Flaske er ut, mens smokken er inn!

Denne helgen har gått i ett. Vi har hatt en del besøk også har vi vært borte på et par besøk og det er like trivelig hver gang. Er jo litt stress og farte rundt slik da men er ikke så ofte vi gjør det så da er det greit :)

Andrine har forresten sluttet med flaske nå, og det er ganske stort. For en uke siden så kunne hun ikke legge seg uten å få melkeflaska i senga og i kveld la hun seg uten å ha fått den i det hele tatt i dag, så det er bra. Hun er så flink til og legge seg nå å det er en skikkelig drøm for oss. Hun har jo altid vært vanskelig på det området, både med soving og alt, men nå legger hun seg bare rett ned med smokken å kosen og da er hun fornøyd♥

Og i morgen er det kontroll på helsestasjonen, så jeg er veldig spent på å få høre hvor stor hun er nå, og ikke minst på om det går bra å ta MMR-vaksinen, for det er nemmelig Stian som må følge henne dit siden jeg skal til pers på enda en 33 timers vakt på ambulansen :D Gleder meg veldig og håper det skjer minst like mye denne vakta, og kanskje noen flere akutt turer, hehe..

Men nå skal jeg se en episode av Sons Of Anarchy før jeg legger meg, må nesten prøve å sove litt før jeg skal på ambulansen, for sist fikk jeg ikke akkurat til å sove så mye der så jeg var meget sliten når vakta var over, hehe..

Noen bilder fra helga :)
♥Nydelige Sondre gutten min♥

♥Andrine er meget klar for vafler♥Noen er busta ;)  


    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


Info

Jeg er en ung tobarns mor på 22 år, har en sønn som ble født 13.02.2007 og en datter som ble født 08.10.10, jeg er forlovet og samboer med barnefar og vi eier da et hus sammen.

Sånn utenom familielivet er jeg student på heltid og har en fast helge stilling på et sykehjem. Vi har to hunder, Nala som er en Border Collie og Bella som er en blandings rase, dette er to utspekulerte firbente men utrolig kosete og snille!

Jeg blogger om hverdagen min, familie livet, det og være student og alt annet som faller meg inn der og da, rett og slett det som er viktig for meg, så hvis du lurer på noe må du ikke nøle med og ta kontakt!
Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

En helt enkel blogg

bloglovin


hits