Godt nytt år alle sammen!

Ja da var vi i 2012 og det føles godt, endelig et nytt år også får man bare håpe at det blir bedre enn 2011.. Har vært mange nedturer og mye trist som har skjedd men nå satser jeg alt jeg har på et bedre år:) 2011 har jo ikke bare vært trist og fylt med nedturer da men det er det man husker best, men sånn er det bare..

Nyttårsaften feiret vi med gode venner, gode venners barn og gode venners hunder, vi var 6 voksne, 6 barn og 6 hunder, ironisk? :P Vi hadde en kjempe flott kveld med god mat og flotte samtaler så må si meg veldig fornøyd med feiringen.

Blir dessverre ingen bilder i dag da bildeopplasteren ikke vil fungere slik som jeg vil, å nå har jeg prøvd i over en time så gir meg nå, så kanskje dere får se de i morgen i stedet :) Men ha et fortryllende godt nytt år alle sammen♥

   


    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


Info

Jeg er en ung tobarns mor på 22 år, har en sønn som ble født 13.02.2007 og en datter som ble født 08.10.10, jeg er forlovet og samboer med barnefar og vi eier da et hus sammen.

Sånn utenom familielivet er jeg student på heltid og har en fast helge stilling på et sykehjem. Vi har to hunder, Nala som er en Border Collie og Bella som er en blandings rase, dette er to utspekulerte firbente men utrolig kosete og snille!

Jeg blogger om hverdagen min, familie livet, det og være student og alt annet som faller meg inn der og da, rett og slett det som er viktig for meg, så hvis du lurer på noe må du ikke nøle med og ta kontakt!
Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

En helt enkel blogg

bloglovin


hits