Beklager for dårlig blogging!

Jeg har rett og slett tatt meg helt fri fra bloggen jeg, har liksom ikke ro i kroppen til å pakke opp dataen og sette meg ned med den om kvelden, da er det liksom viktigere å slappe av sammen med Stian, forberede neste dag og kanskje sy og strikke litt ;) Jeg har vell en del bilder jeg skulle ha vist frem men akkurat nå sitter jeg på skolen å har ikke minnekortet her så da blir det bare et lite kort innlegg for å vise livstegn ;)

Nå sitter jeg som sakt på skolen, jobber med et kapittel om barn, og barns utvikling og slikt.. Det er egentlig ganske spennende også er jo jeg så heldig at jeg har to flotte barn så da kan jeg jo ganske mye om utvilkling og slike ting, men nå var jeg faktisk nødt til å ta meg en pause for det er fryktelig mange oppgaver så hodet begynner å bli veldig slitent.. Har jo så vondt i ryggen også så vet ikke om jeg bare skal legge meg på ryggen på gulvet her eller ikke. Heldigvis skal jeg til kiropraktoren senere i dag :)

Slenger med noen gamle bilder jeg fant liggende på pcen :)


Det blir nok ikke noe mye blogging fremover en stund, men jeg kommer forhåpentligvis sterkere tilbake :)  


    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


Info

Jeg er en ung tobarns mor på 22 år, har en sønn som ble født 13.02.2007 og en datter som ble født 08.10.10, jeg er forlovet og samboer med barnefar og vi eier da et hus sammen.

Sånn utenom familielivet er jeg student på heltid og har en fast helge stilling på et sykehjem. Vi har to hunder, Nala som er en Border Collie og Bella som er en blandings rase, dette er to utspekulerte firbente men utrolig kosete og snille!

Jeg blogger om hverdagen min, familie livet, det og være student og alt annet som faller meg inn der og da, rett og slett det som er viktig for meg, så hvis du lurer på noe må du ikke nøle med og ta kontakt!
Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

En helt enkel blogg

bloglovin


hits