Fin, fin dag!

I dag har det vært en fin dag, har hatt fri i dag også jeg og når ettermiddagen nærmet seg ringte jeg Martine og innviterte henne og Liv Emilie på pannekaker, så vi har kost oss og ungene har kost seg, så det er en vellykket dag♥

Nå skal resten av dagen brukes til avslapping og forberedning til i morgen, for da skal jeg på ambulansen og ha praksis, gleder meg veldig til det og er ganske så spent, men 33 timers vakt synes jeg høres litt skummet ut gitt ;)


♥Nydelige Liv Emile♥

♥Blåbær-trollet mitt♥

For utenom det så må jeg nesten juble litt, for Andrine har vi aldri fått til og legge uten at hun får en flaske melk i senga(noe som ikke er bra pga tanpuss og tenner) Men vi har ikke hatt energi til og ta opp den kampen før i går, og siden hun nå har begynt med smokk er ting litt enklere. Nå får hun flaska før hun legger seg også pusser vi tenna og legger henne med smokken. I går var det noe skrik men det gikk til slutt, mens i dag har det gått problemfritt, hun la seg til og med ned i senga selv og dro over seg dyna så det vil si at hun var klar for kvelden. Så får bare håpe dette fortsetter.

Aller helst vil jeg jo gjerne at hun slutter helt med morsmelkerstatning for hun er jo faktisk 15 mnd nå og det skal jo virkelig ikke være nødvendig så mye som hun spiser..


♥Andrine koser seg på fanget til Martine♥
♥Sondre sjarmør♥  

Anne-Berit Amundsen
Nydelig bilda av alle småtrolla:-) lykke til m praksisen på ambulansen:-)) flott blogg snuppa:-)
17.01.2012, 20:45
Anne-Lene
Anne-Berit: Takk, takk og takk mamma <3
17.01.2012, 21:24
URL: http://eggetun.blogg.no/

    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


Info

Jeg er en ung tobarns mor på 22 år, har en sønn som ble født 13.02.2007 og en datter som ble født 08.10.10, jeg er forlovet og samboer med barnefar og vi eier da et hus sammen.

Sånn utenom familielivet er jeg student på heltid og har en fast helge stilling på et sykehjem. Vi har to hunder, Nala som er en Border Collie og Bella som er en blandings rase, dette er to utspekulerte firbente men utrolig kosete og snille!

Jeg blogger om hverdagen min, familie livet, det og være student og alt annet som faller meg inn der og da, rett og slett det som er viktig for meg, så hvis du lurer på noe må du ikke nøle med og ta kontakt!
Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

En helt enkel blogg

bloglovin


hits