Dagen i dag!

Siden jeg har praksis denne uken så har jeg veldig mye fri, for jeg skal jobbe på ambulansen å der har vi 33 timers vakter så derfor har jeg hatt fri i dag og da fant vi ut at vi dro til Sverige på harry handel. Veldig greit, brukte lang tid og orka ikke stresse i det hele tatt så vi har nesten akkurat kommet hjem. Veldig deilig å fylle opp fryseren med kjøtt og diverse også sparer vi jo ganske mye penger på å handle der:)

Men fikk også en oppgave av kjæresten til Martine i dag, og det var og handle 24 roser til Martine, for de har vært sammen i 2 år i dag og siden han jobber borte nå om dagen ble det vanskelig for han og gjøre det, så jeg dro på blomsterforretningen å fikk ordnet en nydelig rosebukett til henne, så tror nok hun ble veldig glad for de :)

Ellers så er planene og bare slappe av i kveld, og nyte at kjæresten min er hjemme med oss igjen♥Bilde av min nydelige Sondre, som egentlig er meget opptatt med å kjøre radiostyrt bil men som hadde litt tid til at mammaen tok bilder av han♥  


    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


Info

Jeg er en ung tobarns mor på 22 år, har en sønn som ble født 13.02.2007 og en datter som ble født 08.10.10, jeg er forlovet og samboer med barnefar og vi eier da et hus sammen.

Sånn utenom familielivet er jeg student på heltid og har en fast helge stilling på et sykehjem. Vi har to hunder, Nala som er en Border Collie og Bella som er en blandings rase, dette er to utspekulerte firbente men utrolig kosete og snille!

Jeg blogger om hverdagen min, familie livet, det og være student og alt annet som faller meg inn der og da, rett og slett det som er viktig for meg, så hvis du lurer på noe må du ikke nøle med og ta kontakt!
Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

En helt enkel blogg

bloglovin


hits