seg selv♥

Beklager for at det ikke blir noen bilder i dette innlegget, men skal legge ut noen bilder senere tenker jeg, orker ikke å finne datakabelen så da er det mye enklere og bare føre de over med blogg appen ;)

I morgen er det skolestart!

Og jeg gleder meg veldig, skal bli godt å gjøre noe annet enn og sitte hjemme, barna storkoser seg i barnehagen så bekymrer meg ingen ting nå!

Alt er i orden til skolestart, sekk og utstyr er kjøpt og pc får man på skolen, heldigvis, siden min snart takker for seg, hehe.. Alt man mangler nå er vell egentlig bare en skriver og det får man ta litt etterhvert.

Det blir nok en veldig spennende tid, men litt slitsom og hektisk vil jeg tro siden vi må starte dagen veldig tidlig for at jeg skal rekke bussen, og er jo ikke hjemme før i 16 tiden på ettermiddagen og da er det jo såklart middag, kos og lek sammen med barna, for så å gjøre lekser og ordne alt klart til neste dag :) Men det skal gå bra, er jo veldig godt å få skikkelige rutiner på alt, og ungene har ihvertfall fått legge rutiner alt etter en uke i barnehagen, begge barna er i seng før 19 om kvelden, så da har jeg jo god tid til lekser og rydding.

Men nå skal jeg slappe av litt foran tven også finne senga så man er klar til i morgen :)

I dag gikk Andrine sitt første skritt!

Tenk det, hun er jo bare 10 mnd, 1 uke og 2 dager og jeg er en ufattelig stolt mamma♥

Barnehagestart har gått så bra, over all froventning og det var jo 2 dagen så jeg fikk gå meg en tur bort for de ville prøve å ha henne litt der uten meg å se hvordan det gikk og når jeg kom tilbake da så satte jeg meg på huk for og ta i mot lillemor som støtte seg på en stol og før jeg rakk og strekke ut armene så kom hun helt selv :D Flinke jenta mi!!♥

Storebror er ufattelig stolt over å ha lillesøster i barnehagen, og hun koser seg jo som bare det så nå ser jeg veldig frem til skolestart på meg å at hverdagen kan begynne skikkelig med gode rutiner! Livet er herlig, jeg er velsignet med to nydelige barn!♥


Jeg har forresten meldt Sondre på leverpostei konkurransen, og ja jeg vet at mange er drit lei disse konkurransene nå, men jeg håper kanskje han får et diplom for og være med, slik som Andrine har fått igjenom lano konkurransen, derfor gjorde jeg det, så hvis dere har lyst til og gi god gutten min en stemme, blir vi jo såklart veldig glad for det!!♥

Trykk på bildet for og gi en stemme♥Barnehagestart!

Ja i dag begynte lille jenta vår i bhg, og storebror på enda et nytt år, noe som gikk kjempe fint, Sondre syntes det var så gøy å ha med lillesøster og Andrine stortrivdes!! Så dette går nok kjempe bra.

Etter bhg så har vi kost oss med hjemmelaget pizza, og lillemor har badet så nå sover hun faktisk så det var nok litt slitsomt å begynne i bhg!

Sondre skal snart legge seg, mens jeg skal legge beina høyt og bare slappe av

Kos og flaske

Og her er solstråla vår meget fornøyd med og ende dagen med et bad, lille Lano jenta vår!

Hurra, vi ble fylkesvinner!!

Ja jammen meg ringte ikke Lano i dag for og gratulere oss som vinner for Hedmark fylke, helt utrolig! Jeg hadde aldri trodd hun kom til og komme så langt å heller ikke havne på 7230 stemmer, det er jo helt utrolig. Hun ble jo bare medt på i en tilfeldighet og bare for morro skyld, men tok fort ledelsen og har så og si ligget der hele tiden, forutenom et par ganger, men da har hun tatt det fort igjen :)

Så på mandag den 22 august, da braker det løs igjen med siste delen av konkurransen, blir spennende og se men har jo såklart ingen forhåpninger om og vinne der heller da :P

Her er bidraget for de som ikke har sett det ;)

Nå i kveld har vi kost oss med ostesmørbrød og kakao siden det er et så forferdelig regnvær ute fant vi ut at det passet bra! Ungene sover søtt og jeg har pakket barnehagesekkene slik at alt er klart til første barnehage dag for Andrine mor i morgen, og et nytt barnehage år for storgutten vår♥

Og neste mandag er det mamsen som skal til pers, da er det skolestart, og jeg gleder meg som bare det! :D

Liten oppdatering!

I går dro min kjære søster Marita hjem etter  ha vært her på sommerferie i nesten 2 mnd, litt trist må jeg si for det har jo vært så koselig å ha henne her♥ 

Etter at vi hadde kjørt henne til Værnes i går, ble det en liten by tur da vi dro innom både Ikea og City Cyd, fikk tak i noen små ting på Ikea også ble det litt ullklær på ungene og en regndress på Andrine, så nå mangler vi ikke noe til barnehagestart :) Det er en deilig følelse, for bhg starten kom jo så plutselig på Andrine..Hehe

I dag har jeg og ungene storkost oss ute, lekt i sandkassa og trillet tur, dro en tur innom helsestasjonen siden det var så lenge siden Andrine hadde vært der så da fikk vi målt og veid henne.Vitale mål:

  • 9130g
  • 72,5 cm lang
  • 45 cm rundt hodet

Lille jenta mi har blidt stor :) 

Hun ble jo også 10 mnd på mandagen som var, så det kommer vell et innlegg om det etterhvert.


Nå ligger snuppa og sover oppå pappaen sin, og Sondre ligger hengslegt på gulvet med et pledd og ser på barnetv, så mor har litt kvalitetstid for seg selv.. Har jo akkurat ryddet, sortert klærne til Andrine og organisert vaskerommet så føler jeg har flink i dag ;D 

Til høsten blir det skole!

Ja nå er det helt i orden, har fådt skoleplass på Røros vgs, Helse- og sosialfag og jeg gleder meg kjempe masse! Skal bli godt og komme seg på skolebenken igjen og faktisk bli utdannet, ikke minst..

Har aldri vært noe skole menneske men etter en del år med jobbing så har jeg nå skikkelig lyst, merker det at man må ha en orentlig utdanning for og få seg en god jobb, som er godt betalt om som man faktisk kan trives med :)

-Jeg har jo veldig lyst til og bli jordmor da men det er noe man får se etter hvert, i utgangspunktet så blir man helsefagarbeider også får man ta ting der etter.
Men må si at jeg gruer meg en god del til at snuppa skal i barnehagen da, syns jo det er så alt for tidlig men må jo, Sondre begynte ikke før han var 1 1/2 år han, og lillemor begynner når hun er 10 mnd :O 

Men det skal vel gå bra det tenker jeg, er ihvertfall en storebror som gleder seg veldig til og ha med lillesøster i barnehagen da♥

Andrine koser seg!

Hun fikk smake en kjeks med litt sjokoladefyll inni og det var jammen godt ;)

Foruten om det så sitter vi nå ute og koser oss, Sondre har lekekamerater på besøk så de storkoser seg :)

Bilderedigering!

Hva syns du?:)

-litt dårlig kvalitet siden de er redigert og opplastet i fra Iphonen ;)

Fest og sommer!

Hei og hå! Vi har hadt en travel, men veldig fin helg.. Startet med fest på fredagen, noe som var kjempe suksess.. Litt rart siden Andrine var på overnatting for første gang men også veldig deilig å ha litt fri :)

Lørdagen ble det sløving, kos med barna når de kom hjem og sist men ikke minst KEBAB på kvelden ;)

Og søndagen startet vi dagen med å ta med oss egg, bacon og primusen for så å lage oss en deilig frokost ute i den fine naturen, og resten av dagen ble det grilling, bading og film sammen med Martine, Mathias, Liv Emilie og Arne :)

Her er litt bilder fra de siste dagene :)Også så klart et bilde av turtelduene ;)

Og sist men ikke minst så hadde jeg blidt veldig glad om noen kan stemme på lillemor i Lano konkurransen :)

Jeg vil bare dele noen bilder med dere!

For en tragedie!Og da tenker jeg såklart både på bombingen i Oslo sentrum og skytingen på Utøya, alle mine tanker går til de pårørende og omkommende!

♥♥♥

Og dette skjer i lille trygge Norge..Pannekaker in the making!

Og da må jo såklart sjarmtrollene prøvesmake;) -tror de ble godkjente;)

De aller fineste!

♥♥♥

Jeg har vondt!!!

I dag kom endelig Sondre hjem etter å ha vært hos besteforeldrene sine i Moelv en liten uke, var nokk litt godt både for oss og Sondre med en liten ferie, men jammen var det deilig å få han hjem igjen. 
Å så stolt som han var når han skulle vise oss at han hadde lært og sykle uten støttehjul! Han er altså så flink og lærer ting helt utrolig fort, tenk, bare 4 år og sykler selv uten støttehjul ;D

Forutenom det så ble det akutt tannlege time på meg i dag, har en visdomstann som har blidt veldig betent så nå er det pencilin kur på meg i noen dager, og på fredag må jeg tilbake for og trekke tanna.. Gruer meg litt til det, men har så jævlig vondt nå at det er ingen som aner det..

Bilderedigering!

Har lekt meg litt med noen nye bilderedigerings program på iphone'en min, hva syns du? ;D
Info

Jeg er en ung tobarns mor på 22 år, har en sønn som ble født 13.02.2007 og en datter som ble født 08.10.10, jeg er forlovet og samboer med barnefar og vi eier da et hus sammen.

Sånn utenom familielivet er jeg student på heltid og har en fast helge stilling på et sykehjem. Vi har to hunder, Nala som er en Border Collie og Bella som er en blandings rase, dette er to utspekulerte firbente men utrolig kosete og snille!

Jeg blogger om hverdagen min, familie livet, det og være student og alt annet som faller meg inn der og da, rett og slett det som er viktig for meg, så hvis du lurer på noe må du ikke nøle med og ta kontakt!
Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

En helt enkel blogg

bloglovin


hits