Martnan og arbeidshelg vell overstått!

Og deilig er det, nå blir det ihvertfall noen dager med vinterferie forhåpentligvis og i morgen skal jeg og ungene kose oss hele dagen sammen, de skal ha fri fra barnehagen for at mammaen vill ha en helt egen kosedag♥ å det skal bli deilig! :)

I skrivende stund har vi akkurat sendt en sovende Sondre opp til senga si igjen, han kom nemmelig gående ned i søvne og vi holdt bokstavelig talt på å le oss i hjel, han sto her og bare sjanglet, prata masse tull å klødde seg i hodet. Vi kunne spørre han om mye rart men fikk ikke de svarene vi egentlig skulle få så det var en merksnodig liten gutt som sto her gitt, hihi :) Så da har jeg opplevd det også, har aldri sett noen gå i søvne før så det var litt av en opplevelse :P hehe

I morgen reiser Stian av gårde på kurs igjen, så da blir det bare meg og ungene her i to dager og vi skal bare kose oss, er så deilig å ha småtrolla for meg selv innimellom, det er jo jeg som har minst tid sammen med de om dagen så må virkelig nyte det når vi har masse tid♥

Men nå ble det bare babling på meg så vill heller vise dere bilder jeg :) Har noen bilder fra helga med karusell kjøring siste martnas dagen, så enjoy :)


Først noen bilder av Andrine i kjolen jeg sydde :)Også må jeg vise frem jakka jeg sydde dagen etterpå :) Har faktisk gjort klart til to nye kjoler men har bare ikke satt meg ned å sydd enda siden jeg har så innmari vondt i ryggen..
Sjarmtrollene storkoste seg på martnan så lenge de fikk kjøre karusell og Andrine syntes ihvertfall det var gøy før det har hun jo aldri gjort før :)  


    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


Info

Jeg er en ung tobarns mor på 22 år, har en sønn som ble født 13.02.2007 og en datter som ble født 08.10.10, jeg er forlovet og samboer med barnefar og vi eier da et hus sammen.

Sånn utenom familielivet er jeg student på heltid og har en fast helge stilling på et sykehjem. Vi har to hunder, Nala som er en Border Collie og Bella som er en blandings rase, dette er to utspekulerte firbente men utrolig kosete og snille!

Jeg blogger om hverdagen min, familie livet, det og være student og alt annet som faller meg inn der og da, rett og slett det som er viktig for meg, så hvis du lurer på noe må du ikke nøle med og ta kontakt!
Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

En helt enkel blogg

bloglovin


hits