Bilder fra nyttårsaften!

I dag er det 1 år siden jeg byttet bloggplattform til blogg.no, har hatt noen blogger før på forskjellige plattformer men ingen har vært bedre enn blogg.no så her blir jeg værende :) Trives godt og det er veldig enkelt og bruke. Dette året har jeg faktisk fått en del lesere i følge statistikken så det er jo veldig morro, men jeg hadde satt stor pris på flere kommentarer her på bloggen da ;)

Men nok om det, tenkte egentlig bare at jeg skulle komme med bildene jeg ikke fikk lagt ut i går så her er de :)


Her er små kjærestene♥

Også tilslutt et bilde av den nydelige lille Bella'n vår som mest sannsynlig snart skal ha valper♥  


    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


Info

Jeg er en ung tobarns mor på 22 år, har en sønn som ble født 13.02.2007 og en datter som ble født 08.10.10, jeg er forlovet og samboer med barnefar og vi eier da et hus sammen.

Sånn utenom familielivet er jeg student på heltid og har en fast helge stilling på et sykehjem. Vi har to hunder, Nala som er en Border Collie og Bella som er en blandings rase, dette er to utspekulerte firbente men utrolig kosete og snille!

Jeg blogger om hverdagen min, familie livet, det og være student og alt annet som faller meg inn der og da, rett og slett det som er viktig for meg, så hvis du lurer på noe må du ikke nøle med og ta kontakt!
Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

En helt enkel blogg

bloglovin


hits