Ny start

Jeg har lenge hatt lyst til å begynne å blogge igjen, men har liksom ikke hatt tid til det.. Det har jeg forsåvidt ikke nå heller men ser tilbake på bloggen min å ser alle milepælene og de fine minnene av alt som har vært og da får jeg bare lyst til å fortsette slik at vi kan se tilbake på bloggen og sammen mimre tilbake til gjenglemte minner.

Så jeg starter et nytt kapittel her på bloggen samtidig så lover jeg ikke nye oppdateringer hver dag men så ofte jeg har tid og ork. Det må bare være bra nok ;-)

For å oppdatere litt så kan jeg starte med å fortelle at vi har nå en skolegutt, for Sondre har hemmelig blidt 1.klassing og har nå gått på skolen i over 1 måned. Han stortrives og lærer uhorvelig mye hver dag.

Andrine derimot har blidt ei stor jente som har begynt på stor avdelinga i barnehagen, samtidig så har hun sluttet helt med Bleia og nå driver vi sakte men sikkert å kutter ut smokken.

Hun vokser og er ei jente med mange meninger og kan til tide irritere på seg en gråstein, samtidig som hun kan sjarmere hver å en i senk.

Men driver også på med å pusse opp det gamle huset vårt, det tar så klart tid men blir nok veldig fint til slutt. Samtidig så jobber vi jo fult begge to og må jo så klart sette av tid til familien og hverandre, ikke minst.

Jeg har startet som lærling og Stian starter i ny jobb på onsdag så dagene går egentlig i fra oss.

I tillegg har jeg blidt hekta på å strikke Osloanorakken så hittil har jeg strikket tre og holder nå på med en i voksen str. Når jeg er ferdig med den har jeg fire til som står for tur så har forsåvidt nok å drive med på hobbybasis også ;-)

Det var en kort oppdatering fra meg.. Forhåpentligvis skal jeg klare å holde det vedlike fremover nå;-)

Vi blogges<3  

Lamelle
Herlig!

Gleder meg til å følge bloggen din :D
03.10.2013, 20:07

    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


Info

Jeg er en ung tobarns mor på 22 år, har en sønn som ble født 13.02.2007 og en datter som ble født 08.10.10, jeg er forlovet og samboer med barnefar og vi eier da et hus sammen.

Sånn utenom familielivet er jeg student på heltid og har en fast helge stilling på et sykehjem. Vi har to hunder, Nala som er en Border Collie og Bella som er en blandings rase, dette er to utspekulerte firbente men utrolig kosete og snille!

Jeg blogger om hverdagen min, familie livet, det og være student og alt annet som faller meg inn der og da, rett og slett det som er viktig for meg, så hvis du lurer på noe må du ikke nøle med og ta kontakt!
Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

En helt enkel blogg

bloglovin


hits