God kveld, og god helg!

Ble dessverre ikke noe innlegg i går kveld for rett etter at jeg postet bilde av meg og lillemor som lå syk på sofaen så ble vi spysyke :S Andrine kaste opp over alt og mange ganger i hele går, og ikke lenge etter startet jeg så det har vært veldig koselig her de to siste dagene. Men nå begynner formen og rette seg litt og jeg har faktisk klart og holde på mat nå så da er det håp.

Det passet jo utrolig dårlig og bli syk nå for min del da for jeg har arbeidshelg men på et sykehjem er det veldig viktig og ikke dra på jobb med slik smitte så måtte pent holde meg hjemme både i dag og i morgen, men på søndag blir det jobb :) Ser fram til det.

Men denne kvelden har vært fin uansett sykdom da, vi har kost oss med The voice og hun Monika Blomeid smelta meg helt. For en fantastisk stemme, jeg fikk gåsehud mommentant og har nå en ny favoritt!♥  Og for og toppe det hele sitter jeg nå og ser på senkveld, der Vinni og Halvdan er, og sist helg var det Vinni som smelta meg! Så utrolig flott tolkning av Sommerfuggel i vinterland♥

 

♥Fantastisk tolkning av Vinni♥


  


    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


Info

Jeg er en ung tobarns mor på 22 år, har en sønn som ble født 13.02.2007 og en datter som ble født 08.10.10, jeg er forlovet og samboer med barnefar og vi eier da et hus sammen.

Sånn utenom familielivet er jeg student på heltid og har en fast helge stilling på et sykehjem. Vi har to hunder, Nala som er en Border Collie og Bella som er en blandings rase, dette er to utspekulerte firbente men utrolig kosete og snille!

Jeg blogger om hverdagen min, familie livet, det og være student og alt annet som faller meg inn der og da, rett og slett det som er viktig for meg, så hvis du lurer på noe må du ikke nøle med og ta kontakt!
Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

En helt enkel blogg

bloglovin


hits