Bevisstgjøring av foreldrerollen!

Tenkte jeg skulle skrive litt om foreldremøtet/kurset vi var på i går, kan begynne med og si at det var et utrolig flott kurs og de som holdt det var innmari flink, de gjorde meg oppmerksom på veldig mye, både ting jeg viste og gjør med mine barn og ting jeg ikke har tenkt på i det hele tatt så nå har jeg mye og ta med meg videre inn i oppdragelsen på ungene.

Det er jo noe med disse søte små barna som kan gjøre deg litt oppgitt og rådvill til tider men nå har jeg nye knep på lur ;)

Dette foreldremøtet var i samarbeid med både skole og barnehager og det var PPT som holdt det.

Jeg tror nok jeg skal bestille en sånn stjernedryss kalender som jeg så vidt har nevnt her på bloggen før, ikke for at de sa noe om det, men det er jo et belønningssystem og belønning er veldig viktig når du har unger spesielt i Sondre sin alder, så jeg tenker at det er en utrolig fin måte for å få han til og høre litt mere etter og få han til og gjøre det som kreves av en 4 åring.

Men nok om det.. Nå er det ikke mange timer igjen på skolen før det er helg♥ Og da går turen sørover for en kjærestehelg uten barn på hytta :D Og jeg gleder meg veldig, men ser ikke så kjempe fram til kjøreturen nedover men det og komme fram og få laget god mat, kose seg med rødvin, armkroken til kjæresten, litt godteri og forhåpentligvis noe kjekt og se på tv'n ;)

-Skal legge ut et bilde av Andrine i lua si etterpå slik at dere får se hvor fint den passer ;D

   

May-Teresa
liker headeren din!
04.11.2011, 12:04
URL: http://mayteresa.blogg.no
Anne-Lene
May: Takk for det :)
10.11.2011, 10:18
URL: http://eggetun.blogg.no/

    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


Info

Jeg er en ung tobarns mor på 22 år, har en sønn som ble født 13.02.2007 og en datter som ble født 08.10.10, jeg er forlovet og samboer med barnefar og vi eier da et hus sammen.

Sånn utenom familielivet er jeg student på heltid og har en fast helge stilling på et sykehjem. Vi har to hunder, Nala som er en Border Collie og Bella som er en blandings rase, dette er to utspekulerte firbente men utrolig kosete og snille!

Jeg blogger om hverdagen min, familie livet, det og være student og alt annet som faller meg inn der og da, rett og slett det som er viktig for meg, så hvis du lurer på noe må du ikke nøle med og ta kontakt!
Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

En helt enkel blogg

bloglovin


hits