Hjemme igjen!

Ja da er jeg hjemme igjen, etter nokså mange timer på "jobb", å det kjennes virkelig i kroppen. Er kjempe sliten nå etter mange inntrykk, mye spenning og veldig mye lærerikt og nytt for meg :) Det har vært kjempe gøy og jeg trivdes godt, så gleder meg faktisk bare til mandagen, for da er det enda en vakt som står for tur :)

Men det er bra godt å komme hjem igjen også nå, så de fridagene som kommer nå skal jeg ta i mot med åpne armer ;)

Resten av kvelden skal jeg nyte på sofaen sammen med kjæresten min og muligens kanskje noen tv-serier ;D Deilig, også blir det å legge seg å få en god natt søvn♥

Beklager, blir ingen bilder i dette innlegget heller..  

bockey
så spennende , kos deg i kveld, det førtjene du ;)
19.01.2012, 20:49
URL: http://bockey.blogg.no
Anne-Lene
bockey: Takk snuppa <3
19.01.2012, 21:01
URL: http://eggetun.blogg.no/

    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


Info

Jeg er en ung tobarns mor på 22 år, har en sønn som ble født 13.02.2007 og en datter som ble født 08.10.10, jeg er forlovet og samboer med barnefar og vi eier da et hus sammen.

Sånn utenom familielivet er jeg student på heltid og har en fast helge stilling på et sykehjem. Vi har to hunder, Nala som er en Border Collie og Bella som er en blandings rase, dette er to utspekulerte firbente men utrolig kosete og snille!

Jeg blogger om hverdagen min, familie livet, det og være student og alt annet som faller meg inn der og da, rett og slett det som er viktig for meg, så hvis du lurer på noe må du ikke nøle med og ta kontakt!
Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

En helt enkel blogg

bloglovin


hits