Andrine har langt nok hår til hestehale og har fått sin 3 tann!

I helgen har det vært fult opp så å si hele tiden, startet fredagen med syk Sondre så da tok jeg julevasken av stua og fikk pyntet til jul, å på kvelden lagde jeg og Stian 5 kg sukkertøy. Lørdagen hadde vi besøk av Tonje og hennes 3 barn, noe som var kjempe koselig. Også var det så utrolig morro å se hvor mye Andrine og Marit Elida (Hun er 2 år) hadde glede av hverandre, de lekte masse og Marit Elida var veldig opptatt av Andrine å ville så gjerne gi hun mat og kose med henne♥ Søtinger.

Også Sondre og Ann-Marie da de er jo bare helt utrolig skjønn for de er nemmelig kjærester og bestevenner de, å de både koser og nusser, og vil så gjerne ligge over hos hverandre å ikke minst så leker de kjempe godt sammen, så det er virkelig søtt å se på♥

Etter at de dro så måtte vi leke julenisse og levere julegaver og i dag har vi hadt svigers på ribbemiddag og julegavebytting :) Så det var koselig, nå har de akkurat dratt så nå skal vi snart kose oss med litt gløgg, pepperkaker og tenne det 4. lyset i adventstaken, tenkt det.. 4 søndag i advent og bare 6 dager igjen til julaften :O


Må bare vise dere bilde av den fine lille hestehalen til lillemor♥ Hun har jo endelig fått langt nok hår å det er så søtt å se på når hun tusler rundt med den fine lille saken i bakhodet ;)


Også må vi nesten få rope et lite hurra for nå er den 3 tannen igjennom etter mange dager med skrik og sur unge. Jeg skjønner det virkelig ikke for Andrine er så sen til og få tenner i forhold til Sondre så det er helt rart, og jo lenger det går jo hardere er det for tennene og bryte igjennom og det vil også si vondere.. Huff, får håpe alle bare popper ut nå uten smerte i det hele tatt..  

bockey
thihiii! Så søtt, god jul til dere <3 å btw: no så eg det snydde på bloggen din, hehe likte designet!
23.12.2011, 15:23
URL: http://bockey.blogg.no
Anne-Lene
bockey: God jul søta ;) Hehe, det vettu ja :)
25.12.2011, 23:27
URL: http://eggetun.blogg.no/

    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


Info

Jeg er en ung tobarns mor på 22 år, har en sønn som ble født 13.02.2007 og en datter som ble født 08.10.10, jeg er forlovet og samboer med barnefar og vi eier da et hus sammen.

Sånn utenom familielivet er jeg student på heltid og har en fast helge stilling på et sykehjem. Vi har to hunder, Nala som er en Border Collie og Bella som er en blandings rase, dette er to utspekulerte firbente men utrolig kosete og snille!

Jeg blogger om hverdagen min, familie livet, det og være student og alt annet som faller meg inn der og da, rett og slett det som er viktig for meg, så hvis du lurer på noe må du ikke nøle med og ta kontakt!
Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

En helt enkel blogg

bloglovin


hits