Dagen i dag!

I dag har jeg vært så sinnsykt trøtt at jeg vet hvor jeg skulle gjort av meg å det starta faktisk med at jeg sovna på bussen rett før jeg skulle av så da våknet jeg faktisk et godt stykke forbi Tolga, og på god vei mot Tynset :P Hadde jo skikkeligt flaks siden Stian hadde tidligvakt og jobber på Tynset for da var han akkurat ferdig på jobb når jeg kom frem :)

Etter det så ble det en tur på butikken for å handle litt for så å hjem å lage middag også sove videre på sofaen, og i mellomtiden mens jeg sov så fikk vi besøk av Morten :)

Så nå er det bare sløving, å om ikke lenge skal jeg nok legge meg igjen så jeg er klar for skole i morgen, hehe.. Man kan aldri få nok søvn har jeg funnet ut de siste dagene, mørkedtid er noe dritt!!!

Her kommer bildene fra dagen, enjoy ;)Også til sist et bilde av Morten, bare for at jeg er litt vrang :P  


    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


Info

Jeg er en ung tobarns mor på 22 år, har en sønn som ble født 13.02.2007 og en datter som ble født 08.10.10, jeg er forlovet og samboer med barnefar og vi eier da et hus sammen.

Sånn utenom familielivet er jeg student på heltid og har en fast helge stilling på et sykehjem. Vi har to hunder, Nala som er en Border Collie og Bella som er en blandings rase, dette er to utspekulerte firbente men utrolig kosete og snille!

Jeg blogger om hverdagen min, familie livet, det og være student og alt annet som faller meg inn der og da, rett og slett det som er viktig for meg, så hvis du lurer på noe må du ikke nøle med og ta kontakt!
Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

En helt enkel blogg

bloglovin


hits