Mitt første veggord!

Hei alle. Nå er det noen dager siden sist (igjen..) Men det er forsåvidt ikke så mye nytt som har skjedd heller, hverdagen har startet igjen så nå er det skole, jobb og barnehage på ungene igjen, er forsåvidt ganske deilig å få tilbake hverdagen men jeg er jo så innmari trøtt om dagen så det er ikke til og holde ut, kan lett sove 3 timer på sofaen.. Hehe

Men noe nytt er det jo å det er at jeg har fått mitt aller første veggord opp på veggen, og jeg syns det ble veldig fint, det var liksom prikken over i'en i stua vår :) Jeg valgte og montere det over tven siden det på en måte manglet noe der, og jammen meg passet det ikke bra :D Blir definitivt ikke det siste veggordet mitt nei, litt dyrt men innmari fint og det er selvfølgelig kjøpt på Mer enn bare veggord, jeg kjøpte også den fine middagsplanen i tavlefolie og den er virkelig genial, så løp og kjøp :)Men nå om dagen går vi også å venter på at den fine Bella'n vår skal ha valper, så det er spennende. Hun stakk jo og parret seg for en stund siden å hvis vi har regnet riktig så er terminen i midten av neste uke. Valpekassen er ferdig og Bella'n vår blir bare tykkere og tykkere for hver dag som går så det blir gøy å se når de melder sin ankomst, kan jo komme når som helst men hun kan jo også gå over tiden så vi får se :) Er litt spent på hvordan Andrine kommer til og reagere med små valper i hus da..Hehe


Bella prøver ut valpekassen sin :)  


    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


Info

Jeg er en ung tobarns mor på 22 år, har en sønn som ble født 13.02.2007 og en datter som ble født 08.10.10, jeg er forlovet og samboer med barnefar og vi eier da et hus sammen.

Sånn utenom familielivet er jeg student på heltid og har en fast helge stilling på et sykehjem. Vi har to hunder, Nala som er en Border Collie og Bella som er en blandings rase, dette er to utspekulerte firbente men utrolig kosete og snille!

Jeg blogger om hverdagen min, familie livet, det og være student og alt annet som faller meg inn der og da, rett og slett det som er viktig for meg, så hvis du lurer på noe må du ikke nøle med og ta kontakt!
Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

En helt enkel blogg

bloglovin


hits