02.11.2011!

Hei♥

Sitter på skolen jeg nå, og lengter hjem :P Er egentlig dødsliten etter denne dagen for vi har gjort det samme i hele dag så merker at nå er det nok! Hehe, har ihvertfall fått til en ganske brukbar praksis mappe fordet om at jeg ikke hadde mer en 2 dager praksis, så det er ikke værst. Har tatt utgangspunkt fra mye av det jeg har jobbet i arbeidshelgene mine da så det er jo en fordel, har gjort mitt beste men tror ikke det blir en sånn kjempe karakter av dette da siden jeg mangler en god del, men skitt au, kommer flere praksisperioder ;)

I ettermiddag skal vi ta med ungene å dra i banken for og tømme sparegrisen, er sparebank-uke nå og da er det jo gjerne noen gaver til barna og servering, ballonger og masse unger så det må vi i vei på :D

Ellers så ser jeg veldig fram til helga, da blir det en kjæreste helg på hytta til svigers mens ungene skal være i Moelv så det skal bli deilig, føler det er en veldig etterlengtet og fortjent frihelg og jeg tror Stian gleder seg like mye som meg♥  


    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


Info

Jeg er en ung tobarns mor på 22 år, har en sønn som ble født 13.02.2007 og en datter som ble født 08.10.10, jeg er forlovet og samboer med barnefar og vi eier da et hus sammen.

Sånn utenom familielivet er jeg student på heltid og har en fast helge stilling på et sykehjem. Vi har to hunder, Nala som er en Border Collie og Bella som er en blandings rase, dette er to utspekulerte firbente men utrolig kosete og snille!

Jeg blogger om hverdagen min, familie livet, det og være student og alt annet som faller meg inn der og da, rett og slett det som er viktig for meg, så hvis du lurer på noe må du ikke nøle med og ta kontakt!
Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

En helt enkel blogg

bloglovin


hits