Utedag!

I går kom tante og de med bursdagsgave til Sondre, litt på forskudd men han trengte det sårt og han fikk langrenn ski :) Barna mine er virkelig heldige, de har så mange som kjøper så mye fint at det er stor fare for at de blir litt bortskjemte :P Hehe.. Men i hvertfall så måtte vi jo ut i dag og få prøvd skiene, så nå har vi tilbrakt godt over 3 timer uten og alle har kost seg masse :)

Vi avsluttet utedagen med at en venn av oss kom med traktoren og laget en skikkelig "base" plass, så i morgen blir det ut å lage snøhule vil jeg tro ;)

Andrine koste seg like mye ute som Sondre, for hun syns det var veldig gøy og springe etter han opp og ned bakken, og når mamma tok frem akebrettet så sa hun ikke nei til og sitte på med det..

Her er noen bilder :)
Nå sitter vi inne og bare slapper av, Andrine koser seg under pleddet med bamsen og smokken mens storebror ser barnetv og lader opp til å få besøk av kjæresten sin ;)

Men nå kom besøket ;)  

bockey
hehee, så fine bilda! :)savne dokker masse, å får bare sååå lyst te å være der lammi dokker når eg ser alt dokker gjør om dagan :D <3
28.01.2012, 13:24
URL: http://bockey.blogg.no
Anne-Lene
bockey: Vi savne deg også masse snuppa :)Håper du snart kommer tilbake :)
28.01.2012, 19:47
URL: http://eggetun.blogg.no/

    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


Info

Jeg er en ung tobarns mor på 22 år, har en sønn som ble født 13.02.2007 og en datter som ble født 08.10.10, jeg er forlovet og samboer med barnefar og vi eier da et hus sammen.

Sånn utenom familielivet er jeg student på heltid og har en fast helge stilling på et sykehjem. Vi har to hunder, Nala som er en Border Collie og Bella som er en blandings rase, dette er to utspekulerte firbente men utrolig kosete og snille!

Jeg blogger om hverdagen min, familie livet, det og være student og alt annet som faller meg inn der og da, rett og slett det som er viktig for meg, så hvis du lurer på noe må du ikke nøle med og ta kontakt!
Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

En helt enkel blogg

bloglovin


hits