Observasjons praksis på ambulansen!

Ja i dag har jeg min første av to vakter jeg skal ha her, å så langt har jeg lært mye både om akuttmedisin, utrykninger, anatomi, og veien til og bli en ambulansearbeider og jeg synes dette er kjempe spennende! Det er jo også noen helt fantastiske folk jeg jobber sammen med og de tar seg virkelig tid til og forklare meg det jeg ikke forstår.
Det er et yrke med mye venting men også veldig spennende. Jeg har så langt vært med på en tur, men har fortsatt mange timer igjen av vakta mi så mye kan skje :)
Jeg startet arbeidsdagen kl 09.00 i mårrest og går ikke av vakt før kl 18.00 i morgen kveld :) Så er en litt snodig følelse at jeg skal sove på jobb :p  


    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


Info

Jeg er en ung tobarns mor på 22 år, har en sønn som ble født 13.02.2007 og en datter som ble født 08.10.10, jeg er forlovet og samboer med barnefar og vi eier da et hus sammen.

Sånn utenom familielivet er jeg student på heltid og har en fast helge stilling på et sykehjem. Vi har to hunder, Nala som er en Border Collie og Bella som er en blandings rase, dette er to utspekulerte firbente men utrolig kosete og snille!

Jeg blogger om hverdagen min, familie livet, det og være student og alt annet som faller meg inn der og da, rett og slett det som er viktig for meg, så hvis du lurer på noe må du ikke nøle med og ta kontakt!
Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

En helt enkel blogg

bloglovin


hits