Scooterdag og elgpåkjørsel!

I dag startet vi dagen med å dra til Martine og Mathias for å være ute å kjøre scooter, var mest for Sondre sin del for han syns jo det er veldig morrsomt, men jeg kan jo si med en gang at det var flere som likte det ;)Jeg ble bare sittende på verandaen med pledd og kakao da siden jeg er syk, så fant ut at det var lurest så jeg ikke skulle bli i enda dårligere form..

Men vi koste oss veldig og fant ut at etterpå så skulle Martine og dem bli med hjem til oss for og spise hjemmelaget pizza, men jeg, Stian og ungene måtte bare en tur til Tynset for å handle litt først og på vei hjem igjen kræsja vi med en gigantisk elg.. Jeg må bare si at vi har nok hatt englevakt i dag, for elgen sparka inn sidevinduet til Stian(som siter i førersetet) og at han ikke fikk foten til elgen i hodet er ganske utrolig, så vi er evig takknemlige at vi alle er i god behold♥ for det kunne virkelig gådt galt. Så vi fikk oss en god støkk alle sammen. Og stakkars lille Sondre ble veldig redd da, han satt jo bak Stian så han kjente det nok ganske bra men det gikk heldigvis fort over og nå er han sovnet godt for kvelden :)

Nei man må bare være takknemlig for at man har hverandre, vet jo aldri når man plutselig ikke er så heldig lengre..

Men jeg må vell vise noen bilder fra scooterdagen vår da, de fleste er tatt av Stian da siden jeg bare satt og hutret og frøys ;) Også er det ikke mange bilder av Lille Andrine i dag da siden hun sov når vi var ute, men men, er mange av henne ellers :P hehe

  


    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


Info

Jeg er en ung tobarns mor på 22 år, har en sønn som ble født 13.02.2007 og en datter som ble født 08.10.10, jeg er forlovet og samboer med barnefar og vi eier da et hus sammen.

Sånn utenom familielivet er jeg student på heltid og har en fast helge stilling på et sykehjem. Vi har to hunder, Nala som er en Border Collie og Bella som er en blandings rase, dette er to utspekulerte firbente men utrolig kosete og snille!

Jeg blogger om hverdagen min, familie livet, det og være student og alt annet som faller meg inn der og da, rett og slett det som er viktig for meg, så hvis du lurer på noe må du ikke nøle med og ta kontakt!
Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

En helt enkel blogg

bloglovin


hits