Hihi jeg vant giveawayen!!!

Tenk det, jeg som bare helt impulsivt ble med på den giveawayen i går om hårpynt til små prinsesser fra Lille Emmeline, vant :D Jeg syns det var helt rart og vinne, for jeg vinner aldri noe så det var veldig overaskende da jeg så jeg hadde fådt mail om at jeg var vinner nr 1 :D
JIPPI! Nå gleder jeg meg bare til å få pakke i posten så vi kan begynne å bruke de flotte hårbåndene på prinsesse Andrine, og det kunne jo ikke passet bedre siden hun er så glad i å pynte seg♥
Tusen takk til:   Alice i Eventyrland  


    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


Info

Jeg er en ung tobarns mor på 22 år, har en sønn som ble født 13.02.2007 og en datter som ble født 08.10.10, jeg er forlovet og samboer med barnefar og vi eier da et hus sammen.

Sånn utenom familielivet er jeg student på heltid og har en fast helge stilling på et sykehjem. Vi har to hunder, Nala som er en Border Collie og Bella som er en blandings rase, dette er to utspekulerte firbente men utrolig kosete og snille!

Jeg blogger om hverdagen min, familie livet, det og være student og alt annet som faller meg inn der og da, rett og slett det som er viktig for meg, så hvis du lurer på noe må du ikke nøle med og ta kontakt!
Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

En helt enkel blogg

bloglovin


hits