Planleggings dag i bhg!

Og det betyr fridag med mine herligste♥ Har kost oss masse i dag, og Sondre fikk jo også besøk av en kamerat fra barnehagen så her har det vært liv i dag, er vell forsåvidt det enda også da ;)

Men jeg fikk faktisk en pitteliten dupp på sofaen når Andrine hadde lagt seg og gutta lekte oppe på rommet til Sondre så det synes jeg ikke var så værst med 3 unger i hus, hehe..

Planen for i dag var egentlig og sette seg litt med noe skolearbeid når minstemor sov, men får ta det igjen i kveld heller, er egentlig ikke noe hast da siden det ikke skal leveres før neste uke men er godt å ligge litt i forveien når man kan :)

Har fått etterlysning av innlegg og bilder av det som er strikkeprosjektene mine om dagen, beklager med det kommer, jeg er født treg, vet det! ;)

Skal oppdatere dette innlegget med bilder av ungene senere :)  


    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


Info

Jeg er en ung tobarns mor på 22 år, har en sønn som ble født 13.02.2007 og en datter som ble født 08.10.10, jeg er forlovet og samboer med barnefar og vi eier da et hus sammen.

Sånn utenom familielivet er jeg student på heltid og har en fast helge stilling på et sykehjem. Vi har to hunder, Nala som er en Border Collie og Bella som er en blandings rase, dette er to utspekulerte firbente men utrolig kosete og snille!

Jeg blogger om hverdagen min, familie livet, det og være student og alt annet som faller meg inn der og da, rett og slett det som er viktig for meg, så hvis du lurer på noe må du ikke nøle med og ta kontakt!
Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

En helt enkel blogg

bloglovin


hits