GIVEAWAY hos Alice!

Nå har jeg blidt med i en giveaway på bloggen til alice i eventyrland, der man kan vinne hårpynt til små prinsesser fra Lille Emmeline. Trekningen er i morgen, altså den 16 april, så hiv dere rundt og meld dere på dere også.

For å komme til innlegget hennes så kan du bare trykke på bildet under :) Lykke til alle, jeg krysser fingrene for at det er min tur og vinne noe nå jeg :P


  


    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


Info

Jeg er en ung tobarns mor på 22 år, har en sønn som ble født 13.02.2007 og en datter som ble født 08.10.10, jeg er forlovet og samboer med barnefar og vi eier da et hus sammen.

Sånn utenom familielivet er jeg student på heltid og har en fast helge stilling på et sykehjem. Vi har to hunder, Nala som er en Border Collie og Bella som er en blandings rase, dette er to utspekulerte firbente men utrolig kosete og snille!

Jeg blogger om hverdagen min, familie livet, det og være student og alt annet som faller meg inn der og da, rett og slett det som er viktig for meg, så hvis du lurer på noe må du ikke nøle med og ta kontakt!
Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

En helt enkel blogg

bloglovin


hits