Blomsten og bien!

Når og hvordan skal man fortelle unger om blomsten og bien? Huff det er vanskelig for nå er Sondre i en slik alder at han lurer på alt og har akkurat gått igjennom en lang periode der han spørr om døden og hva som skjer med oss da og hvordan og når vi dør, men nå har det da gått over til hvordan babyer kommer inn i magen og jeg er rødløs..

Vi har jo mange rundt oss som akkurat har fått baby og han lurer veldig på hvordan man lager babyer og hvordan man "putter" de inn i magen, akkurat det med å komme ut derifra vet han for det var vi nødt til og gå igjenom nå lillesøster skulle komme.. Hehe

Men jeg vet serriøst ikke hvordan jeg skal fortelle sønnen min på 5 år hvordan dette blir til og for min del syns jeg det er ALT for tidlig, men flere artikkler sier at 5 års alderen er ypperlig til og ta opp dette emnet men jeg vet sannelig ikke?

Så er det noen synspunkter der ute om akkurat det? Når skal jeg fortelle han det og hvordan skal jeg fortelle han det?  

Ingeborg Kaald
Jeg vet ikke :b
28.01.2012, 19:52
URL: http://onemorelostsoul.blogg.no
silje den godtroende
det må være et vanskelig tema, håper så inderlig mine barn venter til det er voksne før de spørr:P

jeg går gjennom døden med 3åringen allerede, men det er fordi hun ikke skjønner hvorfor bestemoren ikke kan komme på besøk lengere..
28.01.2012, 19:54
URL: http://heisnilje.blogg.no
Bergensmil
kan ikke si jeg gleder meg til den dagen jeg må forklare ungene mine noe slikt :P
28.01.2012, 19:57
URL: http://www.bergensmil.blogg.no
Anne-Lene
silje den godtroende: Huff slike ting er veldig vanskelig, og vet liksom ikke hvor mye som passer seg og fortelle :P Ja da er det ikke så greit, men håper der kommer igjennom den på en grei måte :) Akkurat det med døden gikk ganske greit her, heldigvis :)
28.01.2012, 19:59
URL: http://eggetun.blogg.no/
Anne-Lene
Bergensmil: Nei huff, hade håpet jeg slapp jo :P Eller i hvertfall at pappaen er så tøff å tar på seg den :P Hehe
28.01.2012, 19:59
URL: http://eggetun.blogg.no/
bockey
Heheee, hørtes jo spennende ut.

lykke til med å fortelle han :)
31.01.2012, 12:05
URL: http://bockey.blogg.no

    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


Info

Jeg er en ung tobarns mor på 22 år, har en sønn som ble født 13.02.2007 og en datter som ble født 08.10.10, jeg er forlovet og samboer med barnefar og vi eier da et hus sammen.

Sånn utenom familielivet er jeg student på heltid og har en fast helge stilling på et sykehjem. Vi har to hunder, Nala som er en Border Collie og Bella som er en blandings rase, dette er to utspekulerte firbente men utrolig kosete og snille!

Jeg blogger om hverdagen min, familie livet, det og være student og alt annet som faller meg inn der og da, rett og slett det som er viktig for meg, så hvis du lurer på noe må du ikke nøle med og ta kontakt!
Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

En helt enkel blogg

bloglovin


hits