Oppdatering og bilder av jula sålangt!

Hei og god jul alle sammen♥

Har vært noen dager med lite tid, og dermed lite blogging.. Men på den tiden har vi ordnet det siste til jul, Jeg og min god venninne Martine har vært på juleball, jeg har jobbet også har vi såfklart feiret jul :) Mye stress, men kjempe trivelig♥

I går var en flott dag for både store og små, jeg gikk og gledet meg til og komme hjem til kalkun etter jobb i går, og Sondre var meget gira på pakker ;) Maten var deilig og pakkene er vi alle storfornøyd med, Sondre fikk så mye fint at han vet jammen ikke hva han skal leke med en gang.. Hehe

Og lille Andrinemor skjønner ikke så fryktelig mye av det men hun er fornøyd med lekene hun fikk i går :) Også er såklart jeg og Stian strålende fornøyd med alt det fine vi fikk, så vellykket kveld kan man sin, men herregud det er deilig når den er over også og ikke noe blir bedre siden jeg tok juleferie i dag, så nå skal resten bare nytes!

Men orker ikke skrive så mye nå, så dere får heller se bildene som et tatt så langt :) Så skal jeg prøve å blogge oftere resten av jula :)


Liv-Emilie, jenta til Martine ♥Martine♥Onkelbess og lillemor♥Spennende med nissebesøk..Andrine koser seg med dessert helt selv♥

"Tar dere bilde av meg nå når jeg er så opptatt med julegaven min?"
  

freelikeme
woah du er flink, blir sykt inspirert!
26.12.2011, 00:47
URL: http://www.freelikeme.blogg.no
Maria Etland
Så koselig! :)
26.12.2011, 00:47
URL: http://dreamworlds.blogg.no
Anne-Lene
freelikeme: Åh så snilt sakt :) Tusen takk!
26.12.2011, 00:49
URL: http://eggetun.blogg.no/

    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


Info

Jeg er en ung tobarns mor på 22 år, har en sønn som ble født 13.02.2007 og en datter som ble født 08.10.10, jeg er forlovet og samboer med barnefar og vi eier da et hus sammen.

Sånn utenom familielivet er jeg student på heltid og har en fast helge stilling på et sykehjem. Vi har to hunder, Nala som er en Border Collie og Bella som er en blandings rase, dette er to utspekulerte firbente men utrolig kosete og snille!

Jeg blogger om hverdagen min, familie livet, det og være student og alt annet som faller meg inn der og da, rett og slett det som er viktig for meg, så hvis du lurer på noe må du ikke nøle med og ta kontakt!
Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

En helt enkel blogg

bloglovin


hits