Da var det mandag igjen..

Og dagene flyr av gårde, døgnet har alt for lite timer og minutter mens ukene har alt for få dager, og jeg føler jeg blir gammel alt for fort :P Hihi

I dag var det da mandag igjen å etter en helg med masse sykdom, feber og sure unger som aller helst trives ute, så virkelig Sondre frem til hopptrening i kveld, men under middagen fikk jeg dessverre melding om at hopprennet var avslyst på grunn av dårlige forhold så da måtte pappa til pers, så de to tok fatt skiene og trampet seg hopp og løype oppå jordet her og da ble det bra..

Jeg måtte bare ta på Andrine dressen å gå ut å få litt luft og da fikk vi jo tatt noen biler også :D Så de kommer her..Først tester pappa ut hoppet å slemme meg måtte jo ta bilde av han også♥Men så kom den unge lovende hoppløperen vår, flinken♥ Denne gutten kommer til å bli stor en dag, merk mine ord!

Også til slutt et par bilder av lillemor♥  


    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


Info

Jeg er en ung tobarns mor på 22 år, har en sønn som ble født 13.02.2007 og en datter som ble født 08.10.10, jeg er forlovet og samboer med barnefar og vi eier da et hus sammen.

Sånn utenom familielivet er jeg student på heltid og har en fast helge stilling på et sykehjem. Vi har to hunder, Nala som er en Border Collie og Bella som er en blandings rase, dette er to utspekulerte firbente men utrolig kosete og snille!

Jeg blogger om hverdagen min, familie livet, det og være student og alt annet som faller meg inn der og da, rett og slett det som er viktig for meg, så hvis du lurer på noe må du ikke nøle med og ta kontakt!
Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

En helt enkel blogg

bloglovin


hits