Skolen er lekende lett!

hei :)

Nå sitter jeg på skolen og har mer eller mindre absolutt INGENTING og gjøre, her skal vi jobbe med praksis mappa vår fra når vi var utplassert i to uker men jeg er helt ferdig og har nå levert den på fronter så derfor er det ekstremt kjedelig og sitte her på skolen, spessielt siden vi ikke har noen lærer og at jeg er helt ferdig med helsefremmende boka mi.

Jeg skulle egentlig tatt skolen på mye kortere tid enn andre for dette er veldig lite utfordrende, jeg får 5 i alt jeg gjør i helsefagene og det er uten at jeg føler at jeg jobber så innmari mye for det heller, kunnskapen er der og det er en god del av praksisen også så jeg synes dette er lekende lett :P Er jo som sakt ferdig med en av tre bøker allerede og ikke veldig langt unna med de to andre heller..

Så utfordringen min er egentlig de allmenne fagene men jeg føler det også går over all forventning, norsk har jo plutselig blidt et enkelt fag, engelsk henger jeg ganske godt med i og matte har forbedret seg veldig så føler skolen virkelig går rett vei!

Men nå skal jeg sette meg ned og tenke litt på hvilken vei jeg vil velge i aktivitetsprosjektet vi skal begynne med :)

   

love & happiness
Men det er jo bra :) Er ikke noe verre enn å føle at man ikke klarer å prester på skola på den måten man vil da :)
07.02.2012, 13:50
URL: http://lovehappiness.blogg.no
Anne-Lene
love & happiness: Ja helt sant! :)
12.02.2012, 22:53
URL: http://eggetun.blogg.no/

    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


Info

Jeg er en ung tobarns mor på 22 år, har en sønn som ble født 13.02.2007 og en datter som ble født 08.10.10, jeg er forlovet og samboer med barnefar og vi eier da et hus sammen.

Sånn utenom familielivet er jeg student på heltid og har en fast helge stilling på et sykehjem. Vi har to hunder, Nala som er en Border Collie og Bella som er en blandings rase, dette er to utspekulerte firbente men utrolig kosete og snille!

Jeg blogger om hverdagen min, familie livet, det og være student og alt annet som faller meg inn der og da, rett og slett det som er viktig for meg, så hvis du lurer på noe må du ikke nøle med og ta kontakt!
Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

En helt enkel blogg

bloglovin


hits