Det ble vist en laaang bloggpause..

Heisann. Nå er det jammen lenge siden jeg har logget inn på blogg.no å her har det skjedd forandringer gitt, vet ikke helt om jeg skjønner det nye kontrollpanelet enda men det kommer vell. Som overskriften sier så ble det en lang bloggpause på meg, Jeg vet ikke hvorfor men blogglysten forsvant bare mer og mer og tilslutt giddet jeg ikke tenke på det i det hele tatt. Vet ikke om det blir så mye blogging framover nå heller men får bare ta det som et pluss at jeg stikker innom og sier hei en gang i blandt ;)

Siden sist så har det jo vært påske og ferie og det har jammen vært deilig, vi har kost oss både med og uten barn så har fådt gjort litt av hvert, nå er hverdagen tilbake igjen men heldigvis er det bare en måned igjen til vi skal ta oss en ekstra ferie og reise nordover i konfirmasjon til min kjære søster Tonje♥  Å det gleder jeg meg VELDIG til, skal bli så godt å få treffe igjen familien i nord og ikke minst reise bort litt, så nå om dagen er det høydepunktet og det vi alle sammen ser fram til :)

Men må barna få litt oppmerksomhet før leggetid så dere får heller kose dere med noen bilder fra siste tiden ;)
  


    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


Info

Jeg er en ung tobarns mor på 22 år, har en sønn som ble født 13.02.2007 og en datter som ble født 08.10.10, jeg er forlovet og samboer med barnefar og vi eier da et hus sammen.

Sånn utenom familielivet er jeg student på heltid og har en fast helge stilling på et sykehjem. Vi har to hunder, Nala som er en Border Collie og Bella som er en blandings rase, dette er to utspekulerte firbente men utrolig kosete og snille!

Jeg blogger om hverdagen min, familie livet, det og være student og alt annet som faller meg inn der og da, rett og slett det som er viktig for meg, så hvis du lurer på noe må du ikke nøle med og ta kontakt!
Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

En helt enkel blogg

bloglovin


hits