Jeg har verdens beste kjæreste!

Jeg har verdens beste og snilleste kjæreste uten tvil, kan ikke tenke meg at noen har en bedre kjæreste enn det jeg har ;) Elsker deg Stian<3

Dette blir en fin dag, kort dag på skolen med helsefremmende og etter det må vi levere barna til tante og onkelen min for i natt går turen til Charlottenberg på shopping sammen med Martine og Mathias, da blir det skikkelig harrytur også skal jeg endelig få begynt på julegavene :) Så jeg gleder meg!
Ha en fin fin dag og en flott førjulstid :)  


    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


Info

Jeg er en ung tobarns mor på 22 år, har en sønn som ble født 13.02.2007 og en datter som ble født 08.10.10, jeg er forlovet og samboer med barnefar og vi eier da et hus sammen.

Sånn utenom familielivet er jeg student på heltid og har en fast helge stilling på et sykehjem. Vi har to hunder, Nala som er en Border Collie og Bella som er en blandings rase, dette er to utspekulerte firbente men utrolig kosete og snille!

Jeg blogger om hverdagen min, familie livet, det og være student og alt annet som faller meg inn der og da, rett og slett det som er viktig for meg, så hvis du lurer på noe må du ikke nøle med og ta kontakt!
Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

En helt enkel blogg

bloglovin


hits