Juledesign!

Da er det nytt design på bloggen, selvfølgelig juledesign :) Jeg syns det ble ganske fint og anderledes så nå får jeg bare håpe at jeg får tid til å blogge igjen. Er altid så motiverende å blogge når det er forandringer på bloggen :)

Ellers så har jeg ikke så veldig mye nytt å skrive om, har vært en del sykdom i familien den siste uken, først ungene å nå ligger jeg her med feber og en kjempe vond hoste, men i morgen må jeg bare ha meg på skolen, skal tross alt ha med Sondre og Andrine og vise de frem for klassen og Sondre gleder seg jo kjempe masse og er fast bestemt på å være der heeeele dagen, så vi får se hvordan det går ;)

I helga ble det tatt julekort bilder av barna og i kveld har jeg sendt inn bestillinga så jeg gleder meg til å få de♥ Det ble noen brukbare bilder, men det var veldig vanskelig å ta de, for en unge på 1 år er ikke mye medhjelpelig for å si det slik men jeg er fornøyd med det mitt kjære søskenbarn fikk til, for det var nemmelig han som tok bildene. Han er veldig flink til å ta bilder og har utstyr så da var det så greit å få han til å gjøre det i år.

Aller helst så håper jeg jo at jeg selv har kamera til jul så jeg kan selv stå for bildene neste år, men det vil tiden vise..Hehe

Men nok om det, tenkte jeg skulle vise frem noen av bildene, så her er de :) ♥  

Eldbjörg
Andrine er lik sin oldemor ja! :-)
07.12.2011, 00:07
bockey
Så utrulig fint design, og kjempe fine bilda! :-D

stooor kos <3
07.12.2011, 08:41
URL: http://bockey.blogg.no
Mamma Ida
Så mange fine bilda :D
07.12.2011, 15:22
URL: http://idakje.blogg.no
Anne-Lene
Eldbjörg: Hehe ja det vettu :)
09.12.2011, 09:43
URL: http://eggetun.blogg.no/
Anne-Lene
bockey: Takk :D Stor klem <3
09.12.2011, 09:43
URL: http://eggetun.blogg.no/
Anne-Lene
Ida, mamma til Emil: Takk, ikke jeg som har tatt de men tar æren for de fantastiske nydelige ungene på de bildene jeg ;D
09.12.2011, 09:44
URL: http://eggetun.blogg.no/

    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


Info

Jeg er en ung tobarns mor på 22 år, har en sønn som ble født 13.02.2007 og en datter som ble født 08.10.10, jeg er forlovet og samboer med barnefar og vi eier da et hus sammen.

Sånn utenom familielivet er jeg student på heltid og har en fast helge stilling på et sykehjem. Vi har to hunder, Nala som er en Border Collie og Bella som er en blandings rase, dette er to utspekulerte firbente men utrolig kosete og snille!

Jeg blogger om hverdagen min, familie livet, det og være student og alt annet som faller meg inn der og da, rett og slett det som er viktig for meg, så hvis du lurer på noe må du ikke nøle med og ta kontakt!
Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

En helt enkel blogg

bloglovin


hits