Bakedag!

I dag ble det bestemt på impuls at jeg og Martine skulle bake etter skolen i dag å jammen meg gjorde vi ikke det, vi lagde 4 dobbel oppskrift med serinakaker som jeg er så sinnsykt glad i å det ble faktsik 7 smekkfulle brett :D Tror ikke vi skal gå tom denne jula ihvertfall, hehe..

Ungene våre koste seg ihvertfall og hadde det så fint så det var faktsik ikke noe problem at vi var opptatt med vårt :) Men tenkte jeg skulle vise dere noen bilder, tok noen fine av Liv Emilie som jeg bare må vise dere :) 

Og som dere ser så er jo Sondre veldig glad i Liv Emilie, kanskje de blir kjærester en gang?! ;)

 
  

Rita Kristine
Så koselig med bakedag i juletiden :) Flotte bilder av de små, og ikke minst koselige :)

Selv synes jeg jo det snart er på tide for deg å ta deg en tur opp til nord-norge ;) hehe
14.12.2011, 22:44
URL: http://phyxsisphoto.blogspot.com
Jorunn
hihi, Henriette har lik body :D
14.12.2011, 22:45
Anne-Lene
Rita Kristine: Hehe ja jeg skulle så absolutt ha gjort det, men tiden strekker ikke til nå :P Koster penger gjør det også så det blir nok ikke før sommeren men da kommer vi :)
15.12.2011, 10:25
URL: http://eggetun.blogg.no/

    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


Info

Jeg er en ung tobarns mor på 22 år, har en sønn som ble født 13.02.2007 og en datter som ble født 08.10.10, jeg er forlovet og samboer med barnefar og vi eier da et hus sammen.

Sånn utenom familielivet er jeg student på heltid og har en fast helge stilling på et sykehjem. Vi har to hunder, Nala som er en Border Collie og Bella som er en blandings rase, dette er to utspekulerte firbente men utrolig kosete og snille!

Jeg blogger om hverdagen min, familie livet, det og være student og alt annet som faller meg inn der og da, rett og slett det som er viktig for meg, så hvis du lurer på noe må du ikke nøle med og ta kontakt!
Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

En helt enkel blogg

bloglovin


hits