Huff beklager!

Har vært lite blogging på meg den siste tiden men det får bare gå..
Er som sakt travle dager så er ikke altid jeg får tid til bloggen.
Kan oppdatere litt, har fått oss "ny" brukt sofa, litt mere moderne enn den vi hadde fra før å 10 ganger bedre å både sitte og ligge i :D Så tusen takk Tonje;)
Forutenom det så ble det litt hektisk og "dramatisk" hjemme hos oss på lørdagen rett før jeg skulle på jobb da Spndre datt og slo hull i hodet sitt :( Ente med legevakt og stripsing på han gitt.. Men går veldig bra med han nå, klager ikke på vondt eller noe i ettertid så :) Også er det jo litt tøft å vise frem såret da :p

Men nå skal jeg utnytte tiden på bussen til og få meg en dupp ;)



  

<3 anna Karina
Kjempe fin blogg :-) Kommenter tilbake? anna03.blogg.no ^^
31.10.2011, 07:31
URL: http://anna03.blogg.no

    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:






Info

Jeg er en ung tobarns mor på 22 år, har en sønn som ble født 13.02.2007 og en datter som ble født 08.10.10, jeg er forlovet og samboer med barnefar og vi eier da et hus sammen.

Sånn utenom familielivet er jeg student på heltid og har en fast helge stilling på et sykehjem. Vi har to hunder, Nala som er en Border Collie og Bella som er en blandings rase, dette er to utspekulerte firbente men utrolig kosete og snille!

Jeg blogger om hverdagen min, familie livet, det og være student og alt annet som faller meg inn der og da, rett og slett det som er viktig for meg, så hvis du lurer på noe må du ikke nøle med og ta kontakt!




Arkiv





Kategorier




Siste innlegg


Annonser

En helt enkel blogg

bloglovin










hits