Drømmer!

Det er nemmelig det jeg og Stian gjør om dagen, vi drømmer om den dagen jeg er ferdig utdannet  og vi endelig kan starte på et nytt prosjekt, nemmelig husbygging! Vi har jo for lengst innsett at det blir dyrere å pusse opp det gamle huset vi eier nå enn å bygge nytt og nå har vi virkelig lyst på NYTT. Jeg er rimelig lei av gammelt hus og er også like lei gamle slitte møbler, så det eneste jeg tenker på nå er husbygging og interiør, jeg GLEDER meg! Den dagen kan virkelig ikke komme fort nok.

Vi driver faktisk og kikker litt rundt på tomt også, tenker det at det kan være lurt å kjøpe tomten nå så vi har den i egenkapital når dagen kommer og vi endelig kan starte byggingen, men sålangt har ikke drømmetomten dukket opp, så vi får bare kikke videre ;)

Men så er det jo det store spørsmålet da om hvor vi skal bosette oss, og vi hadde egentlig bestemt oss for å flytte fra Tolga men så surrer tankene videre da og ungen har jo et flott nettverk her, og Sondre er jo en liten hoppentusiast og da er det jo veldig dumt og flytte hvis dette er noe han vill fortsett med og spessielt nå som det satses veldig på hopp her på Tolga i og med at det blir bygget nye bakker osv.. Hmm, nei det er rett og slett vanskelig og bestemme seg, for en liten uke siden så hadde vi jo nesten bestemt oss men nå driver tankene og går en annen retning igjen.

Men nok om det, jeg skal ordne meg en kopp te nå og bare slappe av og kose meg, Stian er jo på personalmøte, ungene sover og jeg skal ganske snart se paradise hotel♥ 

Her er forresten huset vi har lyst på, noen endringer er tegnet inn på "vårt" hus da men ;)  


    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


Info

Jeg er en ung tobarns mor på 22 år, har en sønn som ble født 13.02.2007 og en datter som ble født 08.10.10, jeg er forlovet og samboer med barnefar og vi eier da et hus sammen.

Sånn utenom familielivet er jeg student på heltid og har en fast helge stilling på et sykehjem. Vi har to hunder, Nala som er en Border Collie og Bella som er en blandings rase, dette er to utspekulerte firbente men utrolig kosete og snille!

Jeg blogger om hverdagen min, familie livet, det og være student og alt annet som faller meg inn der og da, rett og slett det som er viktig for meg, så hvis du lurer på noe må du ikke nøle med og ta kontakt!
Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

En helt enkel blogg

bloglovin


hits