Mine nyttårsforsett!

Har aldri brydd meg så mye om nyttårsforsetter men tenkte jeg skulle gi det et forsøk, men jeg begynner smått også setter jeg meg heller noen få mål som kanskje er mulig og oppnå i stedet for å ha mange jeg ikke klarer å gjennomføre:)

♥Kjøpe inn mat for hele uka og tenke mer økonomisk♥

♥Planlegge middag for hele uka, spise mer variert og bli mye flinkere til og spise fisk♥
Alt er så mye enklere da, for da slipper vi og lure på hva vi skal finne på til mat, for det blir så innmari mye raskt, lettvint og usunt da..

♥Spise godteri og drikke brus kunn i helgene♥

♥Lære meg kamera'et mitt og bli flinkere til og ta fine bilder♥
Det blir vell min hobby vil jeg tro :)

♥Sette opp en plan over de daglige gjøremålene her i huset og prøve å følge den♥
Da blir det så mye enklere for både meg og Stian og se hva som skal gjøres den dagen, i stedet for å ta skikkelig skippertak en gang i uka i stedet..

♥Prøve og jobbe enda litt mer♥
Så økonomien blir enda bedre.

Jeg må jo også bare slenge med noen bilder av kosetrolla mine som ble tatt i dag, verdens beste unger uten tvil♥

  


    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


Info

Jeg er en ung tobarns mor på 22 år, har en sønn som ble født 13.02.2007 og en datter som ble født 08.10.10, jeg er forlovet og samboer med barnefar og vi eier da et hus sammen.

Sånn utenom familielivet er jeg student på heltid og har en fast helge stilling på et sykehjem. Vi har to hunder, Nala som er en Border Collie og Bella som er en blandings rase, dette er to utspekulerte firbente men utrolig kosete og snille!

Jeg blogger om hverdagen min, familie livet, det og være student og alt annet som faller meg inn der og da, rett og slett det som er viktig for meg, så hvis du lurer på noe må du ikke nøle med og ta kontakt!
Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

En helt enkel blogg

bloglovin


hits