Jeg og ungene har alene helg!

Hei :)

Nå sitter jeg og Sondre og koser oss med lørdagsgodt og pelle politibil på tv'n, Andrine har lagt seg og jeg og Sondregull skal bare kose oss i kveld♥ 

Stian er på Maxbo messe i Lillestrøm så denne helga er det kun meg og ungene, noe som er kjempe deilig. Forutenom det at de valgte og starte dagen 05.15 i dag, men vi har kost oss, lagd hjemmelaget pizza og danset som noen galninger med voice på tv'n, for det er nemmelig Andrine sin nye favoritt hobby, det også det og gå rundt med tre smokker samtidig i munnen ;) Hehe

Når Sondre er i seng skal jeg slenge meg på sofaen med frustrerte fruer på tv'n og litt rødvin i glasset, også går jeg sterkt ut i fra at det blir litt sofasoving i dag også før jkeg flytter meg til senga, hehe :)

Har dessverre ingen bilder og vise dere i dag da kameraet har ligget på lading i hele dag, men det får gå, skal prøve å få tatt noen bilder av ungene i morgen :)

Btw, fortsatt ingen valping her i gården, begynner nesten og lure på om vi har regnet feil siden vi ikke er helt sikkre på datoen det skjedde.  

bockey
eg vil ha en valp!!! eg fløtte te dokker te sommern å går skole der, så kan eg ha en valp som e min ???

EG ELSKE LIVET MITT NÅ! OOUUHH!
14.01.2012, 18:49
URL: http://bockey.blogg.no
Anne-Lene
bockey: Hehe ;)
14.01.2012, 18:54
URL: http://eggetun.blogg.no/
Tonje Bøckmann Amundsen
Huske du at eg og brukte å ha 3 smokka i munnen samtidig, så Andrine slektes på meg x)
14.01.2012, 20:09
URL: http://tonjeamundsen97.blogg.no
Anne-Lene
tonjeamundsen97: Hehe ja stemme det :) Ja men ho slektes jo på ei flott tante vettu <3 Vi savne deg!
14.01.2012, 22:58
URL: http://eggetun.blogg.no/

    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


Info

Jeg er en ung tobarns mor på 22 år, har en sønn som ble født 13.02.2007 og en datter som ble født 08.10.10, jeg er forlovet og samboer med barnefar og vi eier da et hus sammen.

Sånn utenom familielivet er jeg student på heltid og har en fast helge stilling på et sykehjem. Vi har to hunder, Nala som er en Border Collie og Bella som er en blandings rase, dette er to utspekulerte firbente men utrolig kosete og snille!

Jeg blogger om hverdagen min, familie livet, det og være student og alt annet som faller meg inn der og da, rett og slett det som er viktig for meg, så hvis du lurer på noe må du ikke nøle med og ta kontakt!
Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

En helt enkel blogg

bloglovin


hits