Fridag!

I dag har jeg hatt fri fra skolen, mens ungene har vært i bhg og Stian på jobb, så det vill si at jeg har ligget rett ut på sofaen og slappet av og kost meg i hele dag♥  En dag hjemme for seg selv en noe jeg sjeldent har så det er så utrolig deilig når en slik dag kommer :D 

Men nå er tiden hjemme for seg selv snart over, for om ikke lenge kommer Stian og ungene hjem, og da blir det kos med de og til middag i dag blir det pølser med brød, rett og slett for at det har Sondre ønsket og siden han har vært så flink til og spise middag i det siste så fikk han bestemme det :)  


    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


Info

Jeg er en ung tobarns mor på 22 år, har en sønn som ble født 13.02.2007 og en datter som ble født 08.10.10, jeg er forlovet og samboer med barnefar og vi eier da et hus sammen.

Sånn utenom familielivet er jeg student på heltid og har en fast helge stilling på et sykehjem. Vi har to hunder, Nala som er en Border Collie og Bella som er en blandings rase, dette er to utspekulerte firbente men utrolig kosete og snille!

Jeg blogger om hverdagen min, familie livet, det og være student og alt annet som faller meg inn der og da, rett og slett det som er viktig for meg, så hvis du lurer på noe må du ikke nøle med og ta kontakt!
Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

En helt enkel blogg

bloglovin


hits