Gratulerer med dagen verdens beste Sondre!

Ja for tenk, i dag er det fem år siden den store gutten min kom til verden, og den tiden har virkelig gådt fort, det er det ingen tvil om! Sondre har ventet noen dager nå på å endelig bli fem år og dag var endelig dagen, og han var nokså fornøyd da han startet dagen med pakker og inni pakkene skjulte det seg en hopphjelm og elektrisk tannbørste med Cars på og det falt i smak :)

Nå har storgutten min akkurat kommet hjem fra hopptrening og han forteller meg at han har hoppet 100.000 meter :P Så jeg lurer på hvor stor den hoppbakken egentlig er jeg, her på lille Tolga ;)

Sist så hadde han jo hoppet 4,5 meter og det er skikkelig langt for en 5 åring som aldrig har prøvd det før så han er nokk et naturtalent!

Og i morgen bærs det i vei på lysløyperenn så her går dagen i ett :) Men det er bare koselig at han har fått egne interesser og nå har en skikkelig hobby, det tyder bare på at gutten min har blidt STOR ♥

 

Tenk, jeg har vært mamma til denne herlige gutten min i 5 år♥  

Anne-Berit
Flinke Sondremann begynne å bli stor Gutt no:-) lure på kem han har arvet hoppetalentet fra:-)) mora eller faren:-))flink mamma e du i hvertfall<3<3<3
13.02.2012, 22:02
Anne-Lene
Anne-Berit: Hehe ja si det, må nok være faren :P Takk for det <3
13.02.2012, 22:07
URL: http://eggetun.blogg.no/
bockey
gratulere så myeee! <3
13.02.2012, 22:22
URL: http://bockey.blogg.no
Anne-Lene
bockey: Takk for det snuppa :D
13.02.2012, 23:54
URL: http://eggetun.blogg.no/

    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


Info

Jeg er en ung tobarns mor på 22 år, har en sønn som ble født 13.02.2007 og en datter som ble født 08.10.10, jeg er forlovet og samboer med barnefar og vi eier da et hus sammen.

Sånn utenom familielivet er jeg student på heltid og har en fast helge stilling på et sykehjem. Vi har to hunder, Nala som er en Border Collie og Bella som er en blandings rase, dette er to utspekulerte firbente men utrolig kosete og snille!

Jeg blogger om hverdagen min, familie livet, det og være student og alt annet som faller meg inn der og da, rett og slett det som er viktig for meg, så hvis du lurer på noe må du ikke nøle med og ta kontakt!
Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

En helt enkel blogg

bloglovin


hits