Mimrebilder!

Måtte se litt på babybildene av Sondre i dag og minnes litt på den flotte tiden med nyfødt, barsel og alt som har skjedd oppover i disse årene, så i den anledning vill jeg vise dere den fineste gutten som finnes på denne jord♥
♥♥♥♥♥♥♥

Tenk, det er fem år siden jeg gikk inn i en ny og spennende fase av live mitt, også kaldt voksenlivet! ;) Jeg startet det veldig tidlig og det har vært tøfft og starte livet som en ung mor men vi har klart oss bra og jeg er så lykkelig og stolt over den fine familien jeg har♥ Og nå er jeg inne i en ny spennende fase med utdanning og drømmer for fremtiden, og det er helt fantastisk. Fordet om man får barn tidlig så setter det ingen begrensninger for hva du kan gjøre, ønsker man noe sterkt nokk så finner man altid en løsning! Nei jeg ser på meg selv som heldig, heldig for at jeg har to friske nydelige barn som betyr alt for meg, jeg har en mann som er der for meg uansett hva og jeg har et fantastisk liv med både opp og nedturer, akkurat slik det skal være♥  

Anne-Berit Amundsen
Dokker e en flott familie , og ei kjempegod datter e du også<3<3<3
14.02.2012, 00:51
Anne-Lene
Anne-Berit: Ntå så fint sakt mamma <3
14.02.2012, 08:38
URL: http://eggetun.blogg.no/

    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


Info

Jeg er en ung tobarns mor på 22 år, har en sønn som ble født 13.02.2007 og en datter som ble født 08.10.10, jeg er forlovet og samboer med barnefar og vi eier da et hus sammen.

Sånn utenom familielivet er jeg student på heltid og har en fast helge stilling på et sykehjem. Vi har to hunder, Nala som er en Border Collie og Bella som er en blandings rase, dette er to utspekulerte firbente men utrolig kosete og snille!

Jeg blogger om hverdagen min, familie livet, det og være student og alt annet som faller meg inn der og da, rett og slett det som er viktig for meg, så hvis du lurer på noe må du ikke nøle med og ta kontakt!
Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

En helt enkel blogg

bloglovin


hits