Bursdagsfeiring!

Hei, nå er det noen dager siden sist men her har vi vært travelt opp med bursdagsfeiring av Sondre i hele helga. En del planlegging først og da fant vi ut at nå er Sondre så gammel at han kunne få ha sin første barnebursdag :)

Bursdagshelga startet på lørdagen med familieselskap og i dag ble det endelig barneselskap, noe som virkelig falt i smak både for bursdagsbarnet og gjestene. Alle storkoste seg så det ble virkelig vellykket.

Sondre blir ikke 5 år før i morgen da men vi måtte nesten ta feiringa på forskudd siden jeg har arbeidshelg neste helg.

Her kommer noen bilder av feiringa i helga, bildene er i fra familieselskapet da siden jeg ikke vil legge ut bilder av andre sine unger :)

Også noen bilder av nydelige Andrinemor♥ i sin nye prinsessekjole! :)Forresten så gratulere så mye med morsdagen alle mammaer der ute ;) Jeg selv ble vekket av de nydeligste ungene i helse verden som kom kravlende oppi senga med pakker, kos og tegning til meg og når vi sto opp så var frokosten klar på bordet♥ Det kan virkelig ikke bli bedre! :)  

Carina Chanel
så stilige bursdagskaker! :)
23.02.2012, 09:24
URL: http://hunlillespreke.blogg.no
Anne-Lene
Carina Chanel: Takk :)
23.02.2012, 10:03
URL: http://eggetun.blogg.no/

    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


Info

Jeg er en ung tobarns mor på 22 år, har en sønn som ble født 13.02.2007 og en datter som ble født 08.10.10, jeg er forlovet og samboer med barnefar og vi eier da et hus sammen.

Sånn utenom familielivet er jeg student på heltid og har en fast helge stilling på et sykehjem. Vi har to hunder, Nala som er en Border Collie og Bella som er en blandings rase, dette er to utspekulerte firbente men utrolig kosete og snille!

Jeg blogger om hverdagen min, familie livet, det og være student og alt annet som faller meg inn der og da, rett og slett det som er viktig for meg, så hvis du lurer på noe må du ikke nøle med og ta kontakt!
Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

En helt enkel blogg

bloglovin


hits