Hopptrening!

Da har roen senket seg i huset :) Andrine har lagt seg, jeg har fått ryddet og ordnet litt og Sondre er på sin første hopptrening sammen med pappaen sin, så her sitter jeg og nyter ro og stillhet og koser meg med unge mødre♥

Sånn egentlig syns jeg at det snart er på tide at de kommer hjem da for det begynner jo å bli sent, og det begynte jo faktisk klokken 18.00 også dro de en halvtime før, men jeg regner med de koser seg veldig og vil tro Sondre er en smule gira når han kommer hjem, han var ihvertfall ikke mindre gira når han dro ;)

Håper Stian har tatt noen bilder av godgutten da så jeg også får se hvordan han har hatt det, jeg kan jo ikke være med siden det er midt i leggetiden til Andrine, eller jeg kan jo dra jeg da og det tror jeg nokk at jeg må neste gang, men en av oss må altid være hjemme..

Andrine er så herlig om dagen, hun er skikkelig mammadalt og hun forlanger og ligge på sofaen oppå meg med smokken og bare kose og det gjerne i en time eller mer. Også er hun så opptatt av smokkene sine, hun skal ha full kontroll på de hele tiden og vet akkurat hvor de er, og aller helst skal hun prøvesmake alle før hun finner akkurat den hun vil ha når hun skal legge seg, hehe.. ♥

Det er ihvertfall en herlig alder og jeg har verdens flotteste unger, nei herregud så heldig jeg er♥

Edit: Nå har de kommet hjem for en god stund siden, så jeg måtte såklart ta en pause fra og skrive blogginnlegg for å høre hvordan godgutten har hadt det, og han har hadt det kjempe fint, ingen tvil om det!

Han hadde vært veldig flink og hoppet mange ganger. Han hadde vist til og med stilen innlagt så spørs om det blir en skihopper av gutten min vell?! ;)

Og i morgen kveld er det til pers på lysløyperenn så nå får ski gutten min virkelig kjørt seg! :O)

Slenger med et bilde av skihopperen vår, litt dårlig kvalitet siden Stian har tatt bilde med telefonen og Sondre har refleks på seg men det får gå :)  

love & happiness
Så artig, kanskje om noen år så er man Sondre på Tv`n :)
06.02.2012, 21:42
URL: http://lovehappiness.blogg.no
Anne-Lene
love & happiness: ja man vet aldrig :P Denne interessen har han hadt veldig lenge nå, og han velger heller og se på hopprenn på tv enn barnetv, så han er en smule gira på sånt og dette falt virkelig i smak så er ikke umulig om det blir skihopper av han nei ;)
06.02.2012, 21:46
URL: http://eggetun.blogg.no/

    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


Info

Jeg er en ung tobarns mor på 22 år, har en sønn som ble født 13.02.2007 og en datter som ble født 08.10.10, jeg er forlovet og samboer med barnefar og vi eier da et hus sammen.

Sånn utenom familielivet er jeg student på heltid og har en fast helge stilling på et sykehjem. Vi har to hunder, Nala som er en Border Collie og Bella som er en blandings rase, dette er to utspekulerte firbente men utrolig kosete og snille!

Jeg blogger om hverdagen min, familie livet, det og være student og alt annet som faller meg inn der og da, rett og slett det som er viktig for meg, så hvis du lurer på noe må du ikke nøle med og ta kontakt!
Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

En helt enkel blogg

bloglovin


hits